מה אף אחד לא מעלה סרטונים ויודע איך לעבוד עם העלאת סרטונים ליוטיוב ברזולוציה 2.7K 60FPS?
אשתי קנתה לי גופרוליום הולדת כדי שאוכל להדגים את חוסר הכישרון שלי
בלשמור את הגלגלים בכיוון הריצפה.
צולם בפארק רכיבה מקומי.
צולם ב 2.7K ב 60 FPS ,ואני מתקשה להעלות לטיוב ברזולוציה גבוהה.
מה אומרים? להודיע לטרנטינו שאין לו מה לחזור למשרד כי אני עוזב את העבודה?
https://youtu.be/8lPZy8yeX6g
https://youtu.be/8lPZy8yeX6g
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
מה אף אחד לא מעלה סרטונים ויודע איך לעבוד עם העלאת סרטונים ליוטיוב ברזולוציה 2.7K 60FPS?
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
א. תתחדש
ב. יש פורום ייעודי בפול גז לצילומי וידאו.
ג. למה אתה מצלם בכאלו נתונים? אתה סתם תפרק את כרטיס הזיכרון מהר יותר ותעמיס על המחשב כשתגיע לערוך. במיוחד עם ה-60FPS כשאתה לא משתמש בהילוך איטי.
ד. לא, טרנטינו לא מאויםסרטון שלם שכולו מורכב מזוית צילום אחת בלבד ומתוואי שטח כמעט זהה? בלי התרסקויות או לפחות אירועים יוצאי דופן? טרנטינו יכול להעביר לילה נוסף מבלי לדאוג למעמדו.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
תודה כרובי הרגעת אותי, אני מעריץ גדול של טרנטינו והדבר האחרון שהייתי רוצה זה להעיב על הגדולה והיופי שבסרטיו.
לגבי צילום בכאלו נתונים:
רציתי משהו יותר מ 1080 וב 2.7 /60 הוא הרזולוציה הבאה.
אין 2.7/30 אין 1440
לגבי אין התרסקויות - דווקא היו, החבר העיף את האופנוע לגובה ואז לבור של 4 מטר ואני התרסקתי על חבר שעצר בתחתית ולא השאיר מקום ....אבל נגמרה לי הבטריה. ...
לא ברור למה 😉
לגבי פורום יעודי - אולי בשנים הטובות עם מאות משתמשים לא בימנו כצוקרברג לקח את כולם בשקל תשעים ועושה עליהם אנליטיקס