עמוד 15 מתוך 18 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
תוצאות 211 עד 225 מ 268

אשכול: הבחירות בפתח

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    עצם זה שהרגשת צורך לכתוב גילוי נאות אומר שהתקשורת הצליחה ובענק, היום כל מי שרוצה לכתוב משהוא על ביבי צריך לחשוב פעמיים מה לכתוב שחס וחלילה לא יקראו לו ביביסט.
    אני לא מתומכי הליכוד ואפילו בז לחלק גדול מהאנשים במפלגה הזאת אבל מחזיק אצבעות לביבי והליכוד שהלוואי שיקבלו 60 מנדטים ואם הייתי בישראל הייתי הולך להצביע ליכוד, חייבים ללמד את התקשורת לקח שיבינו לאיזה רמות של ניתוק מהציבור והמוסר הם הגיעו.
    מצחיק אתה. רק אל תחזיק אצבעות יותר מדי חזק שלא ינשרו.
    החוזים עם פיי3ר היו, נשארו וישארו חסויים ודיוני הכנסת כנ"ל
    אותה האופוזיציה של חורוביץ אשר הלינה על הדיקטטורה של Bיג Bרודר - החמירה אותה בקואליציה עם החרבת התקנות לשעת חירום.

כמה אהבל אפשר להיות כדי להמשיך לשחק במשחק הזה? כמה ????

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה

מספיק בשביל לכתוב כאן - שאני הולך להצביע לביבי.
    ושיקראו לי מה שרוצים.
    אבל להיות ראש ממשלה עם שש מנדטים, או ראש ממשלה שהדבר היחיד שהוא עשה זה לכתוב טור בידיעות אחרונות וגם זה רק בגלל אבא שלו, לא מחליק לי בגרון יחד עם הוויסקי.
    הייתי מצביע לגנץ אם רק היה לו עמוד שדרה ודעות מספיק ימניות.
    אני רק מקווה שביבי יצליח להעמיד יורש ראוי שייבחר בפריימריז.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    מצחיק אתה. רק אל תחזיק אצבעות יותר מדי חזק שלא ינשרו.
    החוזים עם פיי3ר היו, נשארו וישארו חסויים ודיוני הכנסת כנ"ל
    אותה האופוזיציה של חורוביץ אשר הלינה על הדיקטטורה של Bיג Bרודר - החמירה אותה בקואליציה עם החרבת התקנות לשעת חירום.

ראית אותי אומר שאצל ביבי והליכוד יהיה טוב? זה יותר עניין של האוייב של האוייב שלי...

Banned
    ראית אותי אומר שאצל ביבי והליכוד יהיה טוב? זה יותר עניין של האוייב של האוייב שלי...
    זה לא היה משהו אישי נגדך ואני חושב שהבנת את זה.
    פשוט איינשטיין אמר פעם משהו בדבר לצפות לתוצאות שונות מאותו ניסוי אני לא מצליח לזכור כרגע עם הבירה והחום..
    כבר כתבתי זאת בעבר אולם אכתוב זאת במילים יותר עדינות -
    הבחירות זה כמו שבמקום הלקוח יבחר - היצאנית היא זו שבוחרת מי .. אותה
    בכל ההיסטוריה של מדינת הציונים - ממשלות אשר מסרו שיטחי אה"ק היו "ימניות"

אגב ד"ש מהטיילת של תל הביב מהרידינג ועד השעון.
    כל שכם רמאללה וחווארה ואחותם פה. מעלים קורבנות מנגל עם עשן נקי נקי נקי טבעוני וללא השפעה של שינויי האקלים.
    היידה ביבי

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    והקטע הכי מצחיק שהאיש הזה אומן, הלהטוטן הכי גדול שאני מכיר, מלך מלכי ה-MT , המגזר שהכי הרבה נפגע ממנו
    זה המגזר שהכי מעריץ אותו, כי הוא לא מבין כמה הוא נדפק, דווקא אלה שמרחו אותו בחמאה ובדבש לכאורה, כרגע
    חוששים ממה שיתגלה ויבחרו משהו אחר ברגע שירגישו שהוא לא מספיק חזק לאיים עליהם.

והליכוד-זה של ז'בוטינסקי בגין הימין האמתי, האידאולוגים אנשי השכונות האמתיים הצווארון הכחול נעלמו מזמן והוחלפו
    בנציגי משפחות הפשע, קבלני קולות מלקקיי תחת וחנפנים בלי כלום חוץ משלושת הכפים: כסף כבוד כוח.

והחרדים ימשיכו ללכת אחרי הכסף שלנו ולא ילכו לעבוד.

איזה כייף לנו.

ראש ממשלת פינלנד:
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    נמאס מהאוטו-אנטישמיות שלך !!
    לך תרכוב בשבת ליפו לוד רמלה ועכו לאכול חומוס טעים. לך!
    מאורעות תשפ"א נשכחו מסנילי שכמותך.
    ערבים עם ריבוי נשים (נישואים) מעזה לא שותים לך את הכסף? עם כפל וביטוח לאומי משולש?
    בפעם האחרונה שביררתי זה אתה הקלגס במדים שדוחף את ה...אלה הציונית שלו לשכונות החרדיות.

והפנסיה התקציבית שלך לא שותה לי את הכסף???
    מה עם התספורת לקיבוצים? והנדלן של הקיבוצים?
    וואלה בא לי לקום בבוקר לחוף פרטי כמו בפלמחים.

נמאס מהאוטו-אנטישמיות שלך !!
    לך תרכוב בשבת ליפו לוד רמלה ועכו לאכול חומוס טעים. לך!
    איפה כתבתי שאני לא מכיר בבעיה של ערביי ישראל, או שאני תומך שלום עכשיו?
    תעמולת הביבים לימדה אותך שאם אני לא הוא אז אני 0מאל טעות שלך מס' 1

מאורעות תשפ"א נשכחו מסנילי שכמותך.
    מבוגר פרושו עוד שנות ניסיון לא בהכרך דמנציה טעות מס' 2 שלך.
    ערבים עם ריבוי נשים (נישואים) מעזה לא שותים לך את הכסף? עם כפל וביטוח לאומי משולש?
    איפה כתבתי שחסרים גנבים שיושבים על הברז הציבורי? טעות מס' 3 שלך!
    בפעם האחרונה שביררתי זה אתה הקלגס במדים שדוחף את ה...אלה הציונית שלו לשכונות החרדיות.
    שוב העבודה שלי התבססה בעיקרה על בילוש ומודעין בתחום הסמים והרכוש, פיקוד אג"מ ופו"ש ובסוף אבטחה
    של מוסדות רשמיים של מ"י. טעות מס 4 שלך!

והפנסיה התקציבית שלך לא שותה לי את הכסף???

קיבלתי אותה בזכות ולא בחסד, בחרתי ללכת בדרך לא קלה ולא הרבה מחברי בחרו בה ואני שמח, יש לי פנסיה מעולה
    אני לא מתנצל!

מה עם התספורת לקיבוצים? והנדלן של הקיבוצים?

ומה עם התספורות למשפחות המקורבים מעשירי ישראל האם הבנק שלך יעזור לך כמו לתשובה?
    וואלה בא לי לקום בבוקר לחוף פרטי כמו בפלמחים.
    ולי בא להיות עשיר כמו מנהל מכירות ברים שעבר למגזר הציבורי והפך לעשיר כקורח (לכאורה כן?)

החיים הם סך הבחירות שלך ואתה יכול להאשים רק את עצמך ולא את המוצא שלך, העבר של הוריך, או מקום מוצאם.
    השד יצא שוב מהבקבוק, רק בגלל כשלמישהו היה אינטרס להוציא אותו על מנת לזכות בהון פולטי ורוכב עליו היטב.

הליכוד של היום מייצג את המזרחיים או הימניים?

תוציא לרגע את היו"ר מהמשוואה, מי המנהיג שלו? תן לי שם של מנהיג ימין אמתי שיפתור את סכסוך הערבי?

ביום שהוא ילך או הביתה או לכלא הליכוד יתפורר בדיוק כמו מפלגת העבודה- מפלגות העבר כבר לא קיימות כי הן
    לא רלוונטיות. ומנהיג שידע לאחד את העם ולא לפלג אותו בסדר גודל מתולוגי עדיין אין לצערי.

את האסונות הכי גדולים של היהודים הביאו היהודים על עצמם בעיקר בגלל ההתפלגות אל תאמין לי תבדוק בהיסטוריה.

Banned

לורם איפסום נוסח שושני

את האסונות הכי גדולים של היהודים הביאו היהודים על עצמם בעיקר בגלל ההתפלגות אל תאמין לי תבדוק בהיסטוריה.
    כתבתי כמה הודעות קודם שמזמן מזמן אני כבר לא מגיע לקלפי אתה כנראה השוטר שלא יודע לקרוא.

מצחיק שאתה כותב את מה שכתבת באדום. לנוכח המינטור האוטו-אנטישמי שלך.
    האירוניה התאבדה

Banned

כתבתי כמה הודעות קודם שמזמן מזמן אני כבר לא מגיע לקלפי אתה כנראה השוטר שלא יודע לקרוא.

מצחיק שאתה כותב את מה שכתבת באדום. לנוכח המינטור האוטו-אנטישמי שלך.
    האירוניה התאבדה
    ושוב כרגיל ההתייחסות שלך לכותב ולא לכתוב, אז אולי לא הבנת הנקרא אלה הבנת המציאות.....

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    והקטע הכי מצחיק שהאיש הזה אומן, הלהטוטן הכי גדול שאני מכיר, מלך מלכי ה-MT , המגזר שהכי הרבה נפגע ממנו
    זה המגזר שהכי מעריץ אותו, כי הוא לא מבין כמה הוא נדפק, דווקא אלה שמרחו אותו בחמאה ובדבש לכאורה, כרגע
    חוששים ממה שיתגלה ויבחרו משהו אחר ברגע שירגישו שהוא לא מספיק חזק לאיים עליהם.

והליכוד-זה של ז'בוטינסקי בגין הימין האמתי, האידאולוגים אנשי השכונות האמתיים הצווארון הכחול נעלמו מזמן והוחלפו
    בנציגי משפחות הפשע, קבלני קולות מלקקיי תחת וחנפנים בלי כלום חוץ משלושת הכפים: כסף כבוד כוח.

איזה כייף לנו.

ראש ממשלת פינלנד:
    לא הייתה רוצה לחיות בפינלנד, אני הייתי בפינלנד כמה פעמים ויש לאישתי משפחה שם, מקום מהמם אבל הסוציאליסטיות שלהם גרמה לזה שרוב מעמד הבניים גר בקופסאות של 2 עד 3 חדרים עם ילדים שיושנים בסלון, משכורות נמוכות יותר מישראל אבל מחירי הרכבים כמו בישראל.
    במוו GS לעשריון העליון בלבד גם המשומשים.
    פיני ממוצע לא מבין הרבה בפוליטיקה ולא יודע בכלל מה היה המצע של הגברת בתמונה.
    אם יש משהוא שהרבה למדו השנה זה שיכול להיות יותר גרוע מביבי

Banned
    ושוב כרגיל ההתייחסות שלך לכותב ולא לכתוב,
    זה נקרא אד הומינם. ואני מכחיש את האשמה
    אז אולי לא הבנת הנקרא אלה הבנת המציאות.....
    הבנת המציאות הינה - שעד שסוף סוף יהודים מתגייסים (עזוב חרדים מנצח ישראל, נתפשר על כיפה סרוגה)
    תוקעים אותם בפלוגות מעורבות ומכריחים אותם לאכול טרף ולשמוע הרצאות של להטביקיאים.
    עכשיו נראה אותך מציע יין פטישים למוחמד הגשש .

מספיק מציאותי?

Banned
    לא הייתה רוצה לחיות בפינלנד, אני הייתי בפינלנד כמה פעמים ויש לאישתי משפחה שם, מקום מהמם אבל הסוציאליסטיות שלהם גרמה לזה שרוב מעמד הבניים גר בקופסאות של 2 עד 3 חדרים עם ילדים שיושנים בסלון, משכורות נמוכות יותר מישראל אבל מחירי הרכבים כמו בישראל.
    במוו GS לעשריון העליון בלבד גם המשומשים.
    פיני ממוצע לא מבין הרבה בפוליטיקה ולא יודע בכלל מה היה המצע של הגברת בתמונה.
    אם יש משהוא שהרבה למדו השנה זה שיכול להיות יותר גרוע מביבי
    מעניין מה יש לחקלאים בהולנד לומר.
    שמעת במקרה?

לרדת על חרדים זה באופנה. לרדת על ערבים זו גזענות.
    היכולת לקבל את האחר כל עוד הוא "אקזוטי" היינו ערבי זה מקסים ליברלי/נאור/אוניברסלי/פלורליסטי וכו' אבל לקבל את האח החרדי שלך זה לא. זה קו אדום שאין לחצות אותו.
    הוא חרדי משמע הוא טפיל, ששותה את תקציב המדינה בקש (פלסטיק, לא רב פעמי) אבל שוטרים ופקידי מדינה עם פנסיה תקציבית זה פרה קדושה שחוס וחלילה מלגעת בהם. הם מיד יכתבו לך שהם עבדו קשה (כאילו שבמגזר הפרטי כשהולכים לעבודה מלקקים גלידה כל היום) ולכן מגיע להם.
    אז יאללה שושני - שחרר את כולנו משנאת החרדים שלך. וכולי תקווה שבגילך המופלג תתבגר תלמד יותר לעומק ותבין שלא כל מה שכתוב בעיתון על חרדים הוא נכון.
    ואם החרדי מחליט לא ללמוד לימודי ליבה למה זה כ"כ מפריע, אבל שערבי שמייצג את נבחרת ישראל לא שר את ההמנון זה בסדר????
    זו החלטה אישית וזו החלטה אישית, וכשצועקים לי שהזכות לחופש גוברת על הכל, משום מה גם זה צריך להיות שם.

Senior Member
    יש יותר ערבים מחרדים במדינה, נראה לי שדווקא החרדים הם האקזוטיים. אם שני המגזרים יקבלו יחס הוגן, ובתמורה ייתנו לחיות - יהיה מה זה פינוק.

מתוך אלפי האנשים שימותו עד סוף השנה, הרוב יהיה מסרטן (=זיהום אוויר, ריסוסים כאלה ואחרים ושאר דברים שיהודים עושים) ותאונות דרכים. בערך ~0 יהיה מוות ע"י ערבים. משום מה אנשים לא רוצים לפחד ממה שבאמת יהרוג אותם.