אני רוצה את הגריל שלי כמו האופניים החשמליים שלי -
אפס תחזוקה, וכשצריך יעבוד.
אני רווק ו (לצערי לאחרונה רק לפעמים) עובד מהביית, אז בהפסקת צהריים רוצה לזרוק טיפה של פרה על האש,
מנגל גחלים אני הרי לא אדליק בשביל איזה 550 גרם ...
במה זה שונה ממחבת בתכל'ס ? ועוד ווג'עארס של לתחזק והמחירים בשמיים ?

קאז אני לא אוכל בחוץ בהגדרה,
אבל אם כבר הזכרת שניצלים אז
* כשהתכלבתי ועבדתי בוויספין הייתה שניצליה בגודל של מפעל הפייס פה שהשניצל היה נוזל לך מהחמגשית, מנה היתה מספיקה לך ליומיים.
בנתים סגרו אותו על ... סניטציה! לי לא צמח זנב.
* לפני הקורונה היה מושג בפתח תקווה שנקרא סביצל. הטעם של הביצה עם השניצל היה מושחת כמעט כמו גדי בחלב אימו