עמוד 7 מתוך 18 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
תוצאות 91 עד 105 מ 268

אשכול: הבחירות בפתח

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    כולם מבינים את הבעיה, כולם יודעים שצריך לפתור אותה, אף אחד לא יודע איך.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    הבעייה הכי גדולה שביומיים אתה מקיף את הארץ.
    אנו רוכבים על אותם כבישים כל הזמן ללא יכולת שינוי.

בבקשה קפריזי תעשה שיכבשו לנו ציר לאירובה שנוכל לצאת לטיול גדול ופחות נרכב על המקלדת.

או איזה שלום מדומה שיפת לנו גשר לשם.

זה באמת יאפשר לנו לערוך טיולים מעניינים יותר.

הר הבית כבר לא יעניין אף אחד כי הוואקף יצא בווילי ובן גביר ירכוש ניקו.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    בהכללה כן? אני לא חושב שכולנו רוצים מדינה טובה יותר. אני באמת חושב שחלק גדול מהשמאלנים כיום בחר לאמץ ססמאות וגישות כדי לשרת מטרות אישיות (אני ואני) ולא אלטרואיסטיות (עם, חברה, מסורת) מסיבות כמו בידול מנמוכי המצח המזרחיים, העדר משמעות קיומית וריק זהותי. פסיכוזה שהביאה אנשים לאמץ בידיעה שקרים של האוייב או לרקוד עם דילדו על הראש בבלפור או לשנוא מתנחלים כאילו שהם עצמם לא מתנחלים.
    אם אני חושב שמדובר באנשים רעים? לא.
    אני מוקף שמאלנים טובים וכנראה סולד מצ'חצ'חיזם יותר מכל שמאלן שונא ביבי וליכודניקים.
    חייב להיות שמאלני כדי להרגיש שביבי מיצה (להגנתו, גם בן גוריון התחיל להתחלק אחרי 3 קדנציות) ושהממשלה הנוכחית למעשה מתפקדת יפה?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    יש הבדל קטן, אבל הוא לא העיקר: ב-48 סופחו למדינת ישראל שטחים שונים שהכילו תושבי ערביים (שברחו או נשארו), אבל רוב השטח היה השטח של ישראל לפי תכנית החלוקה.
    אבל השאלה שלך אינה רלבנטית. השאלה הרלבנטית היא מה עשו שתי המלחמות למדינת ישראל. מלחמת השחרור יצרה מדינה המקובלת ע"י רוב אומות העולם, מדינה שהתחילה מ-0 וצמחה לאט, תוך השקעות בחינוך ובביטחון, בדרך להיות מדינה מערבית מודרנית. הערבים שנשארו בארץ חיו תחת משטר צבאי שרק בשנות ה-60 נגמר. ובבקשה לא נכנס לוויכוח אם יש להם שיוון זכויות – מי שפטור מחובות אזרחיות (שירות בצבא או שירות לאומי, לדוגמה) לא יכול לצפות לשוויון בזכויות.
    מלחמת ששת הימים הביאה לשליטת ישראל שטח מאוכלס בצפיפות של אנשים שהגדירו את עצמם כאומה נפרדת, שונאים אותך ואותי על בסיס דת ולאומיות ומתרבים מהר יותר מאתנו, ואם נשים את החרדים (שגם הם לא-מי-יודע-מה תורמים למדינה) בצד, הם מתרבים הרבה יותר מהר מאתנו. כבר היום למעלה מ-50% מילדי כיתה א בתוך הקו הירוק הם ערבים או חרדים. עם תוסיף את תלמידי כיתה א בגדה (OK, קקטוב, ביו"ש) תגיע למספרים מבהילים. השליטה הזו (בין היתר) גם יצרה ויוצרת בעיות עם חלק גדול מאומות העולם.
    השליטה על האוכלוסייה הזו היא בעיה שלנו (לא שלהם) ולכן זה אינטרס (אחד הגדולים שיש למדינת ישראל, לדעתי) שלנו לפתור אותה.

אכתוב שוב, במודגש: זה אינטרס שלנו ולא של הפלשתינים לפתור את הבעיה.

אני רואה זאת כשאלה של חיים ומוות (של המדינה היהודית-דמוקרטית) ובמצב כזה שאלות מוסריות פחות מטרידות אותי. אם ניתן לבצע טרנספר – כמו שהוצע כאן לא אחת – צריך לעשות את זה. הבעיה – אני לא חושב שבאקלים הבינלאומי הנוכחי ניתן יהיה לעשות זאת. מספיק שהממשל בארה"ב יכריז על עצירת הסיוע הבטחוני והאחר ועל חרמות כלכליות כדי שמדינת ישראל תתקפל (וזה יקרה אם יוכרז על טרנספר).

אז מה נשאר?

אפשר להיות כמו הצרפתייה* ולהגיד שאין בעיה. אבל אם מסתכלים על המציאות הדרך היחידה לפתור את הבעיה היא להפטר מהאוכלוסייה העוינת יחד עם השטח שעליו היא יושבת.

* שאלו יפנית, אמריקאית וצרפתייה את השאלה הבאה: "את נמצאת לבד באי בודד, ופתאום נוחתים באי 200 חיילי מארינס שלא ראו אישה חצי שנה. מה תעשי?"
    היפנית עונה – מתאבדת.
    האמריקאית עונה – מזהה את המפקד ומחברת אליו. אז יהיה אחד אבל לא את 199 האחרים.
    הצרפתייה שותקת. שאולים אותה "אין לך פתרון לבעיה?" והיא עונה – אני לא מבינה מה הבעיה.
    טוב, אז תיקון מספר עובדות לתשובה שלך.
    גם ב- 48 סופחו שטחים עם ערבים.
    גם ב- 67 הערבים התחילו.
    אגב, הערבים לא קיבלו את תכנית החלוקה ולכן לא היה לה ועדיין אין לה תוקף ולכן לא רלוונטית.
    ב 67 לרוב ערביי ארץ ישראל כולל יהודה ושומרון לא היתה תודעה פוליטית לאומית פלסטינית. הם נשלטו ע"י העותמאנים הבריטים והירדנים עד שהגיעו היהוד ואז פרצה התודעה, יחד עם הטרור.
    עובדתית כל שטחי המדינה הזאת היא תוצאה מבורכת (שחרור) של כיבוש בידי כוח צבאי בזכות הצהרת בלפור.
    אני חושב שהתשובה לא מסבירה את ההבדלים אבל בחרת לעזוב את הצדק והמוסר ולהתמקד בהיבטים אחרים אז נזרום.
    נתחיל בכך שהשד הדמוגרפי צפצף על כל הנתונים של סופר וחבר מרעיו והתאבד לא מזמן. יורם אטינגר מוכיח כבר שנים שמדובר בשקר אבל יש בממסד ובקרב הפקידות בישראל הרבה אנשים שמוכנים לקדם אג'נדה פלסטינית שקרית ולכן אתה ובעלי עמדות אחרות לא שמעתם עליו.
    בקצרה הוא מראה שבעשורים האחרונים יש ירידה משמעותית בפריון והגירה ערבית מיהודה ושומרון ולא רק בנוצרים ומצד שני היהודים מולידים יותר.
    אנחנו לא שולטים על רוב האוכלוסיה כי הבאתם להם את אוסלו. הם סובלים מהשלטון שלהם כהוגן בזכות אותם תועמלני תודעה ששכנעו אותנו (גם אותי) שיש לערביי יהודה ושומרון שאיפות לאומיות כנות ולא מדובר באותו רצון אנטישמי לחסל את ישראל ובדרך להסתפק במדינה "רזה".
    לערביי ישראל, לא היתה שום בעיה לחיות תחת השלטון היהודי כל עוד לא החלה התעמולה הפלסטינית. גם לנו לא היתה בעיה איתם גם לאחר שקיבלו זכויות.
    אגב זכויות ההגדרה העצמית מאוד חשובות עבור המחנה הנאור- כל עוד הם משרתות אג'נדה. הם נקראים בתקשורת ערביי ישראל למרות שהם מזדהים כפלסטינים. אז אנחנו יודעים שמשנת 67 ערבים חיו בשלום תחת שלטון יהודי.
    מתי הכל השתנה?
    כשהחלה תעמולת אוסלו.
    רק אז החלו ארגוני האחים המוסלמים (ערפאת ויאסין) והלאומיות הפלסטינית להכות שורש בקרב ערביי ישראל.
    המסקנה המתבקשת של כל בר דעת לאחר שראה מה עבד ומתי הפסיק לעבוד היא לבחון את השינוי.
    הפרוגרסיבים השתלטו על השיח הישראלי והקו המנחה שהתקבע בקרב היהודים הוא שהערבים רוצים שלום ומדינה פלסטינית תעשה שלום. הם רק רוצים שטחי 67 להניף בהם דגל. מאותה תקופה ועד היום ערביי ישראל הולכים ומקצינים בעמדותיהם וארגוני אחיהם -הערבים בעזה וביהודה ושומרון חרטו על דיגלם ססמאות אנטישמיות שמגובות במעשים נוראיים. את המראות, המימון, ההוכחות לרצון והנסיונות להרס והרג כולנו מכירים אבל שמאלנים מתעלמים מהם.

מדובר באנשים חושבים (אני לא חושד שמישהו טיפש כאן) שמודעים לקיומה של תכנית השלבים, להסתה במערכת החינוך שדואגת להנצחת הסכסוך, לתשלום עבור רצח אתני של חפים מפשע ובכל זאת מעדיפים להאמין שיכולה לחיות לצידנו בשלום מדינה שכל מהותה היא הרס המדינה היהודית.

האינטרס שלנו הוא שרידות ושגשוג. מדינת ישראל התפתחה יפה מאוד למרות קליטת אוייבים כאזרחים. היא יכולה להמשיך להתפתח עם קליטת אוייבים כתושבים כי הדבר המשמעותי שמשנה כאן הוא עניין תודעתי. רעיון המדינה הפלסטיני יצר כאן סבל והרג וימשיך להוות את הבעיה העיקרית לפתרון השפוי והפרקטי.
    סיפוח יהודה ושומרון לצד מאבק בטוריסיטים ועידוד הגירה למי שרוצה. בשטח מינוי ראשי חמולות לניהול היבטים אזרחיים עם עזרה וסיוע לצד איסורים (אין דגל פלסטיני ויש מפת מדינת ישראל בכל כיתה ומוסד). כשהרעיון של מדינה פלסטינית יגווע לחלוטין והשאיפות הלאומיות של בני דור המחר שיישארו כאן יתפוגגו. אפשר יהיה לבחון לצרף אותם כאזרחים מן המניין.

לפני זה, צריך לסלק מהכנסת ולעצור תקציב ציבורי מכל ארגון אדם שקורא לשינוי המדינה כמדינת כל אזרחיה, למסירת שטחים או הקמת מדינה פלסטינית. כאן מדינת היהודים. הצהרת בלפור היא הבסיס. הערבים כבר קיבלו פיצוי ואם נפסיק להתנצל כמו עבדים שבמקרה הרגו את האדון ופשוט נתנהג כמו עם שיודע שהוא צודק וכאן מקומו גם העולם יפסיק לבוא בטענות. הגויים מתים עלינו כשאנחנו נחושים. ראה את ההבדל תגובות לפני ואחרי מלחמות 67 ו 48 כדוגמא לטענה.
    חג חירות שמח.

ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    קראתי הודעה אחת שטוענת שלא יכול להיות שאלוהים קפריזי, שזה מוזר, כי כל פעם שאלוהים עושה משהו זה הרי "בגלל תכלית גדולה יותר שאנחנו לא מסוגלים להבין". כמובן שהטיעון הזה מחזיק רק כאשר הוא משרת את הטוען...

ואז קראתי את ההסבר הפיזיקלי של א' הזקן (מניח שזה ציטוט, כי אין מצב שמישהו בג'יפולוג כל כך גאון כדי להמציא דבר כזה בעצמו). התמוגגתי ושכחתי משאר הקשקושים שאנשים כותבים פה.
    אלוהים שלי לא יכול להיות קפריזי וכל מה שאני רואה הוא חלק מתכנית גדולה. גדולה, כי היא לא עוסקת בפטריות ציפורני הבוהן של זוכמיר אלא בקנה מידה קוסמי. ובכלל, טעות נפוצה היא להסיק מסגנון על מהות התוכן. הרבה נאורים סובלים מהתניה או סברה מוטעית ששפה עשירה מעידה על עיסה משובחת. ההיסטוריה מוכיחה שאנשים נורא תרבותיים עשו דברים יותר נוראיים מאנשים פחות תרבותיים. הרבה ספרים מעולים שאתה אוהב נכתבו בשפה פשוטה למדי.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    חייב להיות שמאלני כדי להרגיש שביבי מיצה (להגנתו, גם בן גוריון התחיל להתחלק אחרי 3 קדנציות) ושהממשלה הנוכחית למעשה מתפקדת יפה?
    לתפיסתי רוב האנשים שפועלים ומתבטאים נגד נתניהו הם רלב"ים. סוג של פתולוגיה מנטלית שעוסקת בשנאה ודמוניזציה בדרגות חומרה שונות. לא כולם שמאלנים, רובם. הממשלה הזאת היא בושה עבור כל ציוני בצד הביצועי וההצהרתי-תודעתי. הלפיד היום האשים את הקיצוניים משני הצדדים במצב. על עמר חסר לב אין לי מילים מלבד קללות שאני משגר לעבר כל אוטו-אנטישמי. אז לא חובה להיות שמאלני, אתה צודק.
    אישית גם אני לא מרוצה מנתניהו בהרבה היבטים אבל זאת לא היתה השאלה.
    בעיני השאלה היא תמיד מה עדיף למדינת ישראל. מפלגות תארים ואישים לא ממש חשובים לי.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    קראתי הודעה אחת שטוענת שלא יכול להיות שאלוהים קפריזי, שזה מוזר, כי כל פעם שאלוהים עושה משהו זה הרי "בגלל תכלית גדולה יותר שאנחנו לא מסוגלים להבין". כמובן שהטיעון הזה מחזיק רק כאשר הוא משרת את הטוען...

בספר "הסירנות של טיטאן" (קורט וונוגוט) אחת הדמויות הראשיות (רומפורד) ממציא דת חדשה - הכנסייה של האל האדיש לחלוטין. המוטו של הדת הזו הוא (ואני מתרגם מאנגלית, כי מישהו לווה את הספר שלי ולא החזיר) "אדם עלוב לא יכול לעשות מאומה כדי לעזור או לרצות את האל הכל יכול" ו-"מזל הוא לא יד אלוהים".

ואין יותר מלחמות בעולם.....

Senior Member
    רק כדי להוסיף פלפל למציאות- יהודים לא אחראים מוסרית (לפי אמות מוסר מעודכנות) לאף מלחמה מימי יהושוע בן נון וכיבוש הארץ.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    איך אני מקנא באילו שבטוחים בעצמם, שיש להם תשובות להכול ואין להם שאלות והיסוסים (אני בדיוק ההפך), עד שהבסיס לביטחון העצמי שלהם מופיע ואז תמיד, אבל תמיד, יש כל מיני עובדות שלא מסתדרות עם המציאות, פייקים למיניהם וכו'.

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    טוב, אז תיקון מספר עובדות לתשובה שלך.
    גם ב- 48 סופחו שטחים עם ערבים.

נכון, כמו שכתבתי. עכשיו למספרים: ב-48 היו במדינה כ-156,000 ערבים (ב-1950 היו 156,000), שחיו תחת משטר צבאי עד 1967. בגדה המערבית עם כיבושה היו ב-1967 מעל 750,000 ערבים. אני בטוח שאפילו אתה מסוגל לראות את ההבדל.

גם ב- 67 הערבים התחילו.

את מי זה מעניין? האם זה פותר את הבעיה שלנו? באותה מידה של הצדקה אני יכול ללכת עוד אחורה ולהגיד שהמצב כולו הוא תולדה של המרד המטופש של בר כוכבא ברומאים. להסתכל איך הגענו למצב הזה יכול להיות מעניין אקדמית אבל זה לא תורם במאומה לפתרון הבעיה שלנו. "הוא התחיל" הפסיק להיות נימוק רציני מאז שסיימנו את גן הילדים.

אגב, הערבים לא קיבלו את תכנית החלוקה ולכן לא היה לה ועדיין אין לה תוקף ולכן לא רלוונטית.

הם גם לא קבלו את הצהרת בלפור (עליה אתה מסתמך למטה). אז מה הקשר?

ב 67 לרוב ערביי ארץ ישראל כולל יהודה ושומרון לא היתה תודעה פוליטית לאומית פלסטינית. הם נשלטו ע"י העותמאנים הבריטים והירדנים עד שהגיעו היהוד ואז פרצה התודעה, יחד עם הטרור.
    עובדתית כל שטחי המדינה הזאת היא תוצאה מבורכת (שחרור) של כיבוש בידי כוח צבאי בזכות הצהרת בלפור.
    אני חושב שהתשובה לא מסבירה את ההבדלים אבל בחרת לעזוב את הצדק והמוסר ולהתמקד בהיבטים אחרים אז נזרום.
    נתחיל בכך שהשד הדמוגרפי צפצף על כל הנתונים של סופר וחבר מרעיו והתאבד לא מזמן. יורם אטינגר מוכיח כבר שנים שמדובר בשקר אבל יש בממסד ובקרב הפקידות בישראל הרבה אנשים שמוכנים לקדם אג'נדה פלסטינית שקרית ולכן אתה ובעלי עמדות אחרות לא שמעתם עליו.

שמעתי על ואת יורם אטינגר. אז יורם אטינגר אמר. אדם בן 75 הולך לרופא בטענה שהסקס שלו לא בסדר – הוא מקיים יחסים רק פעמיים בשבוע. הרופא אומר לו שזה בסדר גמור, והזקן אומר לו שלא. יש לו חבר בן 82 שאומר שהוא מקיים יחסים לפחות פעמיים ביום. הרופא אומר לו "אז תגיד גם אתה".
    אז אטינגר אומר. כשאני לא יודע משהו, אני הולך לבעל מקצוע. אם אני לא מרגיש טוב, אני מתייעץ עם רופא, לא עם סנדלר. רוב מכריע של בעלי המקצוע בתחום (כולל אילו עם השקפת עולם ימנית) טוען שבתוך מספר (קטן) של עשורים יהיה רוב לערבים (אם כוללים את הגדה המערבית) או שהיחס בין ערבים ליהודים בתוך הקו הירוק יישאר דומה בשל ילודת החרדים שגם הם לא בדיוק שמחה גדולה עבור מדינת ישראל. אם ננסח את זה אחרת, תוך מספר לא גדול של עשורים יהיה במדינה (בגבולות הקו הירוק) רוב לא ציוני. זו התחזית של אנשי מקצוע, לא של חובבן בתחום.

בקצרה הוא מראה שבעשורים האחרונים יש ירידה משמעותית בפריון והגירה ערבית מיהודה ושומרון ולא רק בנוצרים ומצד שני היהודים מולידים יותר.
    אנחנו לא שולטים על רוב האוכלוסיה כי הבאתם להם את אוסלו. הם סובלים מהשלטון שלהם כהוגן בזכות אותם תועמלני תודעה ששכנעו אותנו (גם אותי) שיש לערביי יהודה ושומרון שאיפות לאומיות כנות ולא מדובר באותו רצון אנטישמי לחסל את ישראל ובדרך להסתפק במדינה "רזה".
    לערביי ישראל, לא היתה שום בעיה לחיות תחת השלטון היהודי כל עוד לא החלה התעמולה הפלסטינית. גם לנו לא היתה בעיה איתם גם לאחר שקיבלו זכויות.
    אגב זכויות ההגדרה העצמית מאוד חשובות עבור המחנה הנאור- כל עוד הם משרתות אג'נדה. הם נקראים בתקשורת ערביי ישראל למרות שהם מזדהים כפלסטינים. אז אנחנו יודעים שמשנת 67 ערבים חיו בשלום תחת שלטון יהודי.
    מתי הכל השתנה?
    כשהחלה תעמולת אוסלו.

לא מדויק. לדוגמה, אני מזמין אותך לקרוא על הקמת כרמיאל. כבר בסוף שנות ה-50 ותחילת ה-60 הרגשות הללו היו קיימים בקרב ערביי ישראל. הטרמינולוגיה (פלשתינים) התפתחה מאור יותר, אבל זה רק שם למה שהיה קיים הרבה קודם. חוץ מזה, תסביר במה זה משנה לצורך פתרון הבעיה שלנו.

רק אז החלו ארגוני האחים המוסלמים (ערפאת ויאסין) והלאומיות הפלסטינית להכות שורש בקרב ערביי ישראל.
    המסקנה המתבקשת של כל בר דעת לאחר שראה מה עבד ומתי הפסיק לעבוד היא לבחון את השינוי.

זה אף פעם לא עבד. אם לא תהיה סלקטיבי בבחירת העובדות עליהן אתה מסתמך, תראה שאני צודק.

הפרוגרסיבים השתלטו על השיח הישראלי והקו המנחה שהתקבע בקרב היהודים הוא שהערבים רוצים שלום ומדינה פלסטינית תעשה שלום. הם רק רוצים שטחי 67 להניף בהם דגל. מאותה תקופה ועד היום ערביי ישראל הולכים ומקצינים בעמדותיהם וארגוני אחיהם -הערבים בעזה וביהודה ושומרון חרטו על דיגלם ססמאות אנטישמיות שמגובות במעשים נוראיים. את המראות, המימון, ההוכחות לרצון והנסיונות להרס והרג כולנו מכירים אבל שמאלנים מתעלמים מהם.

אני לא יודע מי חושב שהערבים רוצים שלום ומדינה פלשתינית תעשה שלום. אני בטח לא חושב ככה. הדבר היחיד שאני יודע הוא ש(א) אנחנו צריכים להפטר מכל האוכלוסייה הזו ו-(ב) הדרך היחידה הריאלית (לא זו שקשורה ב-wishful thinking) היא להיפטר מהשטח עליו יושבת אוכלוסייה זו. כל פירוש אחר הוא על אחריותך בלבד.

אגב, לא מפחיד אותי החינוך שלהם. גם במצריים ספרי החינוך מכילים חומר דומה לגבי ישראל ובכל זאת יש כבר כ-40 שנה מצב של אי לוחמה עם שיתופי פעולה שונים. מה שאותי יותר מפחיד זה ספרי הלימוד הישראלים,
    כמו, למשל כאן.

מדובר באנשים חושבים (אני לא חושד שמישהו טיפש כאן) שמודעים לקיומה של תכנית השלבים, להסתה במערכת החינוך שדואגת להנצחת הסכסוך, לתשלום עבור רצח אתני של חפים מפשע ובכל זאת מעדיפים להאמין שיכולה לחיות לצידנו בשלום מדינה שכל מהותה היא הרס המדינה היהודית.

האינטרס שלנו הוא שרידות ושגשוג. מדינת ישראל התפתחה יפה מאוד למרות קליטת אוייבים כאזרחים. היא יכולה להמשיך להתפתח עם קליטת אוייבים כתושבים כי הדבר המשמעותי שמשנה כאן הוא עניין תודעתי. רעיון המדינה הפלסטיני יצר כאן סבל והרג וימשיך להוות את הבעיה העיקרית לפתרון השפוי והפרקטי.
    סיפוח יהודה ושומרון לצד מאבק בטוריסיטים ועידוד הגירה למי שרוצה. בשטח מינוי ראשי חמולות לניהול היבטים אזרחיים עם עזרה וסיוע לצד איסורים (אין דגל פלסטיני ויש מפת מדינת ישראל בכל כיתה ומוסד). כשהרעיון של מדינה פלסטינית יגווע לחלוטין והשאיפות הלאומיות של בני דור המחר שיישארו כאן יתפוגגו. אפשר יהיה לבחון לצרף אותם כאזרחים מן המניין.

אז בעצם, מה שאתה מציע הוא סוג של משטר שאפילו דרזדנר היה קורא לו אפרטהייד. אתה מציע לספח אוכלוסייה ענקית (יחסית) ללא זכויות אזרח כגון הצבעה בבחירות. ואתה חושב שזה יעבור? תראה מה קורה כבר היום בארה"ב (במיוחד אצל הדמוקרטים). אין מצב שתוכל לנקוט במדיניות כזו. זוכר שכתבתי על ראשי ממשלה מהימין ש"משמילים"? זה בדיוק זה. רואים מה אפשר ומה לא. אתה חושב שזה מקרה שבנט הפסיק לדבר על סיפוח מאז שנעשה ראש ממשלה? הוא פשוט מבין פתאום מה ניתן ומה לא ניתן לעשות.

לפני זה, צריך לסלק מהכנסת ולעצור תקציב ציבורי מכל ארגון אדם שקורא לשינוי המדינה כמדינת כל אזרחיה, למסירת שטחים או הקמת מדינה פלסטינית. כאן מדינת היהודים. הצהרת בלפור היא הבסיס. הערבים כבר קיבלו פיצוי ואם נפסיק להתנצל כמו עבדים שבמקרה הרגו את האדון ופשוט נתנהג כמו עם שיודע שהוא צודק וכאן מקומו גם העולם יפסיק לבוא בטענות. הגויים מתים עלינו כשאנחנו נחושים. ראה את ההבדל תגובות לפני ואחרי מלחמות 67 ו 48 כדוגמא לטענה.
    חג חירות שמח.

אני מעדיף לסלק מהכנסת ולעצור כל תקציב ציבורי לכל אילו שרואים למדינה דתית, לגירוש והרג של אנשים רק כי הם לא יהודים, בתומכים בטרור (יהודי וערבי), בתומכים בהקמת בית המקדש ובכל אילו שעושים דברים רק כדי ללהט את הרוחות (לעלות ולהתפלל בהר הבית) כשברור שזה לא יביא לשום שינוי חוץ מעוד הרוגים – יהודים וערבים. ולכל אלו שהאידאולוגיה שלהם היא אנטי דמוקרטית, למרות שחלקם יודעים להסוות זאת היטב.

אלוהים שלי לא יכול להיות קפריזי וכל מה שאני רואה הוא חלק מתכנית גדולה. גדולה, כי היא לא עוסקת בפטריות ציפורני הבוהן של זוכמיר אלא בקנה מידה קוסמי. ובכלל, טעות נפוצה היא להסיק מסגנון על מהות התוכן. הרבה נאורים סובלים מהתניה או סברה מוטעית ששפה עשירה מעידה על עיסה משובחת. ההיסטוריה מוכיחה שאנשים נורא תרבותיים עשו דברים יותר נוראיים מאנשים פחות תרבותיים. הרבה ספרים מעולים שאתה אוהב נכתבו בשפה פשוטה למדי.

תגיד לאלוהים שלך שנמאס כבר. הגיע הזמן שהעם הזה יוכל לחיות בשקט ובכבוד.
    או שכחלק מהתוכנית הגדולה, אלוהים שלך חירש.

חג שמח

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    דבר אחד בטוח האסכולה שאתה חבר בא פשטה את הרגל ב1993 ושוב ב1995, ניסיתם, נכשלתם, שחררו, אדם נורמלי אחרי שנכשל כמה פעמים מגיע למסקנה שצריך דרך אחרת אבל לא אתם, אתם רוצים להמשיך שוב ושוב עד שהסכין תיהיה על גרונכם.
    לא מתבייש לומר שכנער חשבתי שאוסלו זה דבר נפלא, האופוריה שהנה כולנו נחיה בשלום הייתה כמו סם ממכר אבל כמו כל נער התבגרתי עם סטירה מצלצלת מהפלסטינים שביום בהיר אחד הפנו את הנשק שישראל נתנה להם על חיילים שהיו איתם בסיורים המשותפים שהיו סמל לשלום שבדרך.

Banned
    התורה אינה ספר היסטורי. היא הוראות הפעלה. מנואל.
    כך שאלו אינם המעשים שלו אלא שלך. תלך לפי הוראות היצרן - סבבה.
    למה היינו בגלות שבעים שנה ועכשיו 2073 (בערך) שנים? בגלל המעשים שלו? כי הוא זנח אותנו? (אגב אנחנו עדיין בגלות)
    לגבי למה היתה שואה או איך זה שתינוקות נרצחים או קורים להם אסונות אין לי הסבר. (ז"א יש הסבר אבל הפורום לא בשל אליו)

אבל הכל מתחיל בשאלה למה אדם מאמין.
    למודל ההליוצנטרי, אבולוציה וקודש הקודשים שלכם ה "מדע"
    או מאמין בתורה.

שתיהן אמונות

אבל ברור שלא תצפו :

https://brandnewtube.com/watch/4-top...5jzaHvJeo.html

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    דבר אחד בטוח האסכולה שאתה חבר בא פשטה את הרגל ב1993 ושוב ב1995, ניסיתם, נכשלתם, שחררו, אדם נורמלי אחרי שנכשל כמה פעמים מגיע למסקנה שצריך דרך אחרת אבל לא אתם, אתם רוצים להמשיך שוב ושוב עד שהסכין תיהיה על גרונכם.
    לא מתבייש לומר שכנער חשבתי שאוסלו זה דבר נפלא, האופוריה שהנה כולנו נחיה בשלום הייתה כמו סם ממכר אבל כמו כל נער התבגרתי עם סטירה מצלצלת מהפלסטינים שביום בהיר אחד הפנו את הנשק שישראל נתנה להם על חיילים שהיו איתם בסיורים המשותפים שהיו סמל לשלום שבדרך.
    מי זה "אתם" (ניסיתם, נכשלתם)?
    באיזה אסכולה אני חבר?
    למיטב ידעתי הגישה שהצגתי (בצורה חלקית מאוד) לא נוסתה מעולם.

ועכשיו:
    גם הגישה "שלכם" (סיפוח, טרנספר וכד') לא נוסתה. מאיפה הביטחון שהיא תעבוד? היא לא.
    זה שפעם חשבת אחרת לא אומר שעכשיו אתה חושב נכון. יש מקרים לא מעטים של "זקנתו מביישת את בחרותו".

בינתיים לא עושים כלום חוץ מלטמון את הראש בחול ולצפות לנס שלדברי נאור (בגלל שאנחנו לא עוקבים אחרי הוראות היצרן) לא יגיע.

והמדינה הולכת לאיבוד, אם כי קשה יותר להבין זאת ממרחק של כמה אלפי ק"מ.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner

הבחירות בפתח

מי זה "אתם" (ניסיתם, נכשלתם)?
    באיזה אסכולה אני חבר?
    למיטב ידעתי הגישה שהצגתי (בצורה חלקית מאוד) לא נוסתה מעולם.

ועכשיו:
    גם הגישה "שלכם" (סיפוח, טרנספר וכד') לא נוסתה. מאיפה הביטחון שהיא תעבוד? היא לא.
    זה שפעם חשבת אחרת לא אומר שעכשיו אתה חושב נכון. יש מקרים לא מעטים של "זקנתו מביישת את בחרותו".

בינתיים לא עושים כלום חוץ מלטמון את הראש בחול ולצפות לנס שלדברי נאור (בגלל שאנחנו לא עוקבים אחרי הוראות היצרן) לא יגיע.

והמדינה הולכת לאיבוד, אם כי קשה יותר להבין זאת ממרחק של כמה אלפי ק"מ.
    אתה יודע למה אני מתכוון וזה לשמאל ללא קשר למפלגה כל שהיא אלה לאידיאולוגיה של השמאל.
    אתה לא הבאת שום דבר חדש חוץ מהחזון של השמאל.
    אם לא שמת לב לא הצעתי שום פיתרון חוץ מתמיכה קלה לכיוון של הרעיון שיהיה צורך להעברת אוכלוסיות משטח אחד לשני, לא יודע אם יעבוד כי אנחנו מתעסקים עם אוייב בעל אידיאולוגיות נאציות ועם אספירציות להשמדה המונית שלא יהיה מרוצה מאף פיתרון.
    אם האידיאולוגיות של הפלסטינים היו סביב חופש ודמוקרטיה היינו כבר מזמן חיים בשלום ושלווה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    במצב הקיים שום דבר לא יתן מענה.

החזרת שטחים למעט לכווץ את המדינה לא תיתן כל פיתרון כאשר יש לך אוכלוסיה עוינת בתוך המדינה.

יותר חמור שהמדינה גם מאוד תלויה בהם וביום הפקודה אנו נמצא את עצמנו עם ריבוי חזיתות בתוך המדינה ומחוצה לה.

תוסיפן על זה מחסור בנהגי תובלה יהודים מחסור בנהגי חלוקה יהודים ויתכן מחסור ברופאים ורוקחים מטפלים סיעודיים סניטרים ושאר מקצועות שבהם ישנם ערבים (אנו לא יודעים באיזה צד של הגדר דוקטור אחמד זיבי ישב בשעת מלחמה ) ותקבלו נאקבת אל יהוד!!

כל הסדר שלא יכלול את ערביי ישראל יתן לנו שקט מדומה עד שיהיה להם מספיק כח!
    אם הם היו חכמים הם היו ממשיכים עם משנתו של מוחמד ויושבים בשקט. ומרדימים אותנו.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    אתה יודע למה אני מתכוון וזה לשמאל ללא קשר למפלגה כל שהיא אלה לאידיאולוגיה של השמאל.
    אתה לא הבאת שום דבר חדש חוץ מהחזון של השמאל
    כנראה לא הייתי ברור או שלא הבנת מה כתבתי.
    החזון של השמאל (כפי שאני מבין אותו) הוא 2 מדינות שחיות זו לצד זו בהרמוניה ומקבלות יחדיו את האיש עם הגלימה על החמור הלבן.
    הלוואי וזה היה אפשרי, אבל זה לא ריאלי בדיוק כמו טרנספר.
    החזון שלי הוא מדינה אחת עם רוב מוצק יהודי חילוני. זה דורש להפטר מלא מעט אנשים שלא עונים לדרישה, והדרך היחידה זה להפטר מהם עם השטח עליו הם יושבים. לא בעיה שלי אם הם יחליטו להצטרף לירדן או להקים מדינה משלהם או לצעוק גוואלד. מה שמעניין אותי זה מה קורה לנו, לא להם.
    כמובן שיש השלמות (אותן לא אפרט כאן) להשגת חזון זה שלא קשורות לגדה המערבית.

אם לא שמת לב לא הצעתי שום פיתרון

זו חכמה קטנה מאוד (מכונה בעברית חכם בלילה, בגרמנית יותר קולע - klugscheisser) רק להגיד מה לא בסדר ולפסול פתרונות מוצעים.

תשובה בגוף ההודעה

Senior Member
    איך אני מקנא באילו שבטוחים בעצמם... (אני בדיוק ההפך), עד שהבסיס לביטחון העצמי שלהם מופיע...
    חג שמח
    עובדות.
    67 או 48 > ב 48 נשארו כאן 150,000 ערבים לפי דודה ויקי. לא בדיוק מוסד ימני. הרוב עזב בגלל שצבאות ערב איימו אליהם וחלק גורשו גם ע"י היהודים וחלק הגדיל ראש ועזב ספונטנית. המספר הנכון של ערבים שחיו בשטח שנכבש ב48 אותו מקום שבו אתה חי כיום- גבוה בכפולות, תלוי באזור. ההבדל שהצבעת עליו בתשובה לא מחזיק מים. עובדתית היו יותר ערבים בשטח בשתי המלחמות. נקסט.

תחזיות > הגופים המקצועיים שמסרו לכנסת צפי הערכות ותחזיות לגבי גודל וגידול האוכלוסיה הערבית ביהודה ושומרון טועים ברציפות במשך עשורים. שום מספר לא התקרב לנתונים שמסרו. אתה באמת לועג לאטינגר במקום למי שמתיימר להיות מקצועי ונשאר בתפקיד למרות שאינו מפסיק לפשל בנושאים רגישים? מרתק. ההיגד שאני מוכן להתפשר עליו למען הדיוק בדיון הוא שאין הסכמה על המספרים מאף צד. אבל בלי עזה אין ולא יהיה רוב ערבי בין הנהר לים. עובדתית הערבים כאן ושם מולידים פחות והיהודים מתרבים כמו שפנים. היתה ויש עליה ותהייה עוד עליה ומהצד השני גל הגירה שלילית שלא נגמר כבר עשורים. אגב, הגידול העיקרי בפריון היהודי הוא בקרב חילוניים.

תעמולת אוסלו- ערביי כרמיאל...>אתה מתבלבל בין רגשות עוינים לתפיסה לאומית. בקרב פלסטינאי ישראל (כמעט) אף אחד לא שאף למדינה פלסטינית לפני תעמולת אוסלו. בשארה וחבריו מהצד הכאילו שמאלי ערבי והאחים המוסלמים ופעילי מפלגות ועמותות פילוג מהשמאל המערבי-יהודי מצד שני. אתה מפספס כאן זווית גדולה יותר. מדובר בשאיפה לאומית שבבסיסה אין כלום מלבד רגשות עוינים ליהודים ובעברית - אנטישמיות ערבית.
    מי חושב שהערבים רוצים שלום ומדינה פלשתינית תעשה שלום...

קטעים. כל ההנהגה המפלגות והעמותות שעסקו בתעמולת אוסלו הבטיחו ליהודים קץ לסכסוך. זאת היתה המנה העיקרית. זוכר מפקד לאומי של אחד עמי אילון?
    "יישום עקרונות אלה יביא לסוף הסכסוך ולקץ התביעות ההדדיות."
    זה אף פעם לא עבד. אם לא תהיה סלקטיבי בבחירת העובדות עליהן אתה מסתמך, תראה שאני צודק...כך סיכמת את הסעיף.

אפרטהייד! אפרטהייד! > טענה מגוחכת תעמולתית וצבועה.
    אני משוכנע שאתה יודע יותר על טיבו של משטר האפרטהייד מלנסות לייצר השוואה ואל תיסחף מכאן למה יגידו הגויים. זכויות אזרח לא מעניינות אף אחד מהנזעקים כי הרשות הפלסטינית מזיקה לאותו אזרח קצת יותר, בזכויות אזרחיות אחרות שכנראה מהותיות יותר. אני לא מאמין לרגע שזכות ההצבעה לפלסטינאים (כמו לאלה שנכבשו ב 48) מטרידה מישהו משמאל שזועק אפרטהייד. הפלסטינאים ביו"ש לא הצביעו כבר יותר מעשור ואף שמאלני לא התאבד מייאוש או יצא להפגין נגד הרשעות הפלסטינית. סתם טענת סרק מצידך. לא יפה. פתרונות לנקודה כבר כתבתי, אולי פספסת.

אז את מי מסלקים?

אף אחד לא הציע סתימת פיות (כמנהג השמאל הנאור) או טרנספר (כמו השמאל הנאור) זה שאתה יוצר סימטריה וכמו הלפיד טוען שקיצונים משני הצדדים מלהיטים את הרוחות או שיש בעיה עם חופש הפולחן היהודי מצביע על הנתק ממגילות העצמאות והעובדות- ציטוט מאתר זבאללה שדפק כותרת סימטרית.

כל ירושלים נתונה במצב של מצור, משעה 18:00בערב אי-אפשר כבר לצאת. אני כותב בביתנו, בשכונה הערבית, ושום קשר אין עם שאר השכונות. זכינו להיות עדי ראיה לפוגרום אמיתי בירושלים. פוגרום שכמוהו לא היה לנו במשך מאות שנות שלטון הטורקים.

אז הקיצוניים היהודים הם הבעיה, כן? כנראה שבן גביר דפק לנו מסע בזמן. אתה יכול לנסות לקשר בין חופש פולחן למדינת הלכה יהודית אבל אני לא מכיר מפלגה אחת שכפיית יהדות בכוח נמצאת במצע שלה וגם לא זרם יהודי שדוגל בגישה כזאת. אם לך כחילוני מפריע שיהודים יעלו או יסגדו לאלוהיהם במקום קדוש שנמצא במדינתם אני חושב שערכי חופש על כל המשמעויות וההשלכות הם לא בדיוק העניין. אולי יש כאן מניע שקשור לשנאת יהדות ומסורת שציינתי בתגובות הקודמות. רק אלוהים יודעת.

SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021