תפ"א: לבשל שלם במים כ-10-15 דקות. לחתוך לפרוסות בעובי 1-2 ס"מ, למרוח על שני הצדדים מעט שמן זית, מלח, פלפל ולהניח על הגריל.
בצל: לקלף, לחתוך לפרוסות ולשים על הגריל.
שום: ראש שלם, לעטוף בנייר אלונמיניום ולהניח. השיניים מתרככות ופשוט "סוחטים" אותם לפה.
דגים: יכול להיות פילה סלמון, דניס, מוסר וכו': למרוח בשמן זית, שום כתוש ושמיר קצוץ. עדיף לעשות בתוך רשת ייעודית (משהו כזה). לאכול לאחר שסוחטים לימון טרי.

אם אזכר בעוד משהו, אכתוב....

בתיאבון