וזו המפה שבבסיסה הקמת מדינת ישראל (המנהיגות קבלה אותה)
ותודה למדינות ערב שלא קבלו אותה ואפשרו לה לגדול.
במחיר מאוד גבוה (מידי). לא מצטער או מתנצל על דיר יאסין - מעניין את ה***ת שלי אם פייק או לא, אבל זה לא העניין.
העניין שהוא שאתה הבאת מפה של הצהרת בלפור (הצהרת כוונות) ואני הבאתי את המפה שתכלס התקבלה ע"י היישוב היהודי כשהוקמה המדינה. כל אחד יכול להביא מפה - עוד מעט מישהו ישים את מפת כנען שתראה שבעצם הארץ שייכת לכנענים, לפריווים, ליבוסים ולפלישתים, ואנחנו בעצם נטע זר כאן (למעט נחלה קטנה שנקנתה ב-400 שקל בחברון). או את מפת מלכות דוד שתתן הצדקה לכבוש עוד כמה מדינות.
וגם זה ממש לא מעניין. מה שמעניין הוא רק דבר אחד: איך פותרים את הבעיה שיש היום, בלי קשר לצדק, דת, הסטוריה או כל דבר אחר. הפתרון צריך להיות מקובל גם מבחינה מוסרית וגם פתרון שהקהילה הבין לאומית תקבל אותו (אנחנו לא יכולים להשתין על העולם כמו פוטין - אולי גם הוא לא). להתחפר במצב הנוכחי שמצד אחד היהודים צריכים לעזוב כי מוחמד אמר ומהצד השני שהערבים צריכים ללכת כי אלוהים אמר לא מביא שום דבר מלבד צרות וסבל.
צר לי לאכזב אותך ולבשר לך שזה לא הולך להיפתר. יש מספיק גורמים עוצמתיים אשר האינטרס שלהם הוא להמשיך וללבות את ה"סיכסוך"
זה התחיל כבר ב48 כשלא ניקינו לגמרי את הליכלוך.
ממשיך ב67 עם מתן הריבונות לוואקף ומסירת מערת המכפלה (זו שהזכרת ששייכת לנו (לנו במובן של לא לך) ע"י הזנאי ושודד העתיקות
ולא כלה בכך שמסרנו (ממשלת ימין. בגין. אלא מה?) את סיני אבל השארנו את עזה. סאדאת אשכרה רב איתנו על מטרים בטאבה אבל לא היה מוכן לשמוע על עזה.
שמע כבר היו לך ולשכמותך את תור הזהב של אוסלו. (ביזיון קולוסאלי לענ"ד) . לא קרה. נעשה גרוע יותר.
ולא, השלום לא נרצח עם רבין. היו לכם מספיק שנות שלטון אחרי כן לרקוד על דם קורבנות שלום טריים.
אתה ושכמותך יכולים להמשיך לעצום עיין מה"תרבות" הקרניבורית שלהם ע"ע חברון, צפת, המילואיםניקים ברמאללה (ביתרו אותם. התשקורת שלך מעלימה כמובן) ולצערי לא הסתיים באור אנסבכר הי"ד (שוב. התשקורת שלך העלימה המון)
זהו. עכשיו אחרי שהוצאתי קצת קיטור אני אחזור על דבריי. אין פיתרון. ולכן אני לא מבקר בקלפי כבר כמה שנים טובות.
למרות הכישלון האדיר של אוסלו אני שמח שזה קרה כי בלי אוסלו היינו שואלים מה היה קורה אם... וחיים עם תחושת החמצה, הסכמי אוסלו נתנו סטירה מצלצלת לשמאל, רובם התעורר מהחלום (גם אני) ורק קומץ עדיין חושבים ששלום עושים עם אוייבים/ איסלמונאצים.
כל החלטות הקודמות ולא משנה מאיזה שנה הן כרגע בטלות ומבוטלות, אין שום אפשרות לחזור אליהן ולכן הן לא רלוונטיות.
הבעיה הולכת ומחריפה והיא כל כך סבוכה שהיא לא ניתנת לפתרון נוח לאף אחד מהצדדים וייתכן ויידרש כוח ויד קשה להכיל
אותו על מי מהצדדים.
בעוד הציבור היהודי/ישראלי מצטייד בדרכונים פורטוגליים, הצד השני מגביר את הלאומניות והשנאה וחושב לטווח הארוך.
מה הפתרון?
1. לעצור את האישור לתושבי המדינה להתחתן עם אישה נוספת-זה עבד בארה"ב זה יעבוד פה.
2. הגברת הענישה והאכיפה על עבירות על חוקי המדינה-חוק שעות המנוחה יכול להיות נהדר נגד המסגדים הצעקניים.
3. החזרת כל מי שאינו תושב המדינה לאלתר למקום מגוריו. זה נכון לגבי כולם כולל מהגרים ונתינים זרים.
4. עידוד צעירים יהודים בחסות המדינה לעבור לגור בנקודות שאין בהם רוב יהודי יהוד השתלטות ושמירה על כל אדמות המדינה.
5. שירות בצה"ל/שירות לאומי כבסיס לקבלת זכויות.
6. חיקוק חוקים כנגד פשיעה לאומנית ופגיעה בערכי המדינה אכיפתם ביד קשה.
7. סינון ובדיקה מעמיקה של כל הזכאים לקבלת "ביטוח לאומי" ושלילת זכויות לאלה שלא מגיע להם.
8. עידוד הגירה מרצון ללא אפשרות חזרה.
9. חילופי אוכלוסייה בעידוד המדינה כולל פיצוי נאה למסכימים. הם בצד שלהם אנחנו בצד שלנו והפרדה מלאה.
10. להפוך את עזה לאחת מהאמירויות - תחשבו על כל הכסף שמקבל המקום הזה ואם הוא יהיה דובאי כולם ירצו ללכת לשם.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
עם כל הכבוד לעולם ולערבים הטובים ( כן יש גם ערבים טובים ) העם היהודי לא השכיל להבין שהוא קיבל צ'אנס נוסף אחרי השואה והצליח להעמיד מדינה!
החזון היה מדינה יהודית והמיקום נבחר על בסיס הסטורי ומסורתי ( אללה הבטיח לנו את הארץ).
המדינה קמה והעם קצת שכח את נקודת המוצא שלו וזה רעיון בית לאומי לעם היהודי.
כנראה שקצת שכח את חאג' אמין אל חוסייני שחבר להיטלר וצאציו מסתובבים פה עד היום בבכיה על האדמות ששוחררו מידיהם.
קצת שכח את פרעות תרפ"א תרפ"ט פרהוד אקציות וסלקציות ואת המחיר שהעם היהודי שילם על תפיסת השלטון בגרמניה באופן דמוקרטי.
העם קצת התחיל להזדהות עם האוייב ולאפשר לו להסתובב במסדרונות הכנסת משרדי הממשלה ואף לחקור אנשים במסגרת תפקידם בשורטה הציונית בשעה שהאח מרסס ציוניים.
העם היהודי עם הנטיות אובדנות שלו מנסה להראות יפה בעיני עצמו והעולם ויעצום עיניים נוכח התפיסה של האיסלאם שכעת אנו שולם וברגע שנוכל נצא למלחמה ( איך קראת לזה יא נאור חייב'ה?) ויטען שכותב שורות אלו נשמע גיזען מאחר והוא בספק אם קיים דבר כזה דו קיום בחלום ( גם בחלום לא ממש).
יש לי חברים ערבים הם אנשים טובים והסיפור שלהם ושלנו הוא טראגי ויהפוך להיות גרוע יותר כאשר האומה שלהם תהפוך לכח אלקטוראלי משמעותי יותר פה בארץ הקודש.
אז אולי הם ינסו להציל אותי ומהפרדות מהראש במחיר חייהם ( אני לא לא יודע) ואת הבת שלי מלהיות שפחה של איזה מנהיג כנופית דע"ש או כל אירגון איסלאמי אחר אבל זה יהיה מיעוט בתוך אומה שלמה שצומחת על אידיאולוגיה של חאג' אמין אל חוסייני והחבר שלו היטלר.
מדינת ישראל צריכה להתעורר לפני שתהפוך לדאוולת בלסטין.
וכן אף אחד לא אוהב את האמת
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
זה נקרא ת'אהדייה והניגזרת שלה היא הודנא. זה מה שהחאראפאת עשה באוסלו יענו - בנתיים אי אפשר לשחוט אז בואו תקרבו קצת את הגרון בחיאאאת
הספתות והסבים של בני עדות המזרח תמיד אמרו ישמעלי גם 120 מתחת אל תאמין לו, והנה הפכתי לסבא כזה.
לאשכנזים יש את האוקראינים
ונעבור לפירסומות
https://www.hidabroot.org/article/1128417
סאדאת היה קאקר חכם, תקע לנו יפה. לא בטוח אם בגין לא הבין את הנזק העתידי, או ראה בזה משהו משני לעומת שלום עם האויב הכי גדול שלנו, או שהדוד ג'ימי החליט בשבילו.
אהרון ברק אגב התרברב איפשהו באיך הוא היה שם ובחש, שם 200 ש"ח שזה חצי בגללו.
כל מקרה, לא מבין למה כל המחשבה מושקעת בערבים.
מישהו בדק כמה נהרגו בתאונות דרכים החודש? כנראה יותר מבכל הפיגועים בעשור האחרון.
לא שומע מישהו מתלונן על היהודונים שדורסים אחד את השני.
מה לגבי מקרי מוות סרטן? לא חראם שאין תקנות למפעלים ו/או לא אוכפים אותן?
זה בסדר, עשן וזיהום תמיד היה, לא כמו ערבים נגיד..
זה לא קצת סרט גלותי לחשוב כל הזמן שערבים זה הדבר הראשון שיהרוג אותך או את הילדים שלך או את הנכדים שלך, במקום להתמקד בדברים שאשכרה הורגים אותך קצת כל יום?
בוא נודה אולי - בלי ערבים כבר היינו בכל מקרה אוכלים אחד את השני כמו יהודונים טובים.
אולי אפשר להגיד תודה, ולעבור לדבר על יישוב הפריפריה? הפלואור במים? מכסות ייבוא? דברים שאשכרה אפשר לטפל בהם בזמן שלא עושים כלום עם הערבים גם ככה?
נערך לאחרונה על ידי kaz; 11-04-2022 בשעה 21:08.
נשאלתי ע"י לוקי ולכן עניתי מההבנה המועטה שלי.
אתה אולי צודק שיש דברים אחרים שכן אפשר לטפל בהם אבל אתה לא יכול להתעלם מחבית הנפץ עליה אתה יושב.
תן לי לנחש - החומוס ביפו בעכו ברמלוד ובאבו גוש טעים לך
"בוא נודה אולי - בלי ערבים כבר היינו בכל מקרה אוכלים אחד את השני כמו יהודונים טובים. "
לא. במיליון לאווים. כל מי שמהעם העברי הוא אח. הנה אני מתווכח איתך כמו יהודון טוב.
בתכלס אתה צודק. יש גג בוער יותר.
בארץ השטוחה מסתובבים זומבים עם סמרטוטים מצחינים על הפרצוף ואימה בעיניים כבר שנתיים.
ואת זה גם הבילבי וגם הפקק בקבוק קולה על העורף קידמו בכח,
אז מה אתה. משלשל בקלפי?
רפא של ד"ר אבני?
המזוקן הרזה עם הכיפה והמשקפיים העגולים?
אורן פסטרנק?
אדם אטיאס?
מי?
בהצלחה
לא ניסיתי בעכו / רמלה, אבל בשכ' ביצרון יש חומוס נחמד, אפשר לקחת בקופסה של רבע קילו.
קורונה = פותחים חלון באוטובוס ורוסיות שמנות לא יכולות להתלונן. חוץ מזה כבר לא מפריע לאף אחד, זה נכנס לחלק במוח של "קורה".
משלשל בקלפי מי שלהערכתי יש אפשרות כלשהי שיעשה דבר מועיל אחד בקדנציה שלו, כל דבר פרקטי שהוא לא רעש.
דבר מועיל כל 4 שנים, אפשר להתקדם יפה (בקדנציה הזאת הספיקו כמה דברים מועילים, בגלל זה מצער).