ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
על זה. אוסף מידע.
מעולה תודה, אחלה של חווית שירות.
עושים אצלכם גם אספרסו קצר כזה או רק קפה שחור?

ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
אני לא מסכים עם הקביעה הזו. אני חושב שזו אבולוציה של מערכת ההזרקה. זה שעכשיו ישחררו מערכת עם הזרקה לגוף המצערת, לא אומר שה-TPI נכשל, אלא שיש התקדמות. אני גם לא מסכים שהיא הייתה מערכת לא טובה. לטעמי היא טובה מאוד. הבעיה של ה-TPI הייתה אי-היכולת להזריק PREMIX, ולכן המערכת הזריקה דלק נקי לתא המעבר. נראה שפתרו את הבעיה, וכעת אפשר להתקדם למערכת מודרנית יותר עם הזרקה לגוף המצערת כמו ב-4 פעימות.
כן כמי שיש לו אופנוע דו"פ עם קרבורטור אני מסכים לחלוטין, ה TPI הוכיח את עצמו, כן היו מנועים שכשלו בגלל בעיות בהזרקת השמן אבל זה נכון גם למנועים עם הזרקת שמן בלבד שם קצר קטן בחשמל והמנוע מורעב לשמן.
אבל לרוכב שהוא לא הארד אנדורו ולא מתחרה מנוע דו"פ שלא צריך לחשוב על JETTING או על לנקות את השיירים של שמן 2 פע' מכל מיני פינות חשוכות הוא יתרון גדול.

אני לא מבין אבל אם KTM הולכים חזרה ל PREMIX עבור TBI אז זה אומר שדגמי ה EXC (או XCW בארה"ב) ישארו עם TPI?
כי אחת היתרונות הגדולים ב TPI היתה היכולת לעמוד בתקנות זיהום אוויר גבוהות יותר לעומת ה 2 פע' PREMIX לפחות מבחינת שריפת שמן דו"פ כי המערכת מסוגלת לשנות את יחס השמן דלק כתלות בסל"ד ועומס בעוד שב PREMIX אתה די תקוע עם היחס ששמת במיכל.