נתחיל בזה שזה לא מבחן רגיל, זה מבחן השוואה שמחפש את הערך המוסף לקיים, היינו המטרה להחליף את שלי
לחדש ולכן האופנוע הבא צריך לתת לי "דבר מה נוסף", שנמצא אולי רק אצלי ואולי אצל האחרים, אבל מערכת השיקולים
הם שלי בלבד ונמדד על פי התחושות שלי ושלי בלבד, אני מנסה להיות אובייקטיבי עם ראש פתוח במידת הצלחה כזאת
או אחרת.

האופנוע נבחן בהשוואה לאחרים שרכבתי עליהם לאחרונה, אני לא מתיימר לדעת או להכיר את הנתונים הטכניים,
והוא נבחן כמעט באותו מסלול של האחרים.

שנתחיל?

את האופנוע קיבלתי במוסך רמזור, מלוכלך מאובק ומכוון למצב ספורט, לי זה לא הזיז הרבה אבל אני מניח שלאחרים
כן, האופנוע היה עם 16300 ומשהו ק"מ אז לא בדיוק חדש, לחץ צמיגים לא נבדק.

האופנוע עובר במראה בעיקר בגלל הצבע, (תסתכלו בתמונה) מעבר לזה הוא גבוה במקצת מהורסיס אבל לא בצורה
נוראה, רעש מסלסלת הקלאצ' שמפסיק בלחיצה על הידית, המנוע מחוספס מאד ומשתפר ככל שהאופנוע מחמם.

שילוב ההילוכים נעים היו מקרים שהכנסתי לניוטרל במעבר מראשון לשני, ידית הקלאצ' מגיבה גבוה, מה שמחייב בהילוכים
הנמוכים יותר תשומת לב.

המנוע בתוכנית הזאת אגרסיבי מאד ומעייף, שום אופנוע שרכבתי עליו לאחרונה לא דרש ממני כל כך הרבה תשומת לב,
והייתי מאד איטי איתו בכבישים שלי, הוא לא מעודד רכיבה אגרסיבית/טכנית זריזה.

הכיסא שלו זוועתי ואחרי כשעה התאבן לי התחת, דבר נוסף שהרגשתי וגם יוני מהמוסך ציין זאת תחושה שמשהו בגיאומטריה
של האופנוע משונה התחושה שהציר הקדמי של הגלגל רחוק ממך כמו באופנוע צ'ופר מה שמשפיע בזריזות ההפלקות וברכיבה
הטכנית. ייתכן שניתן לשפר ע"י משחק בזווית הכידון או במתלים הקדמיים, אבל אין ספק שזה פגע לי בהנאה מהרכיבה,
ונאלצתי להשתמש בבלמים הרבה יותר מתמיד ומאופנועים אחרים שבדקתי.

לא מדובר באופנוע רע וייתכן שדווקא מצב "כוסיות" ישפר את ההנאה ממנו ועדיין זה היה האופנוע הכי פחות נעים שרכבתי עליו.

בקיצור במקדם ההנאה הוא קיבל ציון נחשל וממוקם נמוך מאד בתחתית הרשימה שלי.

לפחות הוא יפה בתמונות: