תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: תפוחי אדמה עם שום

  1. #1
    Junior Member
    תאריך הצטרפות
    Feb 2022
    הודעות
    0

    תפוחי אדמה עם שום

    מרכיבים:

    2 קילו תפוחי אדמה בינוניים
    כוס שמן זית
    פלפל שחור גרוס דק
    מלח
    8 כפות פטרוזיליה קצוצה
    5 כפיות שום כתוש


    אופן ההכנה

    מקלפים את תפוחי האדמה לאחר שייבשנו את הקולפן עם מייבש כלים ומרתיחים מים בסיר ומבשלים אותם
    במשך 12 דקות כשהסיר מכוסה.תפוחי האדמה אמורים להיות רכים.

    ממתינים 4 דקות ומניחים את תפוחי האדמה עם תבנית זכוכית ומועכים אותם מעט עם מועך פירה ייעודי.
    מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
    מערבבים שמן זית,פטרוזיליה ושום שכתשנו ושמים כפית מהתערובת על תפוחי האדמה ואז מפזרים מלח
    ופלפל שחור גרוס דק.
    אופים במשך 50 דקות.

  2. #2
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    מה זה? אופנוען לא יושב במקום אחד
    הודעות
    687
    הצעה לשיפור: לא לקלף את התפ"א. לשטוף היטב את הקלפיה ולהוריד עם סכין פגמים חזקים. הקליפה מוסיפה טעם מעושן מעט.

  3. #3
    Junior Member
    תאריך הצטרפות
    Feb 2022
    הודעות
    0
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    הצעה לשיפור: לא לקלף את התפ"א. לשטוף היטב את הקלפיה ולהוריד עם סכין פגמים חזקים. הקליפה מוסיפה טעם מעושן מעט.
    אקח לתשומת ליבי

  4. #4
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    4,223
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    הצעה לשיפור: לא לקלף את התפ"א. לשטוף היטב את הקלפיה ולהוריד עם סכין פגמים חזקים. הקליפה מוסיפה טעם מעושן מעט.
    הצעה לשיפורלשיפור,
    אם משאירים את הקליפה, עדיף עם תפוחי אדמה אדומים, לקליפה של הלבנים יש מעט טעם מר, וגם לשום כשהוא נשרף.אני עושה עם אדומים מיני.

  5. #5
    לא הבנתי את הקטע של מייבש הכלים, גם במתכון של הבראוניז.
    WTF ?

  6. #6
    אוקי, אז מפורום אופנועים הפכנו לתכנית בישול.
    הצעה לשיפור - לא משנה מה אתה אוכל וויסקי תמיד מוסיף לזה אסטרא טעם.

  7. #7
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Sep 2018
    הודעות
    2,066
    ויסקי עם האוכל זה פאול.
    הטייק שלי בשנה האחרונה:
    תפו"א אדמה חתוכים לקוביות גדולות - 4X4 ס"מ.
    קארי
    פלפל לבן בקטנה
    רוזמרין קצוץ דק דק לפי ISO54895 -שווה ערך ל 2 מ"מ עד 2.22 מ"מ
    הרבה מלח גס
    שמן זית
    חמאה - נייס טוהאב.
    מערבבים בקערה ענקית עד שלכל קוביה יש לפחות 10 קצקוצי רוזמרין.
    תנור על 180 מע' ערבוב אחד עד שמתרכך וקצת נחרך מלמעלה. בערך 40 דקות.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021


  8. #8
    Junior Member
    תאריך הצטרפות
    Feb 2022
    הודעות
    0
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    הצעה לשיפורלשיפור,
    אם משאירים את הקליפה, עדיף עם תפוחי אדמה אדומים, לקליפה של הלבנים יש מעט טעם מר, וגם לשום כשהוא נשרף.אני עושה עם אדומים מיני.
    תודה

אשכולות דומים

  1. מנוע ששופץ אצל חציל הגיע אליי ואני תפוח אדמה xr600
    על ידי shon_xr600r בפורום פורום טכני
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 11-06-2016, 08:23
  2. מחפש דרכים להקשיח אדמה רכה
    על ידי Tribalmistyc2 בפורום אוף טופיק
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 01-08-2015, 00:02

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO