אם אנחנו בכיוון של לחרב את הדיון ולהופכו לדיון פחם מול גז,
אז השנקל שלי הוא שאני לא מספיק אנין טעם כדי להבדיל בין בשר שבושל על פחם או על גז. לעומת זאת אני כן מספיק עצלן כדי לוותר על סטיק רק בגלל שצריך להתעסק עם הדלקה של פחמים.

גילוי נאות, הכותב מבין בבשר כמו שפיל מבין במקרמה. המנגל משמש בעיקר לצליית דברים מהמקפיא של הסופר ביום שישי בצהריים בשביל הילדים. לצורך העניין אם בטעות אדליק את המנגל עם חתול שישן בפנים, ואצלה אותו, אני לא אשים לב שמשהו מוזר בסטייק עם הצורה המשונה הזאת ...