עמוד 12 מתוך 15 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון
תוצאות 166 עד 180 מ 268

אשכול: הבחירות בפתח

צפייה משולבת

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    א זקן יקר

להבנתי הדלה אתה מביט על כאן ועכשיו ולא קדימה.

נכון להיום המוסלמים ( מה שמשותף לדרוזים ליהודים לנוצרים ולכל מיעוט אחר) שככופר או בערבית יפה נג'ס - זוהמה יהיה עליו לשלם ג'זיה כדי לחיות תחת כיבוש האיסלאם וכל בן דת אחרת יהיה דימי - כלומר אזרח סוג ב'.
    כשנכון להיום עיקר המלחמה שלנו היא מול האיסלאם הן השיעי והן הסוני שלמזלנו הם לא ממש אוהבים אחד את השני.

אני מזכיר את עקרונות האיסלאם ת'קיה שמשמעו הונאה שמבוססים על הסכמי אל חודבייה - הסכם שלום שקרי בין מוחמד לאוייבים שלו (הקרב על מכה) ומושלכים עלינו היום לפי התפיסה אני היום חלש אז נעשה ברית או נהיה אזרחים עד שנהיה מספיק חזקים להפוך את הנכבא (האסון שהם לא הצליחו להרוג את היהודים בשנת 1948) לניצחון.

אני אזכיר לך את המופתי של ירושלים חאג' אמין אל חוסייני שמטרת העל של היטלר הייתה משותפת גם לו (הרבה לפני שבכלל הומצאה הפיקציה הבלסטינית שאפילו את השם הם מתקשים להגות נכון) וכיום צאציו ( של החאג' ) מסתובבים להם ברחבי ישראל.

ולמה ההקדמה הזאת

כי משהו בתפיסה האופטימית שלנו שיום אחד אחמד טיבי יהפוך לציוני גדול מוטעית,

באמת שאף אחד לא חושב שטיבי יהפך לציוני. השאלה היא מה מידת ההשפעה שלו על חיינו. לדעתי - קרוב ל-0.

השקט שיש פה הוא לא אמיתי ומתחת השטח הם מחכים שנחלש.

היום הם מיעוט ובשלב מסויים כבר יגמרו היהודים בעולם ולא יהיה לנו שום קלף שובר שוויון.

אז נכון יש שקט אבל הם לעולם לא יהיו ציוניים וההימור שיום אחד בזכות כל הטוב שיש במדינת ישראל נהפוך למדינת כל אזרחיה עשוי לעלות לנו בבנות (היפות יהפכו לשפחות ) ובראש שלנו שיונח בסל לצד הגופות שלנו דע"ש סטייל.

אז מבחינתי (ובשל מיעוט האפשרויות) בן גביר המשיחי עדיף על כל מיני לפיד ששירת בלבנון או מר"ץ או כל מיני חולמים (שאני בטוח שהם עם כוונות טובות).

לא ברור לי איך כל מה שכתבת קודם מוביל אותך למסקנה הזו. הלוגיקה שלך הייתה צריכה להסיק שבן גביר המשיחי רק מקרב את קץ המדינה כפי שאנו מכירים ורוצים אותה.

קיבלנו צ'אנס אחד להקים מדינה יהודית ולא ברור לי אם נקבל עוד אחד.

וכן אני חילוני אפיקורס (אחדים יאמרו גוזען ).

נ.ב

סיפור קטן על מוהנד ( שם בדוי - הסיפור אמיתי) שחי לו בפזורה.

מוהנד היה לוחם בצבא ואזרח ישראלי למופת (פחות או יותר עד הביגמיה).

מוהנד נישא לעזיזה בדואית מאזור חברון שהפכה לאזרחית והביא מספר ילדים.

ואז בשלב מסויים מוהנד מיצא את עזיזה והיא עברה לאוהל הסמוך ( טאלק אחד - כלומר מגורשת אבל לא לגמרי).

מוהנד פגש את סמירה גם בדואית אבל ישראלית וגם איתה הביא מספר ילדים אפילו שלישיה (זוג תאומים מסמירה ואחד מעזיזה באותו יום).

לבנתיים עזיזה גורשה מהמאהל (טאלק טאלק טאלק) ולא עבר זמן וסמירה עברה לאוהל הסמוך ואת מקומה תפסה איבתיסאם ( חיוך בערבית) שחיכה כל הדרך אל משרדי רשות האוכלוסין בבקשה למעמד לה ולילדיה מנישואים קודמים.

אני לא ארחיב רק אספר לך ולקהל הקוראים שהבחור נישא ל6 נשים שונות ועוד אחת ללא משהו מוגדר חלקן פלסטיניות ואחרות ישראליות
    נולדו לו 77 ילדים ועוד ידו נטויה (אולי גם חלקים זקורים :-( )

אחת הגרושות מהמוצא הפלסטיני התחתנה שוב עם פלסטיני והילדים שלו ושלה חיים פה בישראל ומבקשים מעמד וגם בעבורו.
    וכך גם האחרות (חלק לישראלים חלק לפלבטינים).

הילדים חלקם כבר נשואים עם פלסטיניות חלקם עם ישראליות

וזה מקרה אחד מיני רבים שקוראים בכל רחבי מדינת ישראל.

ולכן כדאי שנחשוב טוב פנינו לאן?
    לוקי, חוץ מהתגובות בציטוט, אני מסכים עם חלק גדול של הדברים שכתבת, אם כי לטעמי יש מעט דימוניזציה של המצב. מצד שני, למרות שזה אולי החשוב ביותר, לא התייחסת בכלל לפתרון. לא גלובלי, אלא כזה שיאפשר המשך קיום מדינה יהודית ודמוקרטית כאן, בפינה הקטנה שלנו. אז אם אתה מתייחס לפתרונות מעשיים, כאילו שניתן יהיה לבצע אותם ("לשרוף את כל הערבים" או "לגרש את כל הערבים" מבית היוצר של כהנא וממשיכיו מלה-פמיליה, נערי הגבעות ונציגיהם בכנסת אינם פתרונות מסוג זה) עם מה אתה נשאר? או שאין פתרון, מה שאומר ש"הניסוי נכשל" מתאים לא רק לממשלת בנט אלא לכל החלום הציוני. או, אם לצטט את שושני, "רילוקיישן נראה לפתע מפתה מאוד".

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אני נגד פגיעה באנשים חפים מפשע

אבל אין פתרון קסם ולהבנתי בעוד xxx שנים ישפך פה דם רב.

אני מקווה שזה לא יהיה הדם שלנו

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    אני חייב לשתף. ולא בא לי לפתוח דיון חדש.

בטיקטוק. היפופטם עומדת על הראש ועושה twerking
    יצא לה כמו ג'וק שאכל K700

זוועת עולם!
    https://www.newsweek.com/tiara-mack-...island-1722084

אממה? הדבר הזה סנאטור ! ! !
    הלו פה זה שירשור פוליטי לא?
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 11-07-2022 בשעה 20:22. סיבה: הנפשה

Senior Member הסמל האישי של Dresdner

הבחירות בפתח

ראיתי את זה לפני כמה ימים, אני מאד מקווה שהאמריקאים למדו לקח מהשמאל הקיצוני שלקח להם את המדינה.
    אגב הוכחה טובה שמדובר בשילטון של מיעוט, זוכרים את חוק ״ההפלות״ ? (סיפור בפני עצמו אבל בפעם אחרת) כמה רעש היה על זה ובסקר האחרון נשאלו אמריקאים מה הכי מדאיגים אותם (כלכלה, משפט, חוקי נשק ועוד) ההפלות קיבלו רק 5 אחוז ככה שגם בשמאל וגם בימין האזרחים ברובם לא חושבים שזה דבר רציני שמאיים על אורח חיים

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    ראיתי את זה לפני כמה ימים, אני מאד מקווה שהאמריקאים למדו לקח מהשמאל הקיצוני שלקח להם את המדינה.
    אגב הוכחה טובה שמדובר בשילטון של מיעוט, זוכרים את חוק ״ההפלות״ ? (סיפור בפני עצמו אבל בפעם אחרת) כמה רעש היה על זה ובסקר האחרון נשאלו אמריקאים מה הכי מדאיגים אותם (כלכלה, משפט, חוקי נשק ועוד) ההפלות קיבלו רק 5 אחוז ככה שגם בשמאל וגם בימין האזרחים ברובם לא חושבים שזה דבר רציני שמאיים על אורח חיים
    לפי https://www.foxnews.com/politics/inf...s-new-poll.amp
    האחוז הוא 16 ונמצא במקום השלישי אחרי כלכלה וחוקי נשק. זה לא אומר עוד כמה נמצאים אחרי וכלכלה תמיד יהיה ראשון. סקרים ניתנים לניתוח אך שרוצים.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    לפי https://www.foxnews.com/politics/inf...s-new-poll.amp
    האחוז הוא 16 ונמצא במקום השלישי אחרי כלכלה וחוקי נשק. זה לא אומר עוד כמה נמצאים אחרי וכלכלה תמיד יהיה ראשון. סקרים ניתנים לניתוח אך שרוצים.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
    לא מוצא את המקור שקראתי בו 5 אחוז אבל דווקא באתר AP הם כותבים עכשיו 22% אז נראה שזה מאד תלוי את מי שואלים, שורה תחתונה התקשורת עשתה רעש הרבה יותר ממה שזה באמת עניין את הציבור.
    לא התפלא שגם משפטי נתניהו לא ממש מעניינים את רוב הציבור.

Banned
    גילוי נאות. אני לא ביביסט ובטח שלא אצביע בבחירות הקרובות.
    וזה בכלל לא שקור לפוליטיקה. זה רק התשקורת

307299.jpg

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    גילוי נאות. אני לא ביביסט ובטח שלא אצביע בבחירות הקרובות.
    וזה בכלל לא שקור לפוליטיקה. זה רק התשקורת

307299.jpg
    עצם זה שהרגשת צורך לכתוב גילוי נאות אומר שהתקשורת הצליחה ובענק, היום כל מי שרוצה לכתוב משהוא על ביבי צריך לחשוב פעמיים מה לכתוב שחס וחלילה לא יקראו לו ביביסט.
    אני לא מתומכי הליכוד ואפילו בז לחלק גדול מהאנשים במפלגה הזאת אבל מחזיק אצבעות לביבי והליכוד שהלוואי שיקבלו 60 מנדטים ואם הייתי בישראל הייתי הולך להצביע ליכוד, חייבים ללמד את התקשורת לקח שיבינו לאיזה רמות של ניתוק מהציבור והמוסר הם הגיעו.

Banned
    עצם זה שהרגשת צורך לכתוב גילוי נאות אומר שהתקשורת הצליחה ובענק, היום כל מי שרוצה לכתוב משהוא על ביבי צריך לחשוב פעמיים מה לכתוב שחס וחלילה לא יקראו לו ביביסט.
    אני לא מתומכי הליכוד ואפילו בז לחלק גדול מהאנשים במפלגה הזאת אבל מחזיק אצבעות לביבי והליכוד שהלוואי שיקבלו 60 מנדטים ואם הייתי בישראל הייתי הולך להצביע ליכוד, חייבים ללמד את התקשורת לקח שיבינו לאיזה רמות של ניתוק מהציבור והמוסר הם הגיעו.
    מצחיק אתה. רק אל תחזיק אצבעות יותר מדי חזק שלא ינשרו.
    החוזים עם פיי3ר היו, נשארו וישארו חסויים ודיוני הכנסת כנ"ל
    אותה האופוזיציה של חורוביץ אשר הלינה על הדיקטטורה של Bיג Bרודר - החמירה אותה בקואליציה עם החרבת התקנות לשעת חירום.

כמה אהבל אפשר להיות כדי להמשיך לשחק במשחק הזה? כמה ????

מספיק בשביל לכתוב כאן - שאני הולך להצביע לביבי.
    ושיקראו לי מה שרוצים.
    אבל להיות ראש ממשלה עם שש מנדטים, או ראש ממשלה שהדבר היחיד שהוא עשה זה לכתוב טור בידיעות אחרונות וגם זה רק בגלל אבא שלו, לא מחליק לי בגרון יחד עם הוויסקי.
    הייתי מצביע לגנץ אם רק היה לו עמוד שדרה ודעות מספיק ימניות.
    אני רק מקווה שביבי יצליח להעמיד יורש ראוי שייבחר בפריימריז.

מצחיק אתה. רק אל תחזיק אצבעות יותר מדי חזק שלא ינשרו.
    החוזים עם פיי3ר היו, נשארו וישארו חסויים ודיוני הכנסת כנ"ל
    אותה האופוזיציה של חורוביץ אשר הלינה על הדיקטטורה של Bיג Bרודר - החמירה אותה בקואליציה עם החרבת התקנות לשעת חירום.

ראית אותי אומר שאצל ביבי והליכוד יהיה טוב? זה יותר עניין של האוייב של האוייב שלי...

Banned
    ראית אותי אומר שאצל ביבי והליכוד יהיה טוב? זה יותר עניין של האוייב של האוייב שלי...
    זה לא היה משהו אישי נגדך ואני חושב שהבנת את זה.
    פשוט איינשטיין אמר פעם משהו בדבר לצפות לתוצאות שונות מאותו ניסוי אני לא מצליח לזכור כרגע עם הבירה והחום..
    כבר כתבתי זאת בעבר אולם אכתוב זאת במילים יותר עדינות -
    הבחירות זה כמו שבמקום הלקוח יבחר - היצאנית היא זו שבוחרת מי .. אותה
    בכל ההיסטוריה של מדינת הציונים - ממשלות אשר מסרו שיטחי אה"ק היו "ימניות"

אגב ד"ש מהטיילת של תל הביב מהרידינג ועד השעון.
    כל שכם רמאללה וחווארה ואחותם פה. מעלים קורבנות מנגל עם עשן נקי נקי נקי טבעוני וללא השפעה של שינויי האקלים.
    היידה ביבי

Senior Member
    יש יותר ערבים מחרדים במדינה, נראה לי שדווקא החרדים הם האקזוטיים. אם שני המגזרים יקבלו יחס הוגן, ובתמורה ייתנו לחיות - יהיה מה זה פינוק.

מתוך אלפי האנשים שימותו עד סוף השנה, הרוב יהיה מסרטן (=זיהום אוויר, ריסוסים כאלה ואחרים ושאר דברים שיהודים עושים) ותאונות דרכים. בערך ~0 יהיה מוות ע"י ערבים. משום מה אנשים לא רוצים לפחד ממה שבאמת יהרוג אותם.

Banned

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    והקטע הכי מצחיק שהאיש הזה אומן, הלהטוטן הכי גדול שאני מכיר, מלך מלכי ה-MT , המגזר שהכי הרבה נפגע ממנו
    זה המגזר שהכי מעריץ אותו, כי הוא לא מבין כמה הוא נדפק, דווקא אלה שמרחו אותו בחמאה ובדבש לכאורה, כרגע
    חוששים ממה שיתגלה ויבחרו משהו אחר ברגע שירגישו שהוא לא מספיק חזק לאיים עליהם.

והליכוד-זה של ז'בוטינסקי בגין הימין האמתי, האידאולוגים אנשי השכונות האמתיים הצווארון הכחול נעלמו מזמן והוחלפו
    בנציגי משפחות הפשע, קבלני קולות מלקקיי תחת וחנפנים בלי כלום חוץ משלושת הכפים: כסף כבוד כוח.

והחרדים ימשיכו ללכת אחרי הכסף שלנו ולא ילכו לעבוד.

איזה כייף לנו.

ראש ממשלת פינלנד:
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!