עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 98

אשכול: קנית קטנוע פיאג'ו xevo 250 piaggio מ עופר אבניר יבואן וקיבלתי קטנוע עם מלא פגמיםֱ

צפייה משולבת

Junior Member

אגזוז מתקלף

תראו את האגזוז
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

Junior Member

תראו את הצבע של המנוע , נראה כמו מנוע בן 10 של גראנד דינק

....

Junior Member

תראו קטנוע מוצע למכירה בחו"ל

תראו איך הפלסטיקים יושבים בצד פרפקט

Member
    טומי אתה צודק ב100%. משום מה בארץ רגילים לקבל יחס של חרא ולהגיד תודה. אני במקומך לא הייתי מסכים לקבל את הקטנוע, ודורש לקבל את הכסף או קטנוע אחר.
    יכול להיות שהקטנוע שלך היה מעורב במשהו מהשלב שבו הוא נפרק בארץ עד שהוא הגיע לידיים שלך (איזה תאונה קטנה או משהו שזה) שהם תיקנו ועשו עבודה גרועה-
    ככה מקבלים רווחים בפלסטיקה ובקלית. ככה מקבלים ברגים חלודים וכל מיני דברים מוזרים (זה אחד הדברים הראשונים לבדוק כשקונים יד שניה- פלסטיקה וברגים..).

טוב עשית, אם קצת מאוחר שפנית לבית משפט. נשמח לשמוע מה התוצאות.

אני רק לא מבין דבר אחד.
    למה לקחת את הקטנוע?
    כשבאת לאסוף אותו לא ראית את כל הפגמים האלו?
    באמת האמנת שאחרי נסיעה הפלסטיקים יחזרו למקום?
    בשורה התחתונה, חבל שהסכמת לקחת אותו אבל טוב עשית שתבעת אותם.
    חלק מהבעיה שלנו כישראלים, זה שאנחנו מרגילים את נותני השירות שמותר להם לזמבר אותנו בשיטת "מצליח" ולקוות שאנחנו נתייאש ולא נתבע אותם.
    במקומך הייתי מקבל החזר על ירידת הערך, מוכר את הקטנוע ולעולם לא חוזר אליהם.
    טוב עשית שפרסמת (אם כי ההתלהמות מיותרת, ועדיף להצמד לעובדות), ואם מספיק אנשים לא יוותרו, בסוף יש סיכוי קל שהשירות גם ישתפר.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי רוכב על 2 צפיה בהודעה
    אני רק לא מבין דבר אחד.
    למה לקחת את הקטנוע?
    כשבאת לאסוף אותו לא ראית את כל הפגמים האלו?
    באמת האמנת שאחרי נסיעה הפלסטיקים יחזרו למקום?
    נאמר לי בפרוש שהכל יסודר וזה שטויות , אחר כך התחילו בטענות שאי אפשר לסדר וככה זה הכלים האיטלקיים .
    אל איזו התלהמות אתה מדבר ?
    קח לדוגמה את הערה שלך " באמת האמנת שאחרי נסיעה הפלסטיקים יחזרו למקום?"
    מה ניסית להשיג בהערה הזאת ?
    אל תענה באמת .... זה לא העניין פה ,
    לילה טוב לכולם ,
    אני יעדכן בהתפתחויות כשיהיו

Junior Member
    בתור בעל xevo לשעבר אכן המוןן כלים יש להם בעיית פלסטיקה שלא יושבת כראוי..לי היה שנתון 2012 יד 2.
    ניסיתי במקומות מסוימים למשל מתחת למושב לסדר את הפלסטיקה אבל ללא הצלחה...תמיד הרגיש שהכל יושב בלחץ כנראה זה הבעיה האיטלקית במיוחד שהדגם הזה מיוצר במיוחד לישראל ואולי עוד 2 3 מדינות אם אני לא טועה. שאר העולם עם דגמי ה x10 ממזמן.
    בכל נושא הברגים החלודים האגזוז החלוד שלפי דעתי נראה משומש..אין ספק שמשהו פה לא כראוי.
    לא ניתן לדעת מה הסיבה-חוסר חלקים במחסן ההרכבה או הבאת חלקים למחסן חלפים בגלל חוסר הספקה...את זה לא ניתן לדעת סביב הסירחון של הרכבת הכלי החדש.
    כמו כן לגביי הפלסטיקה שלא יושבת כראוי זה דעתי האישית ובמקסימום עובד חדש/הסחת דעת של העובד בהרכבה לא בסדר הנכון,אולי ניתן לצמצם רווחים פה ושם אבל לא משמעותי.
    בהצלחה בתהליכים ואל תוותר על כלי חדש שמגיע עם רכיבים משומשים!

Junior Member
    עוד משהו קטן ששכחתי להוסיף:
    בדרך כלל שיש מבצעי מכירות ברכבים אופנועים זה יכול לבוא מכה וכמה סיבות-סגירת מלאי של שנה נוכחית יתר כלים במחסן.
    אז יש אפשרות שהכלי שלך הוא אפילו בן חצי שנה ומעלה שישב במחסן וקיבל חלודה אני לא יודע בדיוק מה תנאי האחסון שלהם אבל שווה לך לנסות לבדוק את הדבר הבא
    תנסה להיכנס לאתר הבא ולהכניס את מספר השילדה שלך וזה יתן לך את שנת היצור של הקטנוע. לא מועד עליה לכביש אלה ממש שנת יצור באותו היום שעזב מהמפעל.
    https://www.cyclepedia.com/motorcycle-vin-decoder/
    אם זה לא עבד תחפש בגוגל VIN Decoder ואולי באחד האתרים יתן לך תוצאה.
    בהצלחה.

Junior Member
    שלום לכולם!
    אני חדש בפורום ובעולם הדו גלגלי.
    לפני 3 חודשים קניתי את הקטנוע הראשון שלי - xevo.
    גם אצלי הפלסטיקים לא יושבים כמו שצריך והיה לי בורג חלודה על הכידון.
    את תא המטען האחורי היה צריך לטרוק ממש חזק כדי שייסגר.
    בעיה זו פתרתי בעצמי ע"י חיזוק בורג בתוך תא המטען שהיה ממש רופף.

Junior Member
    אני קניתי לפני כמה ימים וגם אצלי יש כמה פלסטיקים שלא יושבים משהו...
    https://drive.google.com/open?id=0B_...J3SnJvZHhLN2Fv
    https://drive.google.com/open?id=0B_...k5R0RnYWhscU13
    https://drive.google.com/open?id=0B_...BZRUloOVhyeTZZ
    https://goo.gl/photos/LX6qctUNnhrE6jeQ7
    האמת שהיה לי גם XEVO ישן יותר שנקנה יד שניה ונמכר
    ושם גם רוב הפלסטיקים ישבו דומה למשל הסוויץ הרווח מאחורה רווח בכידון והחיבור הבולט בצדדים

Junior Member
    עוד תמונה של סוג של סדק קטן בתא איחסון מקדימה
    https://goo.gl/photos/qbXhdQbyfVrmPcNR7

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי tomi1975 צפיה בהודעה
    היי חברים, רציתי לשתף אתכם בחווית הקניה של הקטנוע פיאג'ו החדש שקניתי מחברת עופר אבניר, היבואנית הרשמית, בינואר השנה. קיבלתי את הקטנוע לידי, חדש דנדש, אחרי ששילמתי את מלוא הסכום.... אבל מה? קיבלתי קטנוע עם מספר גבוה של ליקויים! ליקויים כמו: פגמים בכיסויי פלסטיק, רווחים בין הפלסטיקים, כיסויי פלסטיקה מחוברים אחד על השני, ברגים חלודים שמחברים את הפלסטיקים בקטנוע חדש! הידיות של הקטנוע חלודות בפינות, תא אחסון קטן מקדימה שהדלת שלו לא תקינה ונפתחת לי באמצע נסיעה ולפעמים אי אפשר לסגור.... תלוי במזג האוויר , קופסת כלים שמתנתקת ממקומה, עדשות פנס אחורי ואיתות עקומות ומורכבות בלחץ אחת על השניה ומדרגה ביניהן , הרכיבו לי ארגז וחיברו אותו עם ברגים ארוכים שכאשר אני פותח את התא האחורי נשרט לי כל המכסה תא מטען ,
    מתקלף לי הצבע מהאגזוז.....
    ניגשתי למוסך ולאחר מכן לשרות והתשובה שקיבלתי היא "ככה זה ואין מה לעשות" ,"ככה זה האיטלקים". כמובן שלאחר שקיבלתי את התשובות הנ"ל לקחתי שמאי שיעריך את הנזק. הנזק מוערך ב6600 ש"ח לא כולל שכר טרחת השמאי.
    בקיצר מינואר הם מושכים אותי בכל מיני תירוצים........ מה אתם אומרים?

קטנוע פיאג'ו , עופראבניר, עופר אבניר , עופר חברה לרכב , פיאג'ו , piaggio ,פיאגו , xevo250 , x evo 250 , יבואנית פיאג'ו , פיאג'יאו , פיאג'ו 250 , קטנועים 250, פיאג'ו x evo

גם אני עובר את העינויים האלו שילמתי על קטנוע חדש הפלסטיקה לא יצוקה טוב ובנוסף לזה מרכיבים את הפלסטיקה בזלזול כשראיתי את הקטנוע לא רציתי לקחת אותו המוכר אמר לי בטיפול 1000 יסדרו לך את זה. הגעתי לטיפול 1000 ניר הררי מנהל המוסך אמר לי ככה זה איקסאבו בכל הקטנועים זה ככה ניסינו כמה שתפרק ותרכיב תמיד יהיה חריצים (כל מה שראיתי עד עכשיו בכולם הכל היה מורכב פיקס) אחרי שהתעקשתי שיטפלו בזה קבעו לי תור לעוד שבועיים שאגב טיפול 1000 לקח 6 שעות (מדובר ב-להחליף שמן מנוע ושמן גיר פעולה שלוקחת 10 דק' גג.) בכל מקרה באתי השארתי את הקטנוע ב-8:00 במוסך המרכזי (מנור 5) אחריי 7 שעות קיבלתי תוצאה הרבה יותר מאכזבת נראה הרבה יותר גרוע יצא לי החשק מהקטנוע הזה ואני יעשה הכל כדיי לטבוע אותם זו התעללות מה שעשו לי ולעוד לפחות 30 אנשים.

הנה כמה תמונות:

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

Junior Member
    וזה הקטנוע שמראים לנו בסוכנות:

6.jpg7.jpg8.jpg

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי gil89 צפיה בהודעה
    [COLOR="#A9A9A9"]
    [SIZE=3]
    [B]גם אני עובר את העינויים האלו שילמתי על קטנוע חדש הפלסטיקה לא יצוקה טוב ובנוסף לזה מרכיבים את הפלסטיקה בזלזול כשראיתי את הקטנוע לא רציתי לקחת אותו המוכר אמר לי בטיפול 1000 יסדרו לך את זה. הגעתי לטיפול 1000 ניר הררי מנהל המוסך אמר לי ככה זה איקסאבו בכל הקטנועים זה ככה ניסינו כמה שתפרק ותרכיב תמיד יהיה חריצים (כל מה שראיתי עד עכשיו בכולם הכל היה מורכב פיקס) אחרי שהתעקשתי שיטפלו בזה קבעו לי תור לעוד שבועיים שאגב טיפול 1000 לקח 6 שעות (מדובר ב-להחליף שמן מנוע ושמן גיר פעולה שלוקחת 10 דק' גג.) בכל מקרה באתי השארתי את הקטנוע ב-8:00 במוסך המרכזי (מנור 5) אחריי 7 שעות קיבלתי תוצאה הרבה יותר מאכזבת נראה הרבה יותר גרוע יצא לי החשק מהקטנוע הזה ואני יעשה הכל כדיי לטבוע אותם זו התעללות מה שעשו לי ולעוד לפחות 30 אנשים.
    זה נראה בדיוק כמו מצב הפלסטיקה אצלי יש לי גם דגם לבן שקניתי לפני חודש-חודשיים
    נראה לי גם שהרווחים גדלים עם הזמן בהתחלה היה רווח גדול רק באמצע אחר כך נוצר רווח גם בפלסטיק משמאל וימין
    https://dl.pushbulletusercontent.com...0_175023-1.jpg
    זה כבר נהיה מוגזם היה לי XEVO 12 ושם היה קצת רווח באמצע אבל לא ככה שכבר רואים חוטים שם בפנים
    עוד 300 קמ יש לי טיפול 1000 אני מתכוון לשבת להם על הראש שיסדרו את זה!

Banned
    נו מה רצית? תוצרת איטליה..