עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 34

אשכול: גאס גאס מציגה אנדורו וסופרמוטו 700 סמ"ק

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי

גאס גאס מציגה אנדורו וסופרמוטו 700 סמ"ק

גאס גאס חושפת אנדורו וסופרמוטו בנפח 700 סמ"ק הבנויים על פלטפורמת ה-690 / 701 של ק.ט.מ והוסקוורנה; הפרטים כולם בפנים.

http://fullgaz.co.il/%d7%92%d7%90%d7...1%d7%9e%d7%a7/

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    זה מוזר שחברה משנה את שם המוצר רק בגלל צבע שונה

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    אני לא מצליח להבין את ההיגיון של ק.ט.מ.
    הם באמת מאמינים שהם יצליחו למכור יותר אופנועים אם ישווקו את אותו אופנוע, בתמחור דומה תחת שלושה מותגים?
    אז שיקנו גם את SWM, פאנטיק, רייחו וימכרו תחת שישה מותגים.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אני לא מצליח להבין את ההיגיון של ק.ט.מ.
    הם באמת מאמינים שהם יצליחו למכור יותר אופנועים אם ישווקו את אותו אופנוע, בתמחור דומה תחת שלושה מותגים?
    אז שיקנו גם את SWM, פאנטיק, רייחו וימכרו תחת שישה מותגים.
    התשובה פשוטה והיא נמצאת בתוך נתוני המכירות.
    ההיגיון שלהם מוכיח את עצמו ועובד.
    אפשר לצחוק על הקונספט כמה שרוצים, אבל עובדה היא שהאוסטרים צוחקים כל הדרך אל הבנק
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    אפשר לצחוק על הקונספט כמה שרוצים, אבל עובדה היא שהאוסטרים צוחקים כל הדרך אל הבנק
    בשנתיים האחרונות כולם רואים עליות ככה שקשה להבין מניתוח גרפים אם הקונספט הזה יעבוד.

Senior Member הסמל האישי של Jonathan
    לצערי אתה צודק לא משנה עד כמה יאמרו לאנשים שהקטמ האדום כתום לבן שלהם הוא אותו דבר הם חושבים שזה ברנד אחר, והמגזינים גם מתייחסים לזה כברנד אחר...
    ואפילו עושים השוואתי שבו 3 מ 4 אופנועים מגיעים מאותו יצרן, משהו בסגנון עץ אני מרוויח פאלי אתה מפסיד...

לך תבין.
    נערך לאחרונה על ידי Jonathan; 28-04-2022 בשעה 02:04.
    If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
    It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
    When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn

ROGUE RC51

Member הסמל האישי של danielk
    האסטרטגיה היא לעשות אותם דומים, כדי שהלקוחות לא יחששו מהמותג ויבינו שזה אותו דבר כמו הקטום המוכר, זה מעולה שזה מצחיק אתכם שזה אותו אופנוע, זאת המטרה, ככה, לא תפחדו לרכוש גאס גאס חדש (כי לפני מספר שנים, זאת הייתה מילת גנאי)
    ואחרי שהקהל יצביע ברגליים, המותג יקבל שפת עיצוב חדשה, ועוד אומץ לעשות שינויים, ראו כמה זמן לקחת להוסקוורנה להוציא אדוונצר, או נייקדים.
    מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
    שוקן 16 תל אביב

ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    האסטרטגיה היא לעשות אותם דומים, כדי שהלקוחות לא יחששו מהמותג ויבינו שזה אותו דבר כמו הקטום המוכר, זה מעולה שזה מצחיק אתכם שזה אותו אופנוע, זאת המטרה, ככה, לא תפחדו לרכוש גאס גאס חדש (כי לפני מספר שנים, זאת הייתה מילת גנאי)
    ואחרי שהקהל יצביע ברגליים, המותג יקבל שפת עיצוב חדשה, ועוד אומץ לעשות שינויים, ראו כמה זמן לקחת להוסקוורנה להוציא אדוונצר, או נייקדים.
    אני חושש לקנות כל דבר של קטמ ככה שזה לא מוריד לי את החשש מגאס גאס והוסקוורנה.

שהגל הנוכחי יעבור אז נראה מה יקרה למותגים של קטמ, אם הם עומדים בפני עצמם ועשו שם לעצמם בשוק הם ישרדו, אם לא הם ימכרו או יסגרו ע״י קטמ.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    אני חושש לקנות כל דבר של קטמ ככה שזה לא מוריד לי את החשש מגאס גאס והוסקוורנה.
    שהגל הנוכחי יעבור אז נראה מה יקרה למותגים של קטמ, אם הם עומדים בפני עצמם ועשו שם לעצמם בשוק הם ישרדו, אם לא הם ימכרו או יסגרו ע״י קטמ.
    אני לא יודע על שום דבר שמצדיק חשש בדגמים החדשים (יחסית לדגמי מתחרים). באדוונצ'רים והאינדורו כיום אני לא חושב שיש בעיה עם האמינות של הכתומים. הם משתלטים על התחום ולפי דעתי בעוד כמה שנים אחוזים בודדים מהמכירות לא יהיו כלים שלהם. למה זה טוב? חיסול מתחרים, ידע הנדסי, חינוך שוק כפי שדניאל ציין (תיקון או ה"העתקת מוניטין") וחיזוק המעמד כחברה המובילה לאופנועי בוץ דרדרת וווסאח. אולי יוכרזו כמונופול. אני נגד תאגידים ומנופולים באופן כללי כי זה תמיד רע לצרכנים והחובבים. עדיין, מעדיף את הכלים שלהם על פני המתחרים בגלל הפאן ולא רק אני. בתכל'ס ה 690/701 והאדום שהצטרף עדיין נותנים משהו ייחודי שאין להם אחד אחר. הכי קרוב ליוניקורן שאפשר- ביצועים בשטח קשה וכבישים מפותלים ואם ישנו קצת אלמנטים, גם ברכיבה זוגית למרחקים.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

קניתי תיקנתי מכרתי אומנם לא מתיישב עם מילים בגרמנית אבל זה מה שגם הגרמנים חושבים על קטמ.
    הם מוכרים הרבה כי אנשים מסכימים לאכול חרא, רוכב עם בעלי קטמ ומקנא במתלים של WP שיש להם אבל שאני שומע את ה״חוויות״ שלהם עם האופנוע אז אני מעריך את מה שיש הרבה יותר.

בשנתיים האחרונות כולם רואים עליות ככה שקשה להבין מניתוח גרפים אם הקונספט הזה יעבוד.
    הוסקוורנה תחת ק.ט.מ רשמה כבר לפני ארבע שנים שיא מכירות עבור המותג לכל הזמנים. ומדובר על כלם שברובם די זהים לק.ט.מים המקבילים אליהם.

וכאמור, אנחנו לא מדברים רק על ישראל.

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

הוסקוורנה בידיים של KTM כבר 9 שנים (מ-2013). המותג הוא השני בעולם במכירות אופנועי אנדורו וכבר עבר במספרי המכירות שלו הרבה יצרנים אירופאים וותיקים ומבוססים. לא ברור איך אתה חושב שיש סיכוי שהוא "ייסגר".

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

קניתי תיקנתי מכרתי אומנם לא מתיישב עם מילים בגרמנית אבל זה מה שגם הגרמנים חושבים על קטמ.
    הם מוכרים הרבה כי אנשים מסכימים לאכול חרא, רוכב עם בעלי קטמ ומקנא במתלים של WP שיש להם אבל שאני שומע את ה״חוויות״ שלהם עם האופנוע אז אני מעריך את מה שיש הרבה יותר.

רוכב על אופנועי ק.ט.מ שונים מאז 2002.
    בתקופה הזו היו בבעלותי 13 דגמים שונים (אופנועי שטח וכביש, שתי פעימות וארבע, תחת המותגים ק.ט.מ, הוסאברג והוסקוורנה).

מעולם לא הייתה לי באופנועים שלי בעיית אמינות או תקלות שמצדיקות את האימרה "מוכנים לאכול חרא".
    להיפך - האופנועים עמידים בצורה יוצאת דופן ואמינים מאוד, גם תחת התעללות קשה והזנחה פושעת.

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

רוכב על אופנועי ק.ט.מ שונים מאז 2002.
    בתקופה הזו היו בבעלותי 13 דגמים שונים (אופנועי שטח וכביש, שתי פעימות וארבע, תחת המותגים ק.ט.מ, הוסאברג והוסקוורנה).

מעולם לא הייתה לי באופנועים שלי בעיית אמינות או תקלות שמצדיקות את האימרה "מוכנים לאכול חרא".
    להיפך - האופנועים עמידים בצורה יוצאת דופן ואמינים מאוד, גם תחת התעללות קשה והזנחה פושעת.
    באמת סבבה לך אבל אחרים כן אוכלים חרא והאמת שזה לא רק קטמ אלה רוב האירופאים, אופנועים משובחים אבל הם עדיין לא מצאו את הנוסחה לאריכות ימים.
    טפו טפו מאז הימאהה ואחרי 15 שנה של רק תוצרת אירופה הפסקתי לבקר במוסך, לריב על כיבוד אחריות ולקרוא לגרר

הוסקוורנה בידיים של KTM כבר 9 שנים (מ-2013). המותג הוא השני בעולם במכירות אופנועי אנדורו וכבר עבר במספרי המכירות שלו הרבה יצרנים אירופאים וותיקים ומבוססים. לא ברור איך אתה חושב שיש סיכוי שהוא "ייסגר".
    לא התכוונתי למותג ספציפי של קטמ אלה לתוכנית של קטמ לקנות מותגים ולייצר אותו הדבר, מאז הסקוורנה הם קנו עוד 2 מותגים אם אני לא טועה.
    בVW עשו אותו הדבר אבל הצליחו לתת אופי ע״י שינוי המוצר מספיק כדי לבדל אותו.
    חוסר הבידול בקטמ יכול לעלות ביוקר, כרגע זה לא נראה ככה אבל נראה בעוד כמה שנים.