עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 98

אשכול: קנית קטנוע פיאג'ו xevo 250 piaggio מ עופר אבניר יבואן וקיבלתי קטנוע עם מלא פגמיםֱ

Junior Member

קנית קטנוע פיאג'ו xevo 250 piaggio מ עופר אבניר יבואן וקיבלתי קטנוע עם מלא פגמיםֱ

היי חברים, רציתי לשתף אתכם בחווית הקניה של הקטנוע פיאג'ו החדש שקניתי מחברת עופר אבניר, היבואנית הרשמית, בינואר השנה. קיבלתי את הקטנוע לידי, חדש דנדש, אחרי ששילמתי את מלוא הסכום.... אבל מה? קיבלתי קטנוע עם מספר גבוה של ליקויים! ליקויים כמו: פגמים בכיסויי פלסטיק, רווחים בין הפלסטיקים, כיסויי פלסטיקה מחוברים אחד על השני, ברגים חלודים שמחברים את הפלסטיקים בקטנוע חדש! הידיות של הקטנוע חלודות בפינות, תא אחסון קטן מקדימה שהדלת שלו לא תקינה ונפתחת לי באמצע נסיעה ולפעמים אי אפשר לסגור.... תלוי במזג האוויר , קופסת כלים שמתנתקת ממקומה, עדשות פנס אחורי ואיתות עקומות ומורכבות בלחץ אחת על השניה ומדרגה ביניהן , הרכיבו לי ארגז וחיברו אותו עם ברגים ארוכים שכאשר אני פותח את התא האחורי נשרט לי כל המכסה תא מטען ,
    מתקלף לי הצבע מהאגזוז.....
    ניגשתי למוסך ולאחר מכן לשרות והתשובה שקיבלתי היא "ככה זה ואין מה לעשות" ,"ככה זה האיטלקים". כמובן שלאחר שקיבלתי את התשובות הנ"ל לקחתי שמאי שיעריך את הנזק. הנזק מוערך ב6600 ש"ח לא כולל שכר טרחת השמאי.
    בקיצר מינואר הם מושכים אותי בכל מיני תירוצים........ מה אתם אומרים?

קטנוע פיאג'ו , עופראבניר, עופר אבניר , עופר חברה לרכב , פיאג'ו , piaggio , xevo250 , x evo 250 , יבואנית פיאג'ו , פיאג'יאו , פיאג'ו 250 , פיאג'ו x evo
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות
    נערך לאחרונה על ידי tomi1975; 10-06-2015 בשעה 17:16.

Member
    ברגים חלודים על אופנוע חדש? כיסויי פלסטיקה אחד על השני? אפשר תמונות כי מהתמונה שהעלית רואים קטנוע יפיפה וארגז ישן.

Junior Member

Smile

תביא לי את המייל אני אשלח לך את הדוח שמאי ותחזור אליי
    ומוזר שאתה לא רואה את הפגמים מתמונה שצולמה ממרחק של 10 מטר בצל ...... אמרתי שיש פגמים ולא שמשאית עלתה על הקטנוע
    נערך לאחרונה על ידי tomi1975; 10-06-2015 בשעה 17:34.

Member
    מוזר ששמת בסוף ההודעה כל כך הרבה מילות מפתח.. בתור איש seo חובבן משהו נראה לי קצת מוזר..
    רק אומר...

Member
    תקשיב,לפי אופן כתיבת ההודעה נראה שפשוט אתה מנסה לסגור חשבון עם מישהו שם.
    מה גם שלמשל ברגים חלודים לא מופיעים גם בקטנועים בני 10 שנים כך שאם אתה בא ומכפיש בלי שום סיבה עניינית לפתיחת השרשור ובנוסף בסוף ההודעה שלך מוסיף כ"כ הרבה מילות מפתח (כדי שכל מי שאי פעם ירשום בגוגל משהוא הקשור לפיאג'ו או לעופר אבניר יקרא את כל הליקויים שציינת הרשה לי לומר שנראה מוזר ולא אמין.
    יכול ליהיות שאני טועה והלוואי וכך.
    המשך יום טוב.

Junior Member
    אם לא שמתם לב למודעה שלי אז אני יחזור שוב, קניתי קטנוע מעופר אבניר חדש וקיבלתי מוצר פגום!!! מה נראה לכם מטרת המודעה אם לא לפרסם את המקרה למען יראו ויראו! חוץ מיזה אני לא מכפיש פה אף אחד, פשוט רשמתי עובדות! ותתפלאו ברגים חלודים בקטנוע חדש! הוחלפו לחדשים בטיפול 1000 אחרי הרצה ושוב החלידו אחרי שבוע........ מה לא אמין פה לא הבנתי?

Junior Member
    מה זה אם לא חלודה בקטנוע חדש? אה ואני גר בגבעתיים ..... אין ים .....מלח..... ושאר ירקות באויר ואני שוטף את הקטנוע רגיל כמו כולם ולא עם חומצה מילחית
    נערך לאחרונה על ידי tomi1975; 11-06-2015 בשעה 09:50.

Junior Member
    שימו לב למדרגה בבקאליות של הפנסים האחוריים!

Junior Member
    תראו איזה רווח בין הפלסטיק לפנס , כמו ג'ורה ...... וגם הפלסטיק השחור פגום חוץ מהרווח

Junior Member
    פלסטיק חיפוי על פלסטיק חיפוי ........גועל נפש .......

Junior Member
    וזה לא הכל..........עכשיו אתה מבין ישראל למה שמתי מילות מפתח בתחתית ההודעה?

Member הסמל האישי של guyt
    טומי אני חייב לומר שבתור אחד שעבד שנים במכירת אופנועים וקטנועים -
    אני שותף לדקדקנות שלך, אבל ממש לא שותף לתרעומת.
    למעט הברגים החלודים (לא ברור לי למה הם חלודים) מה שאתה מתאר פה זה לא משהו שלא נתקלתי בו, בדיוק ההפך.
    גם ברכבים חדשים שנמכרים אתה תוכל לראות פה ושם הבדלי גובה וכו'.
    קצת מבאס, לא כיף בכלל למי שהוא קפדן ודקדקן, אבל ממש לא סוף העולם.
    אם כל כך חשוב לך הגימור והפינישים למה שלא תחליף למותג עם בקרת איכות גבוהה יותר?
    SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
    Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
    Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
    Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
    Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R

Junior Member
    גיא ידידי אני מודע לזה שאנחנו מדינה קטנה ויכול להיות שיש לך חברים שם או שאתה עובד איתם ולכן אתה עונה ככה ,או שלא ,בכל מקרה זכותך לחשוב ככה ואני מכבד , חברי הפורום יראו וכל אחד לפי ראות עיניו ,ישנם כאלו שיסכימו איתי וישנם כאלה שלא.
    אם אתה מוכן לקבל לידך כלי חדש מהחברה כזה ועוד אתה מוכר אופנועים וקטנועים ,אני כנראה כבר לא יהיה לקוח שלך .
    עלי זה לא מקובל ,ותאמין לי התייעצתי עם אנשי מקצוע לפני ,אני קניתי קטנוע חדש וקיבלתי קטנוע עם יותר מידי פגמים ,שמאי שזה המקצוע שלו נתן חוות דעת שהכלי לקוי ולכן אין פה ויכוח בכלל .
    דרך אגב אני באמת רוצה להחזיר את הכלי ולקבל את כספי חזרה והעניין כבר בבית משפט
    מצורפת תמונה ,
    יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי tomi1975; 11-06-2015 בשעה 10:49.

Member הסמל האישי של guyt
    ציטוט נכתב במקור על ידי tomi1975 צפיה בהודעה
    גיא ידידי אני מודע לזה שאנחנו מדינה קטנה ויכול להיות שיש לך חברים שם או שאתה עובד איתם ולכן אתה עונה ככה ,או שלא ,בכל מקרה זכותך לחשוב ככה ואני מכבד , חברי הפורום יראו וכל אחד לפי ראות עיניו ,ישנם כאלו שיסכימו איתי וישנם כאלה שלא.
    אם אתה מוכן לקבל לידך כלי חדש מהחברה כזה ועוד אתה מוכר אופנועים וקטנועים ,אני כנראה כבר לא יהיה לקוח שלך .
    יום נעים
    הסר דאגה מלבך ידידי. אני עובד אצל עצמי (עצמאי) ולא מוכר כלי רכב כבר כמעט שנה.
    אולי התמונות לא מבהירות את חומרת הליקויים, אבל ממה שראיתי לא היה משהו שהפתיע אותי.
    ושוב אני אומר - אם חשובה לך רמת הגימור ובקרת האיכות, אולי תבדוק אפשרות להחליף למשהו שיניח את דעתך

נ.ב. זכותך להיות לקוח של מי שאתה רוצה רק אל תשכח - מי שמייצר את הכלי זה היצרן ולא היבואן.
    היבואן אולי יכול לפצות אותך (אם יש על מה) אבל לא יכול להחזיר את הקטנוע לפס הייצור
    SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
    Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
    Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
    Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
    Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R

Junior Member
    סביר להניח שההרכבה בוצעה בארץ , בכל מקרה הפגמים שקיימים אצלי קיימים באופן דומה בכלים אחרים אבל לא בכולם ! כך שיש פה בעיה שכלי אחד בסדר והשני לא !