אני לא רחוק ממך בענייני דת אבל מהתגובות שלך נראה שאתה כלכך נעול על החרדים שאתה מתעלם מהבעיות הבוערות תרתי משמע.
צודק, רק מאחל לך שיום אחד כשזה יגיע, לא עכשיו חוח אלא כשתגיע ל120 וזה יגיע, יבוא לאסוף אותך חרדי באמבולנס של מד"א ורופא ערבי יקבל אותך במיון.
כי בסוף ובטח בירושלים מה לעשות לא כולם אשכנזים או משתכנזים כמוך.
ולאחר שהבנתי לאן זה מדרדר, ומה נשאר מהפורום הזה אז אני מוותר עליו. תמשיך להתווכח עם דרז ונאור.
בתפוז לפני הרבה הרבה שנים מישהו ניסה להיכנס בך שאתה גר בדרזדן.
אני לא מתכוון לעשות זאת.
ועדיין. כנראה שאתה לא חי בישראל. אתה חי בסרט (חיב"ס)
הערבים הם איום מאד מאד קיומי. אפילו לי באופן אישי
(קרובת משפה של השכנים. עולים מחרטאפקאקזסאן. יהודים! בטח יהודים! אז הקרובה התחתנה עם ערבי מיפו.
ועכשיו יש לי ערבים על הגדר. ליטרלי)
כנראה שלא שמעת על אור אנסבכר הי"ד.
או על כוכב הטיקטוק על עגלה עם סוס שהשתולל בקיבוץ ושושני ממש הזדעדע מזה. רק שאותו כוכב טיקטוק רצח את זוגתו לשעבר היהודיה מעכו.
על ההיא מדגניה(?) שבן זוגה מרח לה את הגולגולת עם אבן שפה שמעת?
לההה ערבים זו לא סכנה קיומית.
קורונה זה סכנה קיומית! חרדים זו סכנה קיומית!
שושני ביי תגיד למי שמקשיב לך
אז לא הבנת, יש ביטחון ויש הרגשת ביטחון, כלומר שים שוטר בכל פינת רחוב והאזרח ירגיש בטוח אפילו אם הפשיעה לא תרד אפילו באחוז אחד.
אומנם לא עשיתי סקר אבל יש לי הרגשה שבסקר שיבדוק ממה ישראלים יהודים מפחדים, להיפגע בפעולת איבה איסלמיסטית לא יהיה בטופ, אני זוכר איך בפיגועי אוסלו כמה שעות אחרי שזק״א גירדו חתיכות מוח מהקיר הרחוב חזר לשיגרה, זה אולי הדחקה ואולי מחוסר פחד אבל ההתנהגות הזאת עדיין קיימת, דעתי האישית היא שהיהודים במדינה יותר חרדים לגורלה מהביטחון האישי שלהם
אני מסביר לאט שוב:
יש ה-ר-ב-ה בעיות לטיפול וצריך לטפל עכשיו.
לטפל בבעיה הערבית ובמשילות כאילו אין עומס מיותר על קופת המדינה ושלמונים, ולטפל בשלמונים ובעומס כאילו אין בעיה ערבית.
ההבדל בין הוצאה לבין השקעה היא שהשקעה מחזירה את עצמה ונותנת בסוף עוד רווח בעוד הוצאה מגדילה את החוב.
לכן לתת לסטודנטים יצרניים לימודים זולים למשפחות חד הוריות שכר לגמור את החודש, ללמד אותם כלכלה נכונה וסדרי עדיפויות, זו
השקעה שתצמצם את מעגל העוני, להשקיע כסף ציבורי באמונתו של אדם יחיד זו הוצאה מיותרת.
ערבים ונאמנות למדינה - אי אפשר להכריח מישהו להיות נאמן אבל אפשר לאכוף חוק על מי שעובר אותו, תנאים סוציאליים שאתה מקבל
מהמדינה אפשר לקחת אם אתה עושה משהו שפוגע במדינה. פגעת בביטחון המדינה סע חביבי לעזה לבנון סוריה ובהצלחה.
אכיפה נכונה במסגרת "בעל הבית השתגע" תחזיר את הפרופורציות למי ששכח, אח"כ מו"מ מעמדה של כוח, הרבה כוח!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
איפה שמעת (שמעת באוזן או במילה הכתובה) שאמרתי את זה? פרשנות, הבנת הנקרא, חוזי עתידות, וכדור בדולח, לא נחשבים!
להתנצל ???
אתה בחור חכם אני יודע, כמה שתתאמץ להרוס את זה לא תצליח, כי אני מכיר אותך.
נניח שאני מאמין גדול באלוהי הגלגל והדו"ג של לוקי הממחון.
עכשיו אני מאלץ מדינה שלמה ללכת בעקבות האמונה הזאת איתי, לממן לי חינם קורסים לרכיבה, לממן את הזמן שאני ממית בכביש הקודש
בשכר מהמדינה, אני מאלץ את כולם לרכוב על דו"ג בשבת וחג, אני גם מתנתק לגמרי מחוקי המדינה כי לי דין תנועה עולה על דין המדינה,
הכופרת שהעיזה לקום מעצמה לפני בוא מרקו סימונצ'לי המשיח
אני גם מאלץ את המדינה לממן לי משגיחי תנועה בכל צומת בין אם הם אכן שם או לא, שיבדקו אם כל רוכבי הדו"ג מאותתים בפניות.
בימי חול אני אוסר על הפעלת רמזורים, איסור רכיבה מעורב של זכר ונקבה, ומחייב רכיבה על פי החוק העות'מאני הקדוש.
כל זה מקופת המדינה שמתחלקת בין המון נהגי משאיות, רכבים, הולכי רגל, מירי רגב וסתם אופניים.
על פי חוק!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אתה פשוט חסר תקנה. תוצר שטיפת מוח של שנים.
שושני האם אתה שייך לעם העברי (יהודי הוא משבט יהודה) או שמא חלילה אתה ערב-רב?
מה מיחד את המדינה הציונית הזו שלך? לשם מה היא הוקמה?
אני אענה לעצמי - לקבץ את שארית הפליטה. לחתוך להם את הזקנים במספריים ולבולל אותם.
(גם לעשות בהם ניסויים כמו הקרנות והעלמת ילדים)
בן גוריונך אמר פעם בהקמת מדינתך שתוך עשר שנים הם יהיו רק במוזיאונים.
(הוא אמר גם משהו על אבק אדם בהתייחס למוצא שלי.)
על אפך ועל חמתך!
ובהתאם לרמת הדיון והטיעונים שלך - אני מניח שאתה מתפלמס על המתולתלת קול באישה ערווה - שלא לוחצת ידיים.
(הזכרת הפרדה לפי חוק)
שושני אין לך מה ןהתווכח עם אדם שלא מבדיל בין דגניה לגנוסר.
ותודה לך נאור, על התיאורים הגרפיים. במקרה הכרתי אותה.