איי בג טו דיפר
האינואטים חיים רק על שומן לוויתנים וזה טעים.
נראה לי מזון מעובד זו בעיה - כמה שזה רחוק מאיך שזה נוצר מהבורא - בעיה.
ואני שותה ביצי תרנוגולים לא מבושלים
https://www.youtube.com/watch?v=hzQAHITIUhg
כלל אצבע במזון אומר שככל שזה יותר טעים זה יותר רעיל (אגב, פיח ממנגל על סטיק זה ביג נו נו).
איי בג טו דיפר
האינואטים חיים רק על שומן לוויתנים וזה טעים.
נראה לי מזון מעובד זו בעיה - כמה שזה רחוק מאיך שזה נוצר מהבורא - בעיה.
ואני שותה ביצי תרנוגולים לא מבושלים
https://www.youtube.com/watch?v=hzQAHITIUhg
<לא קשור>
הייתי במשבר אחרי שהסבתא הגרוזינית שהיתה מוכרת משולש ב-10 ש"ח סגרה.
לפני מס' שבועות היתה פריצת דרך - גילו לי שמוכרים בשופרסל מחית עגבניות בצנצנת זכוכית - בלי סוכר, רק עגבניות אורגינם.
ביחד עם טיפ נוסף - לחפש מאפיה שמוכרת בצק לפיצה, קיבלתי פרץ מוטיבציה ושאלתי במאפייה גרוזינית אחרי שקניתי אצלם צ'יבורק. boom, מוכרים בצק + הגבינה שהם משתמשים בה לחצ'פורי.
השלב הבא - להשיג מערוך, מגררת ומשהו לאפות בו את הפיצה (יש לי רק סיר אמייל).
צופה ניסיון ראשון באיזור יולי.
</לא קשור>
מה בסוף, לקחת את המנגל?
למה לעצור פה?
קנה אופה לחם ותכין בצק ולחם לבד.
מקסימום תזרוק אותו כטוסט עם הגבינת חצ'פורי.
הידעת? הלחם הוא המאכל היחידי אשר אומרים עליו ברכת המזון וזו מצווה דאורייתא.
אפילו על עוגיות עבאדי לא אומרים ברכת המזון.
ועכשיו כשאני חושב על זה, ואני רוצה להיות מועיל לך - למדתי במשרד להכין אוכל עם האמצעים הדלים הקיימים.
נגיד איך לטגן חביתה במיקרו או .. לזרוק בצל פלפל חריף ירוק שום וסטייק לטוסטר אובן.
השלב הבא זה בישולים ארוכים נגיד בריסקט. ולעזזל האורחים המנהלים בחליפות שבאים מחו"ל. (חברת הייטק)
רוצה לומר יונית - לא חייבים תנור. לדעתי גם טוסטר אובן מצ'וקמק בחמישים שקל יוכל לאפות לך פיצה.
אגב גבינה - אם תדע להכין כנאפה לא מתוקה מדי עם המושחתות של המליחות של הגבינה - אני בא אליך. תיזהר.
תורם הגריל יצא לירח דבש בחול אז בנתיים מצטברות פרות בפריזר מהתלושים של השופרסל סיבוס
לא יודע לגבי אופה לחם, אבל הבנתי שחז"ל היו משתמשים באבן שמוט (שמייטעפלוצקע ביידיש) בשביל להכין פיצה. לא צריך לברך, אבל אם נכנסת לים אחרי שאכלת בשר ומישהו ששתה חלב בדיוק השתין במים, אפשר לסובב את השמוט מעל הראש וזה מכשיר אותך בחזרה #גדיבחלבאימו
עולה 120 ש"ח, לא ברור איך מנקים את זה בכיור -
https://www.cookstore.co.il/%D7%90%D...9E%D7%95%D7%98
אני הייתי מצחצח שיניים במשרד כשהייתי בא מוקדם, ואם מישהו היה מגיע הייתי יורק זריז בכוס חד פעמית. הייטק זה רק צרות תאמין לי.
יש כנאפה לא מתוק בנצרת, וגם דייהטסו טריוס ידני אחד לפחות.
חביב אלבי אתה אני מתכלב מבחירה תן לי סוליה אני לועס עם השיניים שאין לי
מדובר במשהו כזה אאל"ט והחבר כבר הזמין ברנר חדש ומצא דרך לפרק
https://www.azrieli.com/o/1bfa304a-d...4-216f65157b36
גילוי נאות-
בחג השבועות ישבנו באמצע שדרות בן גוריון והילדים שיחקו בגחלים
אמרתי להם "גבר" את ליטרת הבשר שלי אני שם פססס והופך
היה חג בנזונה
גם הילדים נהנו
יש לי מנגל זהה לחלוטין למה שקישרת, אצלי היה עם מדבקה של אמישרגאז או שקרכלשהו אחר. (נקנה בזמנו ב400 זוזים, אבל אני לא בא לבאס).
זה לא נותן עוצמת אש למי שמקצועי בבשר, או מבשל לגדוד, אבל לי זה יותר ממספיק.
הסיבה שקניתי אותו היתה בכלל בגלל שהוא עשוי מיציקה, ולא מפחים מכופפים שנרקבים בצ'יק. אני תכננתי שהוא ימות אחרי שנה שנתיים, ואהפוך אותו למנגל פחמים. אבל הבנזונה שורד. נכון, החלפתי לו מקרן חום לחתיכת פח עבה שכופפתי, ונכון, לא כל האזורים מקבלים חום אחיד, אבל הקאקר הקטן נותן עבודה כבר איזה 6 שנים.
על גחלים טובים - אני שם בשר ישירות על הגחלים, ללא רשת.
אבל בדיוק כמו בקלישאה שאומרת שהכל יחסי...
רוכב נבון צריך לבחור ציוד מיגון בדיוק לפי מה שהוא חושב שהאברים שלו שווים...לא פחות.
לכן גם אתה - גריל בוחרים בהתאם לצורך - כמות השימוש - התוצאות הרצויות ואורך החיים המתבקש.
אחרת זה סתם לזרוק כסף.
אפשר לרכוש גריל זול שימות אחרי שנה ואפשר לרכוש גריל יקר שימות אחרי חמש שנים...
אבל אסור לשכוח שאם גריל זול, מייצר אוכל לא טוב וגם מפח נפש כפול...למארח ולאורחים...
אולי צריך לעשות חישוב מסלול מחדש.
כשתחליט שאתה רוצה לרכוש גריל - דבר איתי.
קשה למגן קרסול במיוחד מפגיעה ישירה בצד.
תיקון קטן - לא חטפתי את הקת...כל האקדח התמזג עם הקרסול.
ואתה רוצה למכור לי אקדח