תוצאות 1 עד 15 מ 138

אשכול: אקטואליה. פוטין ואוקראינה.

צפייה משולבת

Senior Member
    בתור ציוני מבטן ברור לי מזמן שרוב העליה הרוסית לא יהודים. היה לי סחבק רוסי מלומד שרק איתו הייתי מדבר בעבודה כי כל השאר היו עזתים והוא גילה לי (את הסוד הנורא) שהתכנית שלו ושל חברים נוספים שהגיעו היא לקחת את סל הקליטה לרכוש למכור ולעבור לקנדה. הכי נצלני, כן?
    אבל כשמהצד השני יש לנו את החושך של דעאש, האחים המוסלמים, התרבות הערבית וכל חבורת הזבל שנקראת הנהגת הערבים (כאן, בשטחים ובמדינותיהם) אי אפשר שלא להסכים שהתמהיל הישראלי השתבח בזכות העליה הרוסית. פטריוטים, לא מתנדפים לפרוגרסיב כשטוב להם, עושים צבא ותורמים לכלכלה. את ההחלטה ההיא מודדים לטווח הארוך. כשאנחנו מתקרבים אליו וילדי העולים ההם מתמזגים עכשיו עם מרוקאים, תימנים, עירקים ואשכנזים לתפארת אפשר להגיד בפה מלא- לחיים! מעשה מדיני חכם.

לגבי פוטין- אני לא מקבל את ההנחה שהוא מטומטם ולא את ההנחה שהוא קדוש. בגלל שהתקשורתאים לא מסוגלים לדווח בבהירות על המלחמה כנראה שרק בסוף המו"מ נראה מה הוא רצה ומה קיבל בפועל.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    שהתכנית שלו ושל חברים נוספים שהגיעו היא לקחת את סל הקליטה לרכוש למכור ולעבור לקנדה.
    הוא שאמרתי. בפעם השלישית.
    נא בעין שלכם!

ולנו נשאר הבררה

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    התכנית שלו ושל חברים נוספים שהגיעו היא לקחת את סל הקליטה לרכוש למכור ולעבור לקנדה.
    ותודה בין היתר על גבבה מצחינה של פחיות בירה מותכות אשר שיורה טילי משתיקי אגזוז ומעיפה מפתחות סוויץ (מסמר) באמצע רכיבה.

ללוקי ושושני החטיארים יש דיעה הפוכה ב180 (סיפורי סיני וכאלה) - אז מה כבר אני מבין