על גחלים טובים - אני שם בשר ישירות על הגחלים, ללא רשת.
אבל בדיוק כמו בקלישאה שאומרת שהכל יחסי...
רוכב נבון צריך לבחור ציוד מיגון בדיוק לפי מה שהוא חושב שהאברים שלו שווים...לא פחות.
לכן גם אתה - גריל בוחרים בהתאם לצורך - כמות השימוש - התוצאות הרצויות ואורך החיים המתבקש.
אחרת זה סתם לזרוק כסף.
אפשר לרכוש גריל זול שימות אחרי שנה ואפשר לרכוש גריל יקר שימות אחרי חמש שנים...
אבל אסור לשכוח שאם גריל זול, מייצר אוכל לא טוב וגם מפח נפש כפול...למארח ולאורחים...
אולי צריך לעשות חישוב מסלול מחדש.



ציטוט ההודעה בתגובה