יש לי מנגל זהה לחלוטין למה שקישרת, אצלי היה עם מדבקה של אמישרגאז או שקרכלשהו אחר. (נקנה בזמנו ב400 זוזים, אבל אני לא בא לבאס).
זה לא נותן עוצמת אש למי שמקצועי בבשר, או מבשל לגדוד, אבל לי זה יותר ממספיק.
הסיבה שקניתי אותו היתה בכלל בגלל שהוא עשוי מיציקה, ולא מפחים מכופפים שנרקבים בצ'יק. אני תכננתי שהוא ימות אחרי שנה שנתיים, ואהפוך אותו למנגל פחמים. אבל הבנזונה שורד. נכון, החלפתי לו מקרן חום לחתיכת פח עבה שכופפתי, ונכון, לא כל האזורים מקבלים חום אחיד, אבל הקאקר הקטן נותן עבודה כבר איזה 6 שנים.