תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: כ"ע- אי אפשר לשפץ בולם אחורי?

צפייה משולבת

כ"ע- אי אפשר לשפץ בולם אחורי?

אופנוע ששווה 8 אלף שקל שבכל מוסך אומרים שלא משפצים בולם אחורי שלו מה לעשות עם האופנוע? לזרוק לפח? בולם חדש עולה 5 אלף לא נראה לי שיש טעם לקנות פשוט עם זה עולה יותר מחצי ממה שהכלי שווה
    ואללה זה באסה האופנוע מצויין בחיים לא עשה לי תקלות ועדיין נוסע טוב

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אפשר לשפץ, מעט מאוד אנשים מתעסקים עם זה כי זה מצריך עבודה, והתרבות היום היא של להחליף. ניסית לברר עם עופר מאופרואוד? (לא יודע אם הוא בכלל עוד עובד שם, אבל בזמנו הוא היה משפץ בולמים, ובמיוחד של קטומים).
    בשרשור מקביל שפתחת נתנו לך קישור לאיביי, בדקת?
    במקרה הזה, הייתי בודק אפילו בולם סיני חליפי. עדיף על לסכן את החיים שלך בלנסוע בלי בולם.
    בנוסף,
    אם אף אחד מהמוסכים שפנית אליהם לא יודע להשיג בולם מפירוק, אתה מסתובב במוסכים הלא נכונים. במקרה הכי גרוע, ניתן להתאים בולם אחר. נסה ליצור קשר עם חבר הפורום פלג הגדול, או הפלג הצפוני. הוא אלוף בהתאמות האלו.

כן דיברתי עם אופרוד אמר לי שהם לא משפצים וגם כל מוסך אחר של ktm לא ישפץ אותו כי הוא אמר זה בולם סגור ולא אמורים לגעת בו..
    בגדול מצאתי מישהו בדרום שמתעסק עם זה אפילו אנשים קוראים לו מלך הבולמים אבל בכל זאת אם מוסך מורשה אומר לי שאסור לנסות לשפץ את הבולם או שלא אמורים לגעת בו זה סוג של סיכון בסוף..
    לגבי לקנות באיביי אני מפחד שלא יעבור במכס

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מוסך מורשה הוא מוסך שבהגדרה לא ישקיע יותר מדי בלמצוא פתרון אחר מפתרון החברה.
    והפתרון של החברה הוא תמיד להחליף מכלולים שלמים (לרוב לא לצורך) מאשר לשפץ.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ב 2018 הגיע לי בולם זעזועים חדש מקורי ונכנס בלי בעיות.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי almog1998002 צפיה בהודעה
    אופנוע ששווה 8 אלף שקל שבכל מוסך אומרים שלא משפצים בולם אחורי שלו מה לעשות עם האופנוע? לזרוק לפח? בולם חדש עולה 5 אלף לא נראה לי שיש טעם לקנות פשוט עם זה עולה יותר מחצי ממה שהכלי שווה
    ואללה זה באסה האופנוע מצויין בחיים לא עשה לי תקלות ועדיין נוסע טוב
    שלחתי לך כבר אופציות לבולמים חלופיים - מ-400-500 שקלים למשהו עלום שם, ועד כ-1500 (לפני משלוח ומיסים) לחליפי של יצרן מוכר.
    חוץ מזה - כל כלי מגיע לנקודה שבה תקלה משמעותית עולה כמו חצי מהאופנוע. ההחלטה האם לתקן או לזרוק תלויה במצב הכללי של הכלי, אם הכלי טוב - אז משתלם לתקן.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

יאללה אחי אש אז נראהלי אני אלך על זה.. אבל אפשר להיות רגוע שזה יעשה תעבודה? מבחינת מידה ותאימות לכלי? כי בכל זאת לאופנוע הספציפ הזה המהנדסים בחרו בבולם זעזועים ספציפי.. אבל אם בכל זאת אפשר לבחור פשוט סתם בולם זול אז זה מעולה! אשמח שתסביר לי קצת יותר כדי שאני יהיה רגוע והכול