איילזו שוב צודק.
אצלי יש מערכת וסת ו 2 בלונים לבית ובנוסף מערכת עם בלון למנגל. אין סיכוי שאתקע באמצע מינגול או בישול בלי גז. זה קרה וזה כואב.
עוד אלטרנטיבה
השומן השרוף נותן את הארומה ולכן, ככל שעובדים עם בשר שמן יותר בהתחלה, הטעם משתבח. בעברי פיתחתי כירה מולטיפיול לקמפינג ושיחקתי עם כל מיני דברים.
בקיצור, למנה אחת סיר פויקה ישן או שווה ערך (כבד, מסה) ורשת כבדה מעל נותנים אחלה תוצאה עם גחלים. בגלל שאין איוורור הבעירה איטית יותר ופחות עשן. אפשר גם לצלות ירקות באותה נגלה. הדלקתי עם עץ טבעי ואחורי זה הוספתי גחלים. הצליה כשהגחלים לבנות. צליתי איתו פחות מ- 5 פעמים (כי משפחה) אבל עבד טוב. בגדול יש כאן קיבעון לגבי מנגל -פח מעאפן או ברזל גדול או גריל גז ב 25,000 עם תאורה ואביזרים ונצנצים. יש לי כמה חברים עם הנינג'ה שמאוד מרוצים. אם הייתי רווק זורק את התנור והמיקרו.