מכון מחקר ממשלתי בגרמניה תומך במה שאומרים בוולוו, הם מצאו שטסלה באולם תצוגה כבר פלטה מזהמים כמו מרצדס שעשתה 200000 ק״מ, היום המחקר הזה כבר לא נמצא בשום מקום והאיזכור היחיד שלו הוא באתר הFact cheaking של הEU שטוען שהמחקר לא נעשה נכון והוא misleading מסכן אותו פרופסור שכנראה מאז הוא מובטל.
נכון להיום וגם בעתיד הנראה לעין האנרגיות המדחדשות לא מסוגלות להחליף את הגז והפחם שאחראיים לרוב הפקת החשמל בעולם לכן אני אומר בו נדחוף כבר את הגז למכונית ונשרוף אותו מאשר להמיר אותו לחשמל ואז לצרוך אותו ועל הדרך לנצל מדינות עניות למחצבים שלהם שהולכים ונעלמים.
עכשיו תתחילו כמו תמיד לספר לי על טכנולוגיה שעוד מעט נכנסת לשוק וזה ישנה את הכל, את זה אני שומע כבר 20 שנה, רכב חשמלי הוא לא חדש וממש לא חדשני, גם תא דלק זאת טכנולוגיה ישנה שמקבלת עכשיו זריקת מרץ ויש האומרים שתעקוף את הבטריה, כנראה הפיזיקה תמשיך להראות לנו שאנרגיה לא גודלת על העצים ובשביל אנרגיה צריך להשקיע אנרגיה, הרכב החשמלי (מימן או בטריה) בסוף יחליף את מנוע הבעירה הפנימית אבל פליטת המזהמים לא תשתנה ובטח לא בצורה שתשפיע על האקלים אבל המצפון המזוייף של כמה יהיה נקי.

ציטוט ההודעה בתגובה