הנה כמה לינקים:
נפתלי בנט: "אחליף את נתניהו בממשלה שראשה מהמחנה הלאומי״ (mako.co.il)
בנט בישיבת ימינה: פניי לממשלת השינוי; חברי הסיעה: מגבים אותו פה אחד - פוליטי - הארץ (haaretz.co.il)
בנט: אם נתניהו יזוז, אנסה להרחיב את הממשלה - מקור ראשון (makorrishon.co.il)
אז נכון, הוא גם אמר שלא יהיה מצב שלפיד יהיה ראש הממשלה ובאותה נשימה אמר להחליף את ביבי בראשות הממשלה.
אחרי שתיקה ארוכה: בנט הודיע עם מי לא ישב בממשלה - עכשיו 14 (now14.co.il)
תוצאות הבחירות היו כאילו שהוא לא היה יכול לקיים את שני הדברים, מה לעשות?
אז הוא החליט לקיים אחת מהן - לצערך לא את זו שרצית שיקיים.
ואגב, לא היגבת להזמנה שלי למועדון המתוסכלים. אנחנו מקבלים את כולם, בלי הבדלי דת, גזע, מין והשקפה פוליטית. מצד שני, אם בעבר תמכת בנתניהו כי האמנת להבטחות שלו, אתה יכול להיות חבר כבוד במועדון.
א זקן יקר
להבנתי הדלה אתה מביט על כאן ועכשיו ולא קדימה.
נכון להיום המוסלמים ( מה שמשותף לדרוזים ליהודים לנוצרים ולכל מיעוט אחר) שככופר או בערבית יפה נג'ס - זוהמה יהיה עליו לשלם ג'זיה כדי לחיות תחת כיבוש האיסלאם וכל בן דת אחרת יהיה דימי - כלומר אזרח סוג ב'.
כשנכון להיום עיקר המלחמה שלנו היא מול האיסלאם הן השיעי והן הסוני שלמזלנו הם לא ממש אוהבים אחד את השני.
אני מזכיר את עקרונות האיסלאם ת'קיה שמשמעו הונאה שמבוססים על הסכמי אל חודבייה - הסכם שלום שקרי בין מוחמד לאוייבים שלו (הקרב על מכה) ומושלכים עלינו היום לפי התפיסה אני היום חלש אז נעשה ברית או נהיה אזרחים עד שנהיה מספיק חזקים להפוך את הנכבא (האסון שהם לא הצליחו להרוג את היהודים בשנת 1948) לניצחון.
אני אזכיר לך את המופתי של ירושלים חאג' אמין אל חוסייני שמטרת העל של היטלר הייתה משותפת גם לו (הרבה לפני שבכלל הומצאה הפיקציה הבלסטינית שאפילו את השם הם מתקשים להגות נכון) וכיום צאציו ( של החאג' ) מסתובבים להם ברחבי ישראל.
ולמה ההקדמה הזאת
כי משהו בתפיסה האופטימית שלנו שיום אחד אחמד טיבי יהפוך לציוני גדול מוטעית.
השקט שיש פה הוא לא אמיתי ומתחת השטח הם מחכים שנחלש.
היום הם מיעוט ובשלב מסויים כבר יגמרו היהודים בעולם ולא יהיה לנו שום קלף שובר שוויון.
אז נכון יש שקט אבל הם לעולם לא יהיו ציוניים וההימור שיום אחד בזכות כל הטוב שיש במדינת ישראל נהפוך למדינת כל אזרחיה עשוי לעלות לנו בבנות (היפות יהפכו לשפחות ) ובראש שלנו שיונח בסל לצד הגופות שלנו דע"ש סטייל.
אז מבחינתי (ובשל מיעוט האפשרויות) בן גביר המשיחי עדיף על כל מיני לפיד ששירת בלבנון או מר"ץ או כל מיני חולמים (שאני בטוח שהם עם כוונות טובות).
קיבלנו צ'אנס אחד להקים מדינה יהודית ולא ברור לי אם נקבל עוד אחד.
וכן אני חילוני אפיקורס (אחדים יאמרו גוזען ).
נ.ב
סיפור קטן על מוהנד ( שם בדוי - הסיפור אמיתי) שחי לו בפזורה.
מוהנד היה לוחם בצבא ואזרח ישראלי למופת (פחות או יותר עד הביגמיה).
מוהנד נישא לעזיזה בדואית מאזור חברון שהפכה לאזרחית והביא מספר ילדים.
ואז בשלב מסויים מוהנד מיצא את עזיזה והיא עברה לאוהל הסמוך ( טאלק אחד - כלומר מגורשת אבל לא לגמרי).
מוהנד פגש את סמירה גם בדואית אבל ישראלית וגם איתה הביא מספר ילדים אפילו שלישיה (זוג תאומים מסמירה ואחד מעזיזה באותו יום).
לבנתיים עזיזה גורשה מהמאהל (טאלק טאלק טאלק) ולא עבר זמן וסמירה עברה לאוהל הסמוך ואת מקומה תפסה איבתיסאם ( חיוך בערבית) שחיכה כל הדרך אל משרדי רשות האוכלוסין בבקשה למעמד לה ולילדיה מנישואים קודמים.
אני לא ארחיב רק אספר לך ולקהל הקוראים שהבחור נישא ל6 נשים שונות ועוד אחת ללא משהו מוגדר חלקן פלסטיניות ואחרות ישראליות
נולדו לו 77 ילדים ועוד ידו נטויה (אולי גם חלקים זקורים :-( )
אחת הגרושות מהמוצא הפלסטיני התחתנה שוב עם פלסטיני והילדים שלו ושלה חיים פה בישראל ומבקשים מעמד וגם בעבורו.
וכך גם האחרות (חלק לישראלים חלק לפלבטינים).
הילדים חלקם כבר נשואים עם פלסטיניות חלקם עם ישראליות
וזה מקרה אחד מיני רבים שקוראים בכל רחבי מדינת ישראל.
ולכן כדאי שנחשוב טוב פנינו לאן?
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
את נתניהו אני מעריך על מה שהוא כן עשה, ובא אליו בטענות על מה שהוא לא עשה.
אתה אומר "אם תמכת בעבר בנתניהו" - כי אתה לא מצליח לדמיין שמישהו עדיין תומך בו? נראה לך ש-30 ומשהו מנדטים (שזה בערך כל יהודי שלישי במדינה הזאת) באו מהאוויר?
אגב, אני אישית - אף פעם לא להצבעתי לנתניהו, אני העדפתי להצביע לאלה שישבו לצידו ויפעילו עליו לחץ בכיוונים שאני רואה כחיוביים.
אחרי השיעור שבנט לימד אותי, אני אשקול שנית את השיטה הזאת. או, לכל הפחות, אזהר מאוד אם יש סיכוי, ולו הקל שבקלים, שמי שאני מצביע לו ישים בצד את העקרונות שלו לטובת הכסא.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
לוקי, חוץ מהתגובות בציטוט, אני מסכים עם חלק גדול של הדברים שכתבת, אם כי לטעמי יש מעט דימוניזציה של המצב. מצד שני, למרות שזה אולי החשוב ביותר, לא התייחסת בכלל לפתרון. לא גלובלי, אלא כזה שיאפשר המשך קיום מדינה יהודית ודמוקרטית כאן, בפינה הקטנה שלנו. אז אם אתה מתייחס לפתרונות מעשיים, כאילו שניתן יהיה לבצע אותם ("לשרוף את כל הערבים" או "לגרש את כל הערבים" מבית היוצר של כהנא וממשיכיו מלה-פמיליה, נערי הגבעות ונציגיהם בכנסת אינם פתרונות מסוג זה) עם מה אתה נשאר? או שאין פתרון, מה שאומר ש"הניסוי נכשל" מתאים לא רק לממשלת בנט אלא לכל החלום הציוני. או, אם לצטט את שושני, "רילוקיישן נראה לפתע מפתה מאוד".
אני נגד פגיעה באנשים חפים מפשע
אבל אין פתרון קסם ולהבנתי בעוד xxx שנים ישפך פה דם רב.
אני מקווה שזה לא יהיה הדם שלנו
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני חייב לשתף. ולא בא לי לפתוח דיון חדש.
בטיקטוק. היפופטם עומדת על הראש ועושה twerking
יצא לה כמו ג'וק שאכל K700
זוועת עולם!
https://www.newsweek.com/tiara-mack-...island-1722084
אממה? הדבר הזה סנאטור ! ! !
הלו פה זה שירשור פוליטי לא?
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 11-07-2022 בשעה 20:22. סיבה: הנפשה
ראיתי את זה לפני כמה ימים, אני מאד מקווה שהאמריקאים למדו לקח מהשמאל הקיצוני שלקח להם את המדינה.
אגב הוכחה טובה שמדובר בשילטון של מיעוט, זוכרים את חוק ״ההפלות״ ? (סיפור בפני עצמו אבל בפעם אחרת) כמה רעש היה על זה ובסקר האחרון נשאלו אמריקאים מה הכי מדאיגים אותם (כלכלה, משפט, חוקי נשק ועוד) ההפלות קיבלו רק 5 אחוז ככה שגם בשמאל וגם בימין האזרחים ברובם לא חושבים שזה דבר רציני שמאיים על אורח חיים
לפי https://www.foxnews.com/politics/inf...s-new-poll.amp
האחוז הוא 16 ונמצא במקום השלישי אחרי כלכלה וחוקי נשק. זה לא אומר עוד כמה נמצאים אחרי וכלכלה תמיד יהיה ראשון. סקרים ניתנים לניתוח אך שרוצים.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
גילוי נאות. אני לא ביביסט ובטח שלא אצביע בבחירות הקרובות.
וזה בכלל לא שקור לפוליטיקה. זה רק התשקורת
307299.jpg
עצם זה שהרגשת צורך לכתוב גילוי נאות אומר שהתקשורת הצליחה ובענק, היום כל מי שרוצה לכתוב משהוא על ביבי צריך לחשוב פעמיים מה לכתוב שחס וחלילה לא יקראו לו ביביסט.
אני לא מתומכי הליכוד ואפילו בז לחלק גדול מהאנשים במפלגה הזאת אבל מחזיק אצבעות לביבי והליכוד שהלוואי שיקבלו 60 מנדטים ואם הייתי בישראל הייתי הולך להצביע ליכוד, חייבים ללמד את התקשורת לקח שיבינו לאיזה רמות של ניתוק מהציבור והמוסר הם הגיעו.