מצטרף לשאלה, והייתי שמח לקבל חוו"ד על כמה מנוע כזה מחזיק עם כל היחס החם שפות"ש רשם אך כשכן אונסים אותו (95% מצערת רבע מהזמן, במקרה שלי).
לי לי קימקו דאון טאון 350 2015 עם 66000 קמ שמור מאוד מאוד טיפולים בזמן תמיד בודק שמן. שמנים איכותיים נוסע תמיד במהירות שיוט לא "אונס" את המנוע תמיד מביא לו להתחמם קצת לפני נסיעה בקיצור שמור מאוד. כמה קמ בערך יותר להחזיק מנוע כזה של 320 סמק. וכנל הגיר.
מצטרף לשאלה, והייתי שמח לקבל חוו"ד על כמה מנוע כזה מחזיק עם כל היחס החם שפות"ש רשם אך כשכן אונסים אותו (95% מצערת רבע מהזמן, במקרה שלי).
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
Saucony Triumph 2024
זה הרבה עניין של מזל וגם של תדירות ואיכות הטיפולים.
חשוב לזכור שזה שמנוע יחזיק לא אומר כלום אם כל המסביב מתפרק ודורש החלפה באלפים רבים של שקלים.
בכללי, כלי מאוד אמין, המנועים עוברים בלי שום בעיה את ה100,000.
לא יודע מה המוות שלהם, מנחש שבמקסימום הם ימותו איפהשהוא בין ה130-180, אבל זה סתם ניחוש רבע מושכל.
well, מן סתם פחות.
בכל מקרה, אם אתה רוכב ככה, שים לב מאוד על הרצועה ותחליף אותה אפילו בתדירות יותר גבוהה ממה שצריך כי יש לה קצת נטייה להיקרע כשאונסים את הכלי, ואם היא נקרעת היא לפעמים גורמת לעוד נזקים.
אצל הישראלים ״מנוע״ זה בוכנה עם רינגים אבל בתכלס אתה יכול למצוא את עצמך עם ״מנוע״ תקין אבל כל השאר מתפרק עם עלות גבוהה יותר מעלות החלפת בוכנה ורינגים.
הכוונה הייתה שאנשים באים לקנות אופנוע בישראל עם 100000 ק״מ הדבר הכי חשוב להם זה הקומפרסיה במנוע ואם יצא תקין הם חושבים שהכל בסדר אבל בתכלס בוכנה ורינגים חיים יותר זמן מהרבה חלקים אחרים כמו קלאץ, רדיאטור, צינורות קירור, משאבת מים, גיר ועוד ככה שבן אדם קונה אופנוע עם קומפרסיה בשמיים אבל הוא עדיין עומד להוציא על האופנוע אלפי ואפילו עשרות אלפי שקלים על המסביב