ראשית, אתה מתבקש לכבד את חוקי הפורום ולתת כותרת ענינית. ערכתי לך.
שנית, אם אתה נכנס לשטח- קטם
ההונדה הוא אופנוע כביש.
אני רוכב על הונדה crf250l, יש לי רישיון a1, ואני רוצה לקנות אופנוע אחר,אני מאוד התלבט בין ההונדה cd500x לבין הק.ט.מ 390 אדוונצ'ר,
האופנוע הוא לא הכלי תחבורה העיקרי שלי, הוא משמש אותי רק בסופי שבוע לטיולים בכביש ושטח קל, שבילים, לא סינגלים ולא סלעים,
מצד אחד, הונדה זה הונדה, אבל הנתונים שלו קצת מרתיעים אותי בנוגע לשטח, מהלך בולם קטן ביחס לק.ט.מ
בקיצור, מה ממליצים?
ראשית, אתה מתבקש לכבד את חוקי הפורום ולתת כותרת ענינית. ערכתי לך.
שנית, אם אתה נכנס לשטח- קטם
ההונדה הוא אופנוע כביש.
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 23-04-2022 בשעה 17:30.
תודה על התגובה
אני מכוון באמת לכיוון הק.ט.מ 390
מישהו עם אופנוע כזה יכול לכתוב האם הוא מרוצה מהאופנוע?
האופנוע אמין?
מצטרף להמלצה על הק.ט.מ לדרישות שלך. ההונדה, כאמור, הוא בעיקר אופנוע כביש - והכתום צפוי להיות מתאים ומהנה יותר בשבילים.
שיקול משמעותי אחר זה שהוא הרבה יותר זול לקניה, ובהפרש הזה אפשר לממן מיגונים, זיווד וקורסי רכיבה.
מבחינת אמינות, ה-390 אדוונצ'ר חדש יחסית ואני חושב שרוב הכלים עוד לא הספיקו לצבור קילומטראז' גבוה.
הוא חולק הרבה מכלולים עם הדיוק 390. אם ננסה לאחד את המידע שקיים על הדיוק, אז הדגמים הראשונים (2013-2015) סבלו מבעיות אמינות משמעותיות, ובדגמים החדשים יותר המצב השתפר.
אפשר להגיד שבהינתן תחזוקה קפדנית וסגנון רכיבה מתחשב, האופנועים האלה מחזיקים לא רע, אם כי הם רחוקים מאוד מרקורד האמינות ואריכות הימים של סדרת ה-500 של הונדה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
מתלבט בין הק.ט.מ לבין ההונדה 300l, בתחילה חשבתי על ה cb500 אך בגלל מגבלות תקציב ירדתי ממנו
רוב ברכיבות שלי הן בסופ"ש, 60 אחוז שטח קל-שבילים ולא סינגלים וסלעים, ו-40 אחוז רכיבש כביש
מצד אחד הונדה זה הונדה ומצד שני הק.ט.מ יותר חזק 44 כ"ס לעומת 27
האם החישוקים היצוקים של הק.ט.מ הם לא חיסרון בשטח?
בקיצור אשמח להמלצתכם
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
שבילי קק"ל או שבילים לבנים כל אופנוע עושה. אם אתה רוכב רגוע גם בשבילים והקידמי לא נדפק חזק במדרגות סלעים וקפיצות החישוקים יעשו את העבודה. אני גם רואה שהרבה מרוצים מהתמורה שמספק ה 390 ביחס למחיר והציפיות.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אם הבעיה היחידה היא החישוקים אז אפשר לשדרג אותם לשפיצים
https://www.ktm.com/en-us/parts---we...0969.prod.html