עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 67

אשכול: ללא כל בושה – אופנועים גנובים מוצעים למכירה בגלוי

זה הפך קצת לדיון אוף טופיק בנושא כלי נשק, אז אוסיף את דעתי הלא רלוונטית ואפרוש.

אקדח זה תעודת ביטוח.
    נשק מחזיקים בבית, מאותה הסיבה שכשאתם עולים למטוס אתם בודקים היכן יציאות החירום.
    יש אירועים שסבירות ההתרחשות שלהם נמוכה, אבל הסיכון שבהם גבוה. סיכון מספיק גבוה ששווה להתכונן אליהם.
    הסיכוי שתתקלו באדם, או כמה, שרוצים את רעתכם או רעת משפחתכם הוא נמוך.
    אבל עבורי, למצוא את עצמי בסיטואציה כזו ללא יכולת אמיתית להתגונן ולהותיר את בטחוני ובטחון משפחתי בידי אותם חורשי רעה, זה סיכון לא מתקבל על דעתי.

למה אקדח ולא גז פלפל או טייזר?
    כי רק אקדח 100% יעיל בעצירה מוחלטת של תוקף.
    אקדח הוא ״המשווה״ הגדול.
    משווה במובן זה שלא משנה מה היתרון האתלטי, או הפיסי, או המספרי של התוקף/ים. עם אקדח ביד, גם מבוגר יכול לעצור אותם.

יש בקרב חבריי כאלו שחייהם היו כל כך מוגנים שהם אפילו לא מסוגלים לדמיין מצב של אלימות.
    רובם המוחלט גם לא יחוו אירוע כזה כל חייהם. בעינם אקדח זה עניין הזוי שרק פסיכים קיצונים נושאים.
    אני אומר שיהיה להם לבריאות. אני רואה את החיים בצורה קצת יותר ריאליסטית. Hope for the best, prepare for the worst.

כשאני ישן בלילה יש אקדח בכספת לידי, כשאני נוסע עם משפחתי לטיול, אני נושא אותו, ובימים האלה עד שבני דודינו יחליטו להרגע קצת, אני גם נושא אותו לסופר ולדואר במרכז תל אביב.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    אקדחים רובים והגנה עצמית:
    כל מי שיכול ומוכשר להחזיק אקדח צריך אחד כזה, כי אנחנו לא יודעים מה יילד יום,
    תגובת המשטרה היא באזור הדקות (4 דקות באירוע בבאר שבע ולמקום אחר)
    דקה מיותרת עולה בחיי אדם, אלה יכולים להיות גם המשפחה שלך, אם יש משהו שלמדתי
    לאורך הדרך הוא: "אל תצפה שמישהו אחר יעזור לך בדרך כלל הוא לא".

אני מעדיף להסתובב עם אקדח כל החיים ולא להזדקק לו, מאשר להזדקק לו פעם אחת והוא לא עלי!

אקדח מצריך בגרות נפשית, אקדח מצריך שיקול דעת נבון, אקדח מצריך הבנה מהירה של הסיטואציה,
    אימון מסיבי ומיומנות גבוהה, אקדח מצריך לדעת את הסיכונים והחבילה כולה.

אבל ברגע שצריך אותו אין לו תחליף, ואנחנו אף פעם לא נדע מתי נצטרך אותו.

מסכים לכל מילה של שושנים ומוסיף:

אופנוען מבין ש"רשיון לאופנוע" זה לא אותו דבר כמו לדעת לרכוב ושמוטלת עליו אחריות כבדה על עצמו ועל זולתו ללמוד את הכלי שלו, ללמוד את הסביבה ובעיקר לתפעל אותם כל הזמן בגישה אחראית ובוגרת. כשעברתי הכשרה אצל "מאומן" פנגס הכניס לי לראש משהו שלקחתי לחיים: "גם מה שלא באשמתך הוא באחריותך" הגישה הזו של לקיחת אחריות על עצמך ועל הסובבים אותך היא מה שמאפיין, בעיניי, אופנוען אמיתי. בשונה ממישהו עם גופיה שעושה וילי באמצע רחוב זבוטינסקי, שהוא יש לו אופנוע ו(לפעמים) יש לו רשיון לאופנוע אבל אין לו state of mind של אופנוען. לדעתי.

ומזה נגזרת דעתי על אקדח. אקדח, כמו אופנוע, הוא כלי לביצוע עבודה. צריך לגשת עליו באחריות, במקצועיות ובקור רוח. ללמוד את הנושא, לתרגל גם את השרירים וגם את התודעה. להריץ בראש מקרים ותגובות. לא לצוף. להשקיע.

מי שיודע בעצמו שהוא מסוגל לרמה כזו של מחוייבות, אני חושב שיש עליו חובה חברתית בתקופה שלנו להעלות את רמת האבטחה המצרפית שיש בציבור. אבל מי שלא רואה את עצמו מחוייב למקצועיות כזו, שיעזוב את זה. רוב הסיכויים שבזמן אמת זה לא יעבוד לו, אם זה בכלל יהיה עליו, ואולי אפילו יעשה נזק. ולא, שירות צבאי הוא לא ערובה לכל הנ"ל.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    מסכים עם כל מילה ועדיין.
    אבל למה משתמשים בנשק יום הדין ?

כדור הורג ! כדור אקדח הומצא שוכלל ומצטיין ב להרוג לא לנטרל!
    המטרה של כל איש חוק היא להביא את העבריין לדין ששם ישפטו אותו לעונשו.
    ככה עובדת דמוקרטיה נכונה רשות מבצעת רשות שופטת.
    אני קצת נגד להשאיר לאיש החוק או לאזרח מזדמן את האפשרות להרוג אנשים (כן אפילו רעים).
    עוד עניין.
    לאזרח החמוש שעבר הכשרה מינימלית לאחזקת האקדח. האם יש את היכולת לנטרל איום.והאם לא יפגע בחפים מפשע תוך כדי.
    חמי שיהיה בריא בגיל 70+ הוציא רשיון לאקדח כדי לאבטח את אמפי רעננה. לא הייתי סומך עליו בתפעול האקדח נגיד.
    למה הוא מקבל אקדח שפשוט הורג?

למה בשנת 2022 אין עדיין תחליף לכדור האקדח?

איך אין טיזר שעף כמו כדור אבל לא הורג בוודאות אלה רק מנטרל. (אבל מנטרל ).

Sent from my iPhone using Tapatalk
    לדעתי, יש לך סלט בראש...
    מה הקשר בין דמוקרטיה (כהגדרתה - צורת ממשל, שבה האזרחים בוחרים את הנציגים שלהם לניהול המדינה) למעצר עבריינים והבאתם לדין, שזה בכלל שייך לתחומי מערכת אכיפת החוק והשיפוט?
    ואיך כל זה קשור למצב שבו האזרח ו/או הסובבים אותו נמצאים תחת איום? אתה מערבב פה עקרון הומאני-מודרני (אין לאדם זכות להרוג אדם אחר, כל עוד ניתן לנטרל את האיום בדרך אחרת) עם שיטת ממשל - למרות שהדברים אינם קשורים כלל אחד לשני. קדושת החיים באשר הם (גם חיים של גנב, אנס או רוצח) זה לא עקרון דמוקרטי אלא עקרון הומאני.
    זה דמוקרטי לחלוטין לקבוע שכל אזרח יכול לשאת נשק. זה דמוקרטי לחלוטין לקבוע שכל אזרח חמוש יכול לירות ע"מ להרוג במי שחדר לשטחו הפרטי או מהווה איום ממשי על חייו/בריאותו/הסובבים אותו.
    כל עוד החוקים הנ"ל מתקבלים ע"י ממשלה לגיטימית, שנבחרה ע"י העם ומייצגת את רצונו - אני לא רואה היכן זה בא בניגוד עם צורת ממשל דמוקרטית. ועם זה החוק, והוא מתקיים - אז בעיניי, המדינה נשארת "מדינת חוק" ולא הופכת לאנרכיה.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    יש למאבטח בסופר אקדח
    גם למטבטח בבית הספר
    אני מניח שלעוד כמה מאבטחים יש אקדח.

השאלה אם הם יהיו מסוגלים לתפעל אותו כשהדופק שלהם עולה ואיתו האדרנלין והלחץ

כמה מהם יקבלו עונשי מאסר על הרג המחבלים ועל הדרך פגיעה באזרחים חפים מפשע.

המון נשק מסתובב בידיים לא מיומנות וזה לא פחות מפחיד.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    יש למאבטח בסופר אקדח
    גם למטבטח בבית הספר
    אני מניח שלעוד כמה מאבטחים יש אקדח.

השאלה אם הם יהיו מסוגלים לתפעל אותו כשהדופק שלהם עולה ואיתו האדרנלין והלחץ

כמה מהם יקבלו עונשי מאסר על הרג המחבלים ועל הדרך פגיעה באזרחים חפים מפשע.

המון נשק מסתובב בידיים לא מיומנות וזה לא פחות מפחיד.
    100 כדורים 9 מ"מ עולים 240 שקלים.
    יקר להיות מיומן.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    הבת שלי יצאה לטיול היום מהבצפר. אני מקווה שהמבטחים חמושים ועירניים. כן, אני חושש.
    אם היה לי אקדח הייתי יוצא בתור מלווה. וכפי שכתבו מעלי, זה גם עניין של אחריות חברתית וערבות הדדית.
    אם תראה טייל שהוקש בטיול רגלי תעזור בלי למצמץ. להציל חיים בירי ולמנוע סכנת חיים ופשיעה ע"י הרתעה והתגוננות הם אותה גישה וסיבות במהות.
    אף אחד לא בעניין של לחסל ערבים כי הם ערבים. כולל אף אחד. לא מכיר כאלה אנשים וכנראה שגם אתם לא. האספסוף שצועק את זה במגרשים לא באמת רוצה.
    עובדה, אין חיות טרור יהודי בתוך תופעה. גם כי בתרבות שלנו זה לא התקבל ולא יתקבל לעולם. ובלי לצקצק ולבלבל את המוח על דיר יאסין. יש הבדל בין התרבויות ולמרות שאנחנו חזקים צבאית יחסית לג'ונגל חיות האדם שסביבנו על תרבותם הרצחנית אנחנו עדיין מתגוננים ועושים יותר מכל מדינה אחרת כדי למנוע הרג של לא מעורבים. הם לעומת אוהדי בית"ר כן מעורבים. הם אשכרה רוצים לרצוח יהודים. לראיה, אנחנו לא עושים שופינג בקסבה של שכם אבל שבח"ים משכם מסתובבים בתל אביב. לכן צריך אקדח. הם כאן.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    שים לב להכללות שאתה עושה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    שים לב להכללות שאתה עושה.
    אני באמת חושב שההצבעה על מאפיינים (אלימות ואנטישמיות) בתרבות הערבית משרתת את ההבנה ומסבירה את המציאות והצורך באקדח כהגנה מפני טרור.
    ברור שלא כל הערבים מחבלים.
    חושב שדווקא לי זה ברור יחסית יותר מההדיוט הממוצע אבל למיטב הכרתי התרבות של כל הערבים נחותה יחסית למדרג הערכים שלך ושלי.
    אני משתמש במילה נחותה כי אנחנו מסכימים על מאפייני תרבות עדיפה כמו סובלנות, אמת, חמלה, שקיפות, טוהר מידות וכל החרא הזה.
    אותנו לימדו בגן שירי שלום. זה ההבדל.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    מי שלא מבין וקורא את המציאות שמתהווה מול העיניים הוא או תמים או תמים יותר.

למעט רוסיה המיושנת ובעלת התפיסה השונה מכלל העולם, המלחמה על טריטוריות בעולם נגמרה, אירופה מאוחדת (+ -), ארצות הברית התמזגה
    עם הילידים והעבדים, מדינות קטנות זכות בעצמאות או לא אבל המלחמות עברו מהשטח לפוליטיקה.

המלחמה היחידה שבוערת באמת היא מלחמת הדת, בעיקר בין האיסלם לשאר העולם ולכן המלחמה הבאה תהיה מלחמת דת או בשם הדת, וזה לא
    יפסק. הג'יהד העולמי היא תנועה איסלמיסטית שמטרתה לכבוש את כל העולם, בהתחלה בצורה שקטה (ע.ע אירופה) ואז כשהכוח והכמות בידם להנחיל
    את חוקי האיסלם על המדינה המארחת. בכוח!

אובדן הצפון והנגב הם הסממנים הראשונים, הזלזול בחוקי המדינה והעימותים מול כל מי שמייצג את המדינה משרת אצלם אינטרס כפול, הם ניזונים מהמדינה
    ומתחזקים, ומצד שני צוברים כוח למאבק, הם לא מסתירים את זה, בשם האמונה לשם צבירת כוח על חשבון המדינה ותושביה.

מדובר בפשיעה וטרור דתי לאומני שאחד מזין את השני, אל תאמינו לי תקראו את דו"ח אמ"ן.

אז אפשר להעלים עין ולחלום שוויץ פרפרים ופרחים, ואפשר להתכונן הכי טוב שניתן, המלחמות על פיסת הקרקע שלנו נמשכות כבר מעל 2000 שנה,
    הן לא יסתיימו מחר.

אנחנו יושבים על סיר לחץ עם אש שגובה הלהבות משתנה מתקופה לתקופה הלחץ נבנה והפיצוץ יגיע, אז יהיו כאלה שמוכנים יותר וכאלה שפחות ויהיו
    כאלה שימותו.

עצוב אבל מציאותי.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    שושני, אני לא מתווכח אתך, אבל השאלה היא אם יותר כלי ירי אצל אזרחים יפתרו את השתלטות האיסלם על העולם? לא נראה לי. ובאשר למחיר - תבדוק את הסטטיסטיקה של ארה"ב. רק ב-2020 נפגעו יותר מ-45,000 איש מירי, רובם ברצח או בהתאבדות מיעוט בתאונות. מעט מאוד (אם בכלל) בגלל הגנה על נפש ורכוש. האם זה שווה את זה?

ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    שושני, אני לא מתווכח אתך, אבל השאלה היא אם יותר כלי ירי אצל אזרחים יפתרו את השתלטות האיסלם על העולם? לא נראה לי. ובאשר למחיר - תבדוק את הסטטיסטיקה של ארה"ב. רק ב-2020 נפגעו יותר מ-45,000 איש מירי, רובם ברצח או בהתאבדות מיעוט בתאונות. מעט מאוד (אם בכלל) בגלל הגנה על נפש ורכוש. האם זה שווה את זה?
    רק ב-2021 נהרגו בישראל 84 רוכבי אופנוע.
    זאת סיבה מספיק טובה לאסור לרכב על אופנועים בישראל?

ולמה אתה בוחר להתייחס דווקא לניסיון של ארצות הברית? תסתכל כמה פיגועים אצלינו נקטעו ע"י אזרחים חמושים. כדוגמה - תגיד לי אתה, האם היה שווה לתת למחבל מב"ש לרוץ עם הסכין עוד כמה דקות, עד שהמשטרה תגיע.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    רק ב-2021 נהרגו בישראל 84 רוכבי אופנוע.
    זאת סיבה מספיק טובה לאסור לרכב על אופנועים בישראל?

מה הקשר? אם כבר, אז יש יותר הרוגים מנסיעה במכוניות.... זה לא רלבנטי. מטרת אופנועים ומכוניות היא שינוע אנשים ממקום למקום. הרוגים יש בגלל תאונות. לעומת אקדחים, שהמטרה שלהם להרוג.

ולמה אתה בוחר להתייחס דווקא לניסיון של ארצות הברית?

כי שם יש את הניסיון הכי גדול באחזקת נשק חוקית. לא כל דבר צריך לנסות לבד – אתה יודע שלקפוץ מהקומה ה-20 לקרקע יעשה לך נזק רב בלי לנסות את זה בעצמך – ע"ס ניסיון של אחרים.

תסתכל כמה פיגועים אצלינו נקטעו ע"י אזרחים חמושים. כדוגמה - תגיד לי אתה, האם היה שווה לתת למחבל מב"ש לרוץ עם הסכין עוד כמה דקות, עד שהמשטרה תגיע.

אתה צודק. במקרה הזה הנשק של האזרח מנע המשך הרצח של המחבל. מצד שני, צריך לא לשכוח שגם חפים מפשע נהרגו, אם ע"י אזרחים לחוצים או ע"י המשטרה. ואילו רק דוגמאות שזיכרוני ההולך ופוחת זכר.

בסופו של יום, יותר נשק חם בידי הציבור יקטין את הנזק ממחבלים אבל גם יגבה מחיר. בשורה התחתונה, לפי הניסיון שהצטבר בארה"ב ובהתייחס לאוכלוסייה של מדינת ישראל (כן, אילו שנוהגים עם האף בתוך הסלולרי ודורסים אותך כי לא שמו לב) אני חושש שהנזק יהיה גדול מהתועלת.

Senior Member
    רק נשים דברים בפרופרציה.
    נשק = בעיה.
    בבעיה של הנשק נלחם בעוד נשק.
    נשמע כמו מתכון נהדר. בהצלחה לכולנו.

עולם ללא נשק וללא דת. אוטופיה.

כל נסיון ב למצוא מדוע נשק זה טוב. שלול כל הגיון.
    בעיניי עדיף שיאספו את כל כלי הנשק מכולם. נכון זה קשה! אבל יש פתרון קל. תן עוד נשק.
    בעיניי היגיוני הרבה יותר לאסוף את הנשק מהפושעים. מאשר לתת לאזרחים עוד נשק.
    צריך לצמצם את כמות הנשק בכלל!!!
    ומה לעשות כשיש פיגוע ומישהו יוצא עם סכין. סטטיסטית הנזק שיעשה קטן יותר מפצצה או m16.
    אם היה אפשר הייתי אוסף גם את הסכינים.

Senior Member
    רק נשים דברים בפרופרציה.
    נשק = בעיה.
    אני בעד שלא יהיה נשק בעולם אבל גם אבנים הורגות.
    לכן הבעיה היא לא הנשק אלא האנשים שמפעילים אותו. נגד אנשים שרוצים להרוג אותך תצטרך להתגונן אם אתה חפץ חיים.

ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    בסופו של יום, יותר נשק חם בידי הציבור יקטין את הנזק ממחבלים אבל גם יגבה מחיר. ...אני חושש שהנזק יהיה גדול מהתועלת.
    הגישה שמצמצמת את הנזק לספירת גופות שגויה. הסיפור מתחיל מונע ונגמר ברמה התודעתית. זה מה שמשפיע על מניין המתים בסופו של דבר. הרי מוכנים למות כדי להרוג אותך בגלל רעיון. לא משנה אם הרעיון דתי, אנטישמי, תרבותי משולב וכו' -מאוד משנה עד כמה הרעיון התפיסה והתודעה אפקטיביים.

נצחונות היהודים ב 48 67 ו 73 יצרו מהפך תודעתי בקרב הערבים. רק במצרים (תרבות סובלנית לשקרים) חוגגים את נצחון אוקטובר. אולי כדי שהרעיון שניתן לנצח את היהודים ימשיך להתקיים בקרב ההמון. מבחינה תודעתית הערבים ויתרו על הפנטזיה לכבוש את המדינה בקרב. התקוממות והנצחונות נגד האימפריות ההיסטוריות גרמו להרס, הגליה וחללים רבים. מבחינת ספירת גופות מול הרומאים, הפסדנו בענק.
    מבחינה תודעתית ללא הנצחונות האלה- כולל הגבורה, תחושת הצדק, האתוס והנכונות למות למען רעיון חיובי* לא היה עם יהודי שמדבר בעברית ובטח לא במדינת יהודים.
    זה הרעיון, לא הגופה.

בבסיס הרעיון האנטישמי עומדת דמות יהודי שפל, כנוע וחלש ללא מגן או נשק. עם או ציבור נטול יכולת להגן על עצמו נתפס כחסר ערך. חשופית במקרה הטוב. הבעיה היא לא הערבים שכאן ולא השבחי"ם משם אלא הרעיון האנטישמי שמושרש בתרבות הערבית. השפל שבשפלים. זה הכינוי המסורתי ליהודים בתרבות שדוגלת באלימות ושופוני.
    (ממוחמד והקוראן ועד ועד לטרור המתאבדים.)

מבחינה תודעתית הדבר שיעמעם את דמות היהודי הכנוע והחלש שנדד מפרעות וביזות בכל העולם הוא יהודי חזק חמוש ותקיף.
    נגד אנשים שרוצים להרוג או לסלק אותך בגלל שאתה יהודי צריך להיות תקיף במיוחד.

העוצמה הנכונות והיכולת להשיב מלחמה מעניקים ערך חדש לדמות ההיסטורית של היהודי הכנוע וחסר האונים.

אקדח, מטוסים, טנקים, גרעין, השמדת כורי גרעין- בדיוק ככה מרוויחים ערך וכבוד.
    הציונות היא השפלת הביריון של הכיתה ע"י ילד הכאפות של העולם. אבל אנחנו עדיין האנדרדוג כי היהודי המוכה עדיין קיים בקרב ציבורי מערביים וערבים ונישאר שם כל עוד לא נבין מה מזין את האנטישמיות ומה מחסל אותה.
    * מלחמה על החיים והבית.

חפירה כי צריך.
    נערך לאחרונה על ידי קידוזו; 06-04-2022 בשעה 12:27.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

רק נשים דברים בפרופרציה.
    נשק = בעיה.

עולם ללא נשק וללא דת. אוטופיה.

כל נסיון ב למצוא מדוע נשק זה טוב. שלול כל הגיון.
    בעיניי עדיף שיאספו את כל כלי הנשק מכולם. נכון זה קשה! אבל יש פתרון קל. תן עוד נשק.
    בעיניי היגיוני הרבה יותר לאסוף את הנשק מהפושעים. מאשר לתת לאזרחים עוד נשק.
    צריך לצמצם את כמות הנשק בכלל!!!
    ומה לעשות כשיש פיגוע ומישהו יוצא עם סכין. סטטיסטית הנזק שיעשה קטן יותר מפצצה או m16.
    אם היה אפשר הייתי אוסף גם את הסכינים.

תאסוף הכל - תחזיר את האנושות לתקופה שמי שהיה לו יותר מסת שריר או מקל ארוך יותר היה הורג בידיים חשופות או עם מקל.
    או שאולי נראה לך שזה היה עולם פחות אכזר?

או שאתה מתכוון שאת הנשק צריך לאסוף רק מישראלים, כדי שיהיו טרף קל יותר עבור נער בן 17 עם סכין? מסכן, איזה סיכונים עומדים מולו כשהוא בא לשחוט נשים, זקנים וילדים...
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual