עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
תוצאות 91 עד 105 מ 138

אשכול: אקטואליה. פוטין ואוקראינה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    הפחיות עפו לי בתוספת רשתות

המסמר מעולם לא עף

אבל במטוטא ממך יאווה היא כמו ש'קודה פיליסיה ולא וואז או לאדה.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    אני יודע שב-95 עלו מלא גויים, אפשר נתונים על העלייה של 90? להבנתי הרוב דווקא היו יהודונים שרצו לעוף משם ברגע שזה היה אפשרי (ואגב איבדו חסכונות וכו' כי לא נתנו להוציא את רוב הכסף/רכוש בהתחלה).

לגבי הלברוח קנדה - נראה לי שיש מספיק לא רוסים שגם התבנית שלהם לחיים מאושרים היא לברוח למדינה זו או אחרת . רק שלא כולם יכולים לשנס את עצמם להוציא תואר במוסד קנדי, או ללמוד צרפוקאית, או להוכיח את ערכם לקנדה/מדינת היעד בכל צורה סבירה. אבל יש קוט'ג במחיר מופקע במכולת שאפשר לקנות ולבכות אז הכל טוב.

לגבי אוקראינה - אומרים שאמור להסתיים לפני יום הניצחון של הרוסים על הנאצים, אחרת פדיחוש.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    לא מבין.. בתור אזרח נורמטיבי לא דתי פנאט, מה'כפת אם חלק לא היו "יהודים" בהגדרה הקלאסית (גם ללא מעט גויים חתכו את הצ'וקו/קפוצ'ון של הבולבול)? כל עוד עובדים למחייתם משלמים מיסים וממלאים את חובות האזרח מהשורה (כולל שירות צבא/לאומי), לא רואה שום בעיה בזה. דווקא נחמד לשדרג קצת את הגזע עם כחולים ועיניים בלונדיניות
    תמיד יהיו אלו שלא יסתדרו ויעברו לארץ אחרת תקופה אחרי שקיבלו את ההטבות/סל הקליטה..
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    לגבי אוקראינה - אומרים שאמור להסתיים לפני יום הניצחון של הרוסים על הנאצים, אחרת פדיחוש.
    פייר עד שהמנהלת (מקום עבודה קודם) הרוסיה שלי (נו שיער קצר אדום) לא צעקה עלי במילים האלה "לכם מתו רק שישה מליון! לנו ארבעים מיליון!!"
    עד אז לא ידעתי מה זה 9 במאי.

פפואס בלאט, אם לא צבא רוסי חתה וכול מישפחה שלך חייתה סבון ברגליים נאצי

Senior Member
    פסדר, באו כמה שתולים וכמה מושפעים עם דגלים.. יש גם ישראלים שיודעים את האמת*, שפוטין הוא מנהיג דגול שמגן בחירוף על ארצו וכו'.

כדי להפיס את דעתך, תקיש בחיפוש של פייסוש "Anna Jerusalem" (החלף בשם/עיר המעניינים). לא נחמד?

*

Banned
    תקשיב לא הייתי פוצה פה אם הטימטום הזה לא היה דופק לי בדלת,

בחיאאת כנס מרחוב שתולים ליורה ומיד ימינה לגדיש, אשכרה ספתות סרגו צמר תכלת צהוב על עמודי תאורה
    Capture.jpg
    נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 13-04-2022 בשעה 12:32.

Banned
    נערך לאחרונה על ידי ayalzo; היום בשעה 11:32.

לא למדתם כלום ?

Senior Member
    - אם אתה ממשיך משם דרומה על החוף, ואז עולה בחוף ירושלים (אתת תזהה לפי מתקני המתח והמילפיות הרוסיות), יש שווארמה נחמדה בשם באבאג'ים. הוא מורח מן משהו על הלאפה בשם לחמג'ון, חסר רק להוסיף יוגורט בשביל מנה מופתית.

- אתה יכול להזמין אוקראיניות לסדר פסח -
    https://stories.sc/ynet/Pesach-together-he/
    ולהחליף חוויות על הרוסים המניאקים

Banned
    - אם אתה ממשיך משם דרומה על החוף, ואז עולה בחוף ירושלים (אתת תזהה לפי מתקני המתח והמילפיות הרוסיות), יש שווארמה נחמדה בשם באבאג'ים. הוא מורח מן משהו על הלאפה בשם לחמג'ון, חסר רק להוסיף יוגורט בשביל מנה מופתית.

- אתה יכול להזמין אוקראיניות לסדר פסח -
    https://stories.sc/ynet/Pesach-together-he/
    ולהחליף חוויות על הרוסים המניאקים
    ילד.
    אין לי שום דבר אישי נגדך למרות שהדוד איילזו ערך לי חתך לי ונתן לי נקודות.
    לך תדע בריאליטי אם ניפגש אתה ואני יכולים להיות אחוקים.

כשזה נאמר אתה לא תלמד אותי על חוף ג'בליה ואיך מגיעים לשם דרומה דרך הסלעים מנמל יפו.
    וואלה יופי תיכף תספר לי על הליוויתן בצ'ארלס קלור איפה שעכשיו מתקני ה X פאקטור או ח^%א דומה

נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 14-04-2022 בשעה 20:16.

Senior Member
    זה טוב בכלל וגם בתור קיסם למדורה.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    נאור, המילפיות אמנם היו בחוף מימים ימימה (יש למעשה וויכוח מי הגיע קודם לבת ים - החוף או המילפיות), אבל השווארמה שם כמה שנים ולא מאוד ידועה מחוץ לאיזור לדעתי, ומתקני המתח חדשים (לדעתי עוד לא השתינו עליהם), לא היתה כוונה לזלזל בהיכרות שלך עם חופי ארצנו.

למעשה, אני בעצמי לא יודע הכל.
    למשל, איך קוראים לחלק הזה -
    meat.jpg
    הקצב הגרוזיני שקניתי ממנו דיבר כמה דקות, וכל מה שהבנתי זה שאיזו אישה בד"כ באה וקונה הכל. בטח אותה מניאקית שקונה את כל השוקולד 100% בשופרסל.

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    זה טוב בכלל וגם בתור קיסם למדורה.
    Your objective reality should be based on my imagination

Banned
    נאור, המילפיות אמנם היו בחוף מימים ימימה (יש למעשה וויכוח מי הגיע קודם לבת ים - החוף או המילפיות), אבל השווארמה שם כמה שנים ולא מאוד ידועה מחוץ לאיזור לדעתי, ומתקני המתח חדשים (לדעתי עוד לא השתינו עליהם), לא היתה כוונה לזלזל בהיכרות שלך עם חופי ארצנו.

למעשה, אני בעצמי לא יודע הכל.
    למשל, איך קוראים לחלק הזה -
    meat.jpg
    הקצב הגרוזיני שקניתי ממנו דיבר כמה דקות, וכל מה שהבנתי זה שאיזו אישה בד"כ באה וקונה הכל. בטח אותה מניאקית שקונה את כל השוקולד 100% בשופרסל.
    במהלך האבולוציה האישית שלי התחלתי מקיטו 100% (אוגוסט 2019 למניינם) נשימות ווים הוף מקלחות קרות צומות וכל השיבנג,
    ואז האנושות איבדה את דעתה.
    חזרתי למקורות.
    למדתי שבלי לחם אין ברכת המזון. ושאנחנו תושבי תבל (השכבה העליונה מבין שבע הארצות לפי הזוהר) היחידים בעלי הפריווילגיה לאכול לחם אשר נותן לנו תבונה.
    למדתי גם שאולי זו מצווה לאכול בשר (ויין) בשבת אבל בספק רב אם השחיטה כשרה. שלא לדבר על הסבל של העופות והבשר (תרגע לא הפכתי ליורופבסקי)
    עדיף דג.

ולמה אני חופר לך על זה?
    כי אינטואיטיבית אני משער שסטייק בחמאה או צי'ז פילדלפיה סנדוויץ' חייבים להיות טעימים בהגדרה שלהם.
    אבל זה לא בשבילי.
    גם מילפיות רוסיות יפות ככל שיהיו הן כרת. אבל מהבחינה הזו אין לי בכלל דילמה. זה לא שיש לי אפשרות לבחור.
    לאחרונה העפתי לגמרי את הקפה לוי עראביק קלאסי טחון עם הל מהאצ"ל. אני לא מוכן לסבול את העננות הכבדה בבוקר לפני הקפה.

אז כן. לחמג'ון ביוגורט זה בטח טעים.
    גם התמונה שהעלית מה שנראה כמו בריסקט (או זנב שור?) - כשהייתי קיטו 100% הייתי קונה כזה מהמזון מוכן מיוחננוף. כל האשכנזים היו אומרים "תן לי בשר. לא שומן"
    אני הייתי אומר "תעמיס תעמיס..." מה שיש לגמל בדבשת זה לא מים

חג חירות שמח וכשר אח

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    איזה קטע, מסתבר שגם במולדובה יש נאו נאצים ונאטו בחצר האחורית וגם דוברי רוסית מסכנים.
    כמו שדוד סלובודן היה אומר, איפה שיש יוגוסלבי זה יוגוסלביה.

Senior Member
    נאור, למה הפסקת עם הקיטו? (היית) גם עושה צום לסירוגין, לא?
    יש את ה survivor effect, יוצאים מקטו לא נשארים לספר שזה לא עובד..

הגיעה קרובת משפחה מאוקראינה. מספרת -
    - לא מרגישים אנטישמיות שם 10-15 שנה, הם עדיין מופתעים לפרקים.
    - בחנוכה האחרון פתאום התחילו לנתץ חנוכיות בכל מיני מקומות במדינה. היהודים וגם גויי המקום הבינו שמדובר בפרובוקציה רוסית.
    - שאלתי אותה אם זה אומר שמסתובבים באוקראינה כל מיני קפ"קים רוסים שעושים את מצוותו, ומה הם עושים כשהם לא מנתצים חנוכיות. ישבה ופירשה - הם מסתובבים, מתחילים שיחות עם אנשים ומנסים לחמם אותם (ניגשו אליה פעם כמה רוסים בקניון, שאלו משהו והתחילו לספר איך בעיר X האוקראינים עושים ככה וככה..).
    אומרת שתופסים כאלה כל הזמן, יש איזה קו חם להתקשר לדווח
    - הדיבור באוקראינה בשנים האחרונות הוא שהמודל למדינה שלהם הוא.. ישראל. ליצור קשרים אבל לא להיות תלוי באף אחד בענייני הגנה, כאלה.

הזיה. רוסיה זה כמו לשחק warcraft כשיש לך כבר את כל המכרות, מלא שטח ואף אחד לא נוגע בך, ועדיין לא להתקדם. פח יקוש.