הנשר נחת.
המבער חדש.
מגן המבער חלוד לגמרי ועולה משכנתה (יותר מהמבער)
שאלות:
1. מטאלורגים. איזה שמן למרוח על מגן המבער? 15-50W? "שמן" קנולה? הרי יש ריאקציה בין שמן למתכת רותחת.
ככה השחמנו גלילונים בלבנון
2. בסדר אז יש לי גריל גז. אפשר לזרוק עליו סטייקים. או קבב עם רשת או סתם בשר טחון (AKA המבורגר) ואפשר לזרוק כבד עוף או פרה.
הכל כשר.
מה עוד? מה עוד אפשר לעשות עם הפלא המכאני הזה? (ושיהיה כשר דאורייתא כמובן)
בבקשה לא מתכוני חצילים
תודה.