עמוד 10 מתוך 10 ראשוןראשון ... 8910
תוצאות 136 עד 138 מ 138

אשכול: אקטואליה. פוטין ואוקראינה.

Senior Member
    איך הם חיממו לפני רוסיה?
    אם אתה עושה עסקים עם נבלות, אל תתפלא כש.. משהו. צריך לבנות גריד אז צריך לבנות גריד. חוץ מזה גם לנו יש גז, אולי נוכל לעזור.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    ראיתי בטיילת איזה מטורלל אחד עושה ספורט - עם מסיכה, ועם דגל אוקריאנה.

שלא לדבר על האנלפבית העילג הנמוך והחלול (אשר קורא לעצמו רוה"מ) שדחף את האף לסיכסוך וסיבך אותנו עם הרוסים.
    משהו מוזר אצלם, הלאומניות האוקראינית היתה הגורם לפוגרומים משיעורי ספרות. אז לעלות משם עם הגאווה הזאת.. במה הם גאים בדיוק? שהם מהפוקסיונרים שהוריהם לא נקטלו ע"י השכנים במהלך המאה ה-20?

נראה לי אתה סתם מקנא שהוא נראה טוב עם חליפה ושיער שיבה, אני טוען שזה כי הוא בכושר. כל מי שמתאמן יוכל להיראות טוב עם כסוף.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner

אקטואליה. פוטין ואוקראינה.

ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    איך הם חיממו לפני רוסיה?
    אם אתה עושה עסקים עם נבלות, אל תתפלא כש.. משהו. צריך לבנות גריד אז צריך לבנות גריד. חוץ מזה גם לנו יש גז, אולי נוכל לעזור.
    שרפו עצים באח בבתים פרטיים ובבתים משותפים היה אח גדול במרתף שמחמם מים שזרמו ברדיאטורים בדירות או שהיו (עדיין יש) צינורות מים חמים שמגיעים ממפעל ששורף פחם פעם והיום גז.

עשורים עברו וכמעט כל הבתים עברו לגז כי זה היה זול יותר, פחות תחזוקה ונקי יותר (הפיח בעיר היה בעיה רצינית)

אפשר להביא אוניות עם גז נוזלי מכל מקום בעולם אבל השקעת האנרגיה כדי לקבל אנרגיה היא לא הגיונית ועולה הרבה כסף שלא כל האזרחים יכולים להרשות לעצמם.
    אני מאמין שהגז הרוסי יחזור לזרום בסופו של דבר כי אין ברירה ובמקביל הגרמנים כנראה יחוקקו חוקים לבתים חדשים שיעבדו על טכנולוגיית חימום אחרת ועם איך שזה נראה זה יהיה שילוב טכנולוגיות, סולאר, מימן ושאיבה של חום וקור מעומק האדמה (לא יודע איך קוראים לזה בעברית)