אשמח לקבל ייעוץ לקניית אופנוע שטח, אני בן 32, גובה 1.68, אין לי כ"כ הרבה ניסיון בנהיגה בשטח [בצעירותי היה לי די טי 50 סמ"ק ומאז יצא לי עוד כמה פעמים לנהוג בשטח], יש לי רישיון ל125 סמ"ק לכן חשבתי ללכת על אופנוע 125 סמ"ק, אני צריך אופנוע לנהיגה בשטח בלבד, פעם בשבוע [לכן גם מוטוקרוס בא בחשבון] התקציב שלי נע בין 10 אלף ל15 אלף, חשוב לי שיהיה אופנוע שידוע שאין לו הרבה תקלות, ושיש לו שוק של חלקי חילוף.
תודה רבה
דודי.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני גר באזור כפר חסידים, אני מתכוון לרכב כרגע בעיקר בשבילים, אך בהמשך אני כן מעוניין להתנסות במקומות מאתגרים יותר.
כמה המינימום שצריך להשקיע כדי למצוא כלי מקצועי דו"פ 125 במצב ראוי?
הייתי מהמר שתוכל למצוא ק.ט.מ EXC125 ישן אבל מטופל היטב ב-20-25. אם תעלה לכיוון ה-30, תוכל למצוא כלים חדשים יותר בשנתון, ואולי גם בטא 125 דו"פ (שיהיה עוד יותר חדש).
כדאי גם לקחת בחשבון את עניין הגובה - אתה בחור לא גבוה, וכלים מקצועיים יכולים להקשות עליך.
לדעתי האישית, הדבר הכי נכון לעשות זה לעשות רישיון ללא הגבלה (עלות של אלפים בודדים) ולרכוש אופנוע 250.
דווקא ב-250, יש אופציות מעניינות לאופנוע ראשון בתקציב לא גבוה - כמו ה-AJP PR5 (כלי סמי-מקצועי, זול לקניה, ונותן את כל הכוח שרוכב מתחיל צריך - אך לא מעבר) או הבטא איקסטריינר 250/300 (יקר יותר, אך מתאים ככלי ראשון, אמין מאוד ונמוך יותר מהכלים המקצועיים).
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
יש כאן מישהו אולי שמכיר את הפאנטיק 125 Enduro 4T Casa
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual