עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 67

אשכול: ללא כל בושה – אופנועים גנובים מוצעים למכירה בגלוי

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    שושני, אני לא מתווכח אתך, אבל השאלה היא אם יותר כלי ירי אצל אזרחים יפתרו את השתלטות האיסלם על העולם? לא נראה לי. ובאשר למחיר - תבדוק את הסטטיסטיקה של ארה"ב. רק ב-2020 נפגעו יותר מ-45,000 איש מירי, רובם ברצח או בהתאבדות מיעוט בתאונות. מעט מאוד (אם בכלל) בגלל הגנה על נפש ורכוש. האם זה שווה את זה?
    מטרת החזקת הנשק הוא לא למגר את האיסלם, אבל כשיתחילו המהומות או הפרעות ומישהו ינסה לשבור לך את הדלת אתה תוכל להגיב. מחבל מרים ראש באוטובוס חמוש יחסל אותו, מישהו מתנפל על אזרחים בחניון מישהו ינטרל אותו, כל חיסול כזה מגביר את ההרתעה, בעוד שכל הצלחה של המחבלים מעודדת אחרים.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    רק נשים דברים בפרופרציה.
    נשק = בעיה...
    ...כל נסיון ב למצוא מדוע נשק זה טוב. שלול כל הגיון....
    אם תרצה או לא, יש בעולם אנשים רעים.
    כאלה שלא ניתן להתמקח איתם או לנהל מולם משא ומתן.
    אם יגיע יום שתתקל בהם, הם יפעילו אלימות נגדך ואו שתצליח להדוף אותם או שגורלך יישאר בידם.
    אם יגיע אותו יום, לא יהיה לידך שוטר או מאבטח שיעזור לך. אתה תהיה לבד מולם.

המצויין מעל זו עובדה.
    יש כאלה שנסיבות חייהם המוגנים והנוחים גורמים להם לשכוח את העובדה מעל, או אפילו לא להאמין בקיומה.
    אבל זו המציאות.

אני מאחל לכולנו שלעולם לא נהיה בסיטואציה שאלימות מסכנת חיים מאיימת עלינו או על אהובינו.
    ואני מאחל שלמחוסרי המזל בינינו שכן ימצאו את עצמם בסיטואציה כזו, שיהיה ברשותם 9 מ"מ אמין.
    נערך לאחרונה על ידי פיינשמקר; 06-04-2022 בשעה 15:49.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    הגישה שמצמצמת את הנזק לספירת גופות שגויה. הסיפור מתחיל מונע ונגמר ברמה התודעתית. זה מה שמשפיע על מניין המתים בסופו של דבר. הרי מוכנים למות כדי להרוג אותך בגלל רעיון. לא משנה אם הרעיון דתי, אנטישמי, תרבותי משולב וכו' -מאוד משנה עד כמה הרעיון התפיסה והתודעה אפקטיביים.

ולעניינו: (1) אם הבנתי נכון, אתה מעדיף שחפים מפשע ייפגעו ושתהיה לנו תדמית הפופאי מאשר למזער את הפגיעה ב"לא מעורבים". נכון? את זה קשה לי לקבל. (2) מה, לדעתך, זה יעשה ל"תודעה" כשאנשים חפים מפשע יתחילו למות כאן בעקבות "אקדח לכל אזרח"? הכותרות בגדה ובעזה יהיו "לא צריך לעשות כלום. היהודים הורגים את עצמם". והנה, תדמית הפופאי נשחקת קשות.

נצחונות היהודים ב 48 67 ו 73 יצרו מהפך תודעתי בקרב הערבים. רק במצרים (תרבות סובלנית לשקרים) חוגגים את נצחון אוקטובר. אולי כדי שהרעיון שניתן לנצח את היהודים ימשיך להתקיים בקרב ההמון. מבחינה תודעתית הערבים ויתרו על הפנטזיה לכבוש את המדינה בקרב. התקוממות והנצחונות נגד האימפריות ההיסטוריות גרמו להרס, הגליה וחללים רבים. מבחינת ספירת גופות מול הרומאים, הפסדנו בענק.
    מבחינה תודעתית ללא הנצחונות האלה- כולל הגבורה, תחושת הצדק, האתוס והנכונות למות למען רעיון חיובי* לא היה עם יהודי שמדבר בעברית ובטח לא במדינת יהודים.
    זה הרעיון, לא הגופה.

יפה אמרת. שים לב שכל זה הושג ללא "אקדח לכל אזרח". מה?

בבסיס הרעיון האנטישמי עומדת דמות יהודי שפל, כנוע וחלש ללא מגן או נשק. עם או ציבור נטול יכולת להגן על עצמו נתפס כחסר ערך. חשופית במקרה הטוב. הבעיה היא לא הערבים שכאן ולא השבחי"ם משם אלא הרעיון האנטישמי שמושרש בתרבות הערבית. השפל שבשפלים. זה הכינוי המסורתי ליהודים בתרבות שדוגלת באלימות ושופוני.
    (ממוחמד והקוראן ועד ועד לטרור המתאבדים.)

מבחינה תודעתית הדבר שיעמעם את דמות היהודי הכנוע והחלש שנדד מפרעות וביזות בכל העולם הוא יהודי חזק חמוש ותקיף.
    נגד אנשים שרוצים להרוג או לסלק אותך בגלל שאתה יהודי צריך להיות תקיף במיוחד.

העוצמה הנכונות והיכולת להשיב מלחמה מעניקים ערך חדש לדמות ההיסטורית של היהודי הכנוע וחסר האונים.

אקדח, מטוסים, טנקים, גרעין, השמדת כורי גרעין- בדיוק ככה מרוויחים ערך וכבוד.
    הציונות היא השפלת הביריון של הכיתה ע"י ילד הכאפות של העולם. אבל אנחנו עדיין האנדרדוג כי היהודי המוכה עדיין קיים בקרב ציבורי מערביים וערבים ונישאר שם כל עוד לא נבין מה מזין את האנטישמיות ומה מחסל אותה.
    * מלחמה על החיים והבית.

חפירה כי צריך.
    לטעמי, בחברה מודרנית (כמו שאנחנו מתיימרים להיות) לכל אחד יש תפקיד. אתה תלך לרופא ולא לסנדלר כשאתה לא מרגיש טוב. הגנה על החברה היא מקצוע (קוראים לזה שיטור) וזה תפקיד שצריכים למלא אותו בעלי מקצוע מיומנים ומתורגלים. אז כן, אני חושב שצריך להגדיל את מספר בעלי המקצוע האלו (ולתת להם תנאים מפתים מספיק כדי שגם אנשים טובים יצטרפו) – שוטרים, מג"בניקים וכו' – אבל לתת לכל אחד אקדח ביד זה כמו לתת לכל אחד אזמל מנתחים ביד ולהגיד לו שבמקרי חירום הוא יכול לנתח. הנזק יהיה הרבה יותר גדול מהתועלת.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    100 כדורים 9 מ"מ עולים 240 שקלים.
    יקר להיות מיומן.
    מצליח במיטבו. כמה עולה בפאפוס?

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    מצליח במיטבו. כמה עולה בפאפוס?
    תבדק, תעדכן.
    אין לי מושג מה מצב המטווחים שם.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    בסופו של יום, יותר נשק חם בידי הציבור יקטין את הנזק ממחבלים אבל גם יגבה מחיר. בשורה התחתונה, לפי הניסיון שהצטבר בארה"ב ובהתייחס לאוכלוסייה של מדינת ישראל (כן, אילו שנוהגים עם האף בתוך הסלולרי ודורסים אותך כי לא שמו לב) אני חושש שהנזק יהיה גדול מהתועלת.
    עניין של תרבות, בשוויץ לא קרה כלום ויש שם נשק בשפע בידיים פרטיות ככה שאין להשוות את ארצות הברית עם מדינות אחרות וזה גם מוכיח שהבעיה כמו תמיד היא לא הנשק אלה האדם שמחזיק בו.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    עניין של תרבות, בשוויץ לא קרה כלום ויש שם נשק בשפע בידיים פרטיות ככה שאין להשוות את ארצות הברית עם מדינות אחרות וזה גם מוכיח שהבעיה כמו תמיד היא לא הנשק אלה האדם שמחזיק בו.
    1+

כנ"ל קנדה, פינלנד, סרביה, איסלנד וכו'.

ציטוט נכתב במקור על ידי פיינשמקר צפיה בהודעה
    1+

כנ"ל קנדה, פינלנד, סרביה, איסלנד וכו'.
    לא שזה רלוונטי למנטליות הלבנטינית שלנו
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

לא שזה רלוונטי למנטליות הלבנטינית שלנו
    לא קשור, דווקא בנשק רוב הגברים היו בצבא ויש להם יותר הבנה וכבוד (אם אפשר לקרוא לזה ככה) לנשק מאשר רוב המדינות במערב

לא קשור, דווקא בנשק רוב הגברים היו בצבא ויש להם יותר הבנה וכבוד (אם אפשר לקרוא לזה ככה) לנשק מאשר רוב המדינות במערב
    אתה אופטימי.
    אם זה היה ככה - חיילים שיושבים במארב בגבול לבנון לא היו יושב עם תותב בקנה, בפקודה...
    לפחות כך שמעתי - שאלה הנהלים היום.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

אתה אופטימי.
    אם זה היה ככה - חיילים שיושבים במארב בגבול לבנון לא היו יושב עם תותב בקנה, בפקודה...
    לפחות כך שמעתי - שאלה הנהלים היום.
    תזכיר לי מתי היה ירי המוני בבית ספר בישראל?
    זה באמת מפתיע בהתחשב במזג האנשים אבל זאת עובדה שביחס הנשק שקיים אצל האזרחים יש הרבה פחות אירועים ממקומות אחרים בעולם.

תזכיר לי מתי היה ירי המוני בבית ספר בישראל?
    זה באמת מפתיע בהתחשב במזג האנשים אבל זאת עובדה שביחס הנשק שקיים אצל האזרחים יש הרבה פחות אירועים ממקומות אחרים בעולם.
    אחת הסיבות לזה - שבישראל אין לכל אזרח אפשרות להיכנס לחנות וקנות נשק.
    הדרך לנשק פרטי עוברת באישורים רפואיים, הגשת מסמכים וראיון אישי. כדי שתהיה זכאי, אתה צריך להוכיח שאתה גר בישוב זכאי/משרת מילואים בדרגה מסויימת ומעלה/איש קבע.
    בקיצור, יש מסננת (יעילה יותר או פחות) שמונעת מילד בן 18 להשיג נשק, להגיע איתו לבית הספר ולבצע ירי.

אגב, הארוע האחרון שבו אני נזכר - לפני שנה, השוטר אמיר רז ירה למוות באישתו דיאנה לעיני ילדהם. לא מתווכח על זה שאם לא היה לו אקדח, הוא היה יכול לדקור אותה למוות באותה מידה של הצלחה...
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

אחת הסיבות לזה - שבישראל אין לכל אזרח אפשרות להיכנס לחנות וקנות נשק.
    הדרך לנשק פרטי עוברת באישורים רפואיים, הגשת מסמכים וראיון אישי. כדי שתהיה זכאי, אתה צריך להוכיח שאתה גר בישוב זכאי/משרת מילואים בדרגה מסויימת ומעלה/איש קבע.
    בקיצור, יש מסננת (יעילה יותר או פחות) שמונעת מילד בן 18 להשיג נשק, להגיע איתו לבית הספר ולבצע ירי.

אגב, הארוע האחרון שבו אני נזכר - לפני שנה, השוטר אמיר רז ירה למוות באישתו דיאנה לעיני ילדהם. לא מתווכח על זה שאם לא היה לו אקדח, הוא היה יכול לדקור אותה למוות באותה מידה של הצלחה...
    בגלל הדוגמא שהבאת (אמיר רז) הזכרתי ירי המוני כי את זה אפשר לקשר ישירות לקלות השגת נשק, ואגב הוא היה שוטר ככה שלא משנה מה חוקי הנשק לו היה אקדח בכל מקרה.
    בכל מקרה אף אחד לא אמר שיפתחו דוכני נשק בשוק ויחלקו לכל עובר ושב, עדיין מדובר על בדיקות רפואיות רקע צבאי ועוד אבל איפה שאתה גר לא צריך להיות יותר קריטריון לרשיון.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    דוגמא טרייה מהרגע, פיגוע בת"א ללא סיום של אדם חמוש שיגיב, וקיבלנו "אירוע מתגלגל" כמה זירות עם נפגעים, המחבל נעלם
    ת"א בעוצר.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    מדינת תל אביב.
    הייתי אצל רופאה שם לפני כחודשיים בשביל החידוש של הרישיון נשק.
    אשכרה דיברה איתי קרוב לחצי שעה למה אני צריך את הנשק ואם אני לא חושב שזה מיותר וזה סתם כאב ראש וכו'.
    מעניין אם עכשיו דעתה השתנתה במשהו.