SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
...
הנה עוד אחד משומש שנסע קצת :d
נערך לאחרונה על ידי tomi1975; 11-06-2015 בשעה 14:19.
לידיעתכם... הסבל של הארגז ( כמו גם אצלי ) הוא לא מקורי ומיוצר פה כאלטרנטיבה זולה.
המקורי מחובר ממש נמוך מעל דלת המטען ועולה יחד איתו בזמן פתיחה. לי נמסר בזמן הרכישה כי זהו סבל מאולתר ולא מקורי ואני כמובן הסכמתי. את הברגים הארוכים זיהיתי מבעוד מועד והחלפתי לבד לפני שנעשה נזק לצבע.
בקשר לסטייה בפלסטיקה: כל הפנסים אחוריים וקדמיים יושבים אצלי פרפקט מול הפלסטיקה . לעומת זאת התפר בין החלקים ליד הרגליים אצל כולם נראה כך.
מה אני אומר? שאם אנחנו כבר בקטע של פאנאטיות והקפדה על הפרטים הקטנים - אז תסתכל בבקשה ותראה שבתמונה הזו הרווח נמצא דווקא בחלק העליון של הפנס מתחת לדלת התא האחורי.
ואני אומר (שוב) שלא משנה כמה שהטענות שלך נכונות, הן היו צריכות להגיע ביום קבלת הקטנוע, והאופן שבו אתה מציג אותן הוא חסר פרופורציות.
כנראה שהייתי מצליח להיות יותר אמפתי אילולא הייתי אונס את השרשור הזה בדרמה מיותרת ובאובססיביות.
שלי 2011 עם 40,000 קילומטר ואין ברגים חלודים ורווחים כאלה בפלסטיקה גם לאחר טיפולים שהצריכו פירוק של הפלסטיקה.
כנראה כמו שאמרו לך, נפלת על קטנוע שעבר משהו בהובלה מחו"ל אליהם והם מכרו לך אותו בלי לציין זאת לפניך.
האם נתקלת בעוד קטנועים שבהם קיימים ליקויים כאלה?
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
די אמיתי. תודה על הדאגה.
אגב, יש לך גם כן בעיה במקלדת: המקש של ה-'ח' כנראה תקוע. תיגש לחנות שיחליפו לך.
אני פשוט משתף אתכם , אחד המנהלים אמר לי וזה מתועד שאני צודק וזה יטופל ! יותר מיזה הוא אף אמר לי שכל קטנוע זה משהו אחר , אתה מבין ?!?![]()
קניתי מהם xevo חדש לפני חצי שנה וגם אני קיבלתי אותו עם (4) ברגים חלודים.
ביקשתי במקום שיחליפו לי אותם, והחליפו מייד בלי שאלות.
כל הכבוד להם ! שיחקו אותה ! נתנו לך שרות פצצה ...... הלוואי ורק הברגים היו הבעיה
ראית את התמונות שהעלתי והברגים זה מה שהפריע לך ? חכה שאני יעלה תמונה של המנוע תראה איך האלומינים נראה ,כאילו שכב במחסן 5 שנים ...... אני צריך להוסיף את זה לתביעה.....
מזל שאי אפשר להעלות פה קטעי וידאו , האמת אני לא רוצה להביך את העובדים שם ......הם לא אשמים , הם רק עובדים שם , הבעיה זו ההנהלה
נערך לאחרונה על ידי tomi1975; 12-06-2015 בשעה 20:53.
ראיתי שאנשים פה הגיבו בקשר לברגים אז שיתפתי את המקרה שלי, ובמקרה שלי זאת באמת הייתה הבעיה היחידה.
לא ברור למה אתה מרגיש צורך עז לתקוף..