עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 25 מ 25

אשכול: הסכום האסטרונומי ששווה יד של הייטקיסט

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jonathan צפיה בהודעה
    המלצה מזקן שמגיע מרקע לא מוצלח(כפית בפה LOL)תצא כמה שיותר מהר מהגישה של הקורבן, טוב לא יצא לך מזה, גם אם החיים חרא כרגע היכולת שלך לשנות את הסטטוס החברתי שלך במדינת ישראל עולה עשרות מונים מאשר במדינה אחרת,אז מספיק עם המסכנות זה גישה של פרוגרסיבים מתחסדים ( תחפש CRT) ואת ההתנגדות לכך.
    מחזק ארה"ב ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלותאני וראש אגף מבצעים AKA לוקהמונסטרוומן עוצרים בין כלום לשום מקום בתחנת דלק בעיירת כורים קטנה לתדלוק וסנדוויץ' (אגב אחד הסנדוויצ'ים הכי טובים שאכלתי בחיים שלי) השיח בין הילדות שעבדו במקום (תחילת שנות העשרים לחייהן) על כך שהן מתות לעוף מהמקום הזה.בחוצפה ישראלית שאלתי מדוע כי האזור נראה מדהים ירוק ומים.אז כנראה שמים וירוק לא מושך תיירים וכשהעיר הגדולה הקרובה ביותר היא במרחק כמה מאות מייל אז אין תעסוקה והדור השני והשלישי של אותה עיירה גר בחניון קרוואנים וחי מתלושי מזון (כנראה שהיום אפילו על צייד ודייג ישנן הגבלות מסוימות ).מוסדות אקדמיים גם אין באזור ואפילו לתיכון הם נאלצו לנסוע כל יום במשך שעתיים אמרתי להן שבתוך שעתים אצלנו עוברים כשליש מאורכה של המדינה שלנו.אז כן בישראל למי שיש אמביציה בהחלט יכול לשנות את עתידו אם הוא יבחר בזה.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של Jonathan
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    מחזק ארה"ב ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלותאני וראש אגף מבצעים AKA לוקהמונסטרוומן עוצרים בין כלום לשום מקום בתחנת דלק בעיירת כורים קטנה לתדלוק וסנדוויץ' (אגב אחד הסנדוויצ'ים הכי טובים שאכלתי בחיים שלי) השיח בין הילדות שעבדו במקום (תחילת שנות העשרים לחייהן) על כך שהן מתות לעוף מהמקום הזה.בחוצפה ישראלית שאלתי מדוע כי האזור נראה מדהים ירוק ומים.אז כנראה שמים וירוק לא מושך תיירים וכשהעיר הגדולה הקרובה ביותר היא במרחק כמה מאות מייל אז אין תעסוקה והדור השני והשלישי של אותה עיירה גר בחניון קרוואנים וחי מתלושי מזון (כנראה שהיום אפילו על צייד ודייג ישנן הגבלות מסוימות ).מוסדות אקדמיים גם אין באזור ואפילו לתיכון הם נאלצו לנסוע כל יום במשך שעתיים אמרתי להן שבתוך שעתים אצלנו עוברים כשליש מאורכה של המדינה שלנו.אז כן בישראל למי שיש אמביציה בהחלט יכול לשנות את עתידו אם הוא יבחר בזה.
    זה נכון,
    אנחנו הישראלים אוהבים להתלונן על מערכת החינוך על שכר הלימוד באונברסיטאות, ואיך אם היו נותנים לנו הזדמנות...
    אבל בדיוק אותה מערכת חינוך מוכנה לגמישות שלא קיימת בארהב עלות הלימודים הגבוהים היא יחסית אפסית, הקלות והנגישות לקבלה לאוניברסיטאות היא גבוהה (מה שלא נכון בארהב אם אתה לכאורה לבן פריווילג ויהודים מוגדרים לבנים פריוולגים) אין שום שקיפות של התהליך, ואיכות הלימודים שלך מהגן ועד התיכון כולל נקבעת על ידי כמה כסף יש להורים שלך.

Banned
    אני יכול להצהיר בפה מלא שכן יש אפליה על רקע מוצא,
    כמו כן אני נפגע "אינטרגרציה" היות והיו תעודות של מאובחן אז למדתי בבתי ספר של אשכנזים,
    התנועות הפמינ3ות טוענות לפערים בשכר. אני טוען (מנסיון) לפערי מוצא וצבע עור (כמה אתיופים מתכנתים/אנשי הייטק אתם מכירים?)

מאידך, בהיותי נפגע אינטגרציה נחשפתי לחוגים, כלים והעשרה שבשכונה אפילו לא הייתי חולם עליהם.
    (מחשב BBS לדוגמה. התחבר אלי כמו כפפה ליד)

Senior Member הסמל האישי של Jonathan
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    אני יכול להצהיר בפה מלא שכן יש אפליה על רקע מוצא,
    כמו כן אני נפגע "אינטרגרציה" היות והיו תעודות של מאובחן אז למדתי בבתי ספר של אשכנזים,
    התנועות הפמינ3ות טוענות לפערים בשכר. אני טוען (מנסיון) לפערי מוצא וצבע עור (כמה אתיופים מתכנתים/אנשי הייטק אתם מכירים?)

מאידך, בהיותי נפגע אינטגרציה נחשפתי לחוגים, כלים והעשרה שבשכונה אפילו לא הייתי חולם עליהם.
    (מחשב BBS לדוגמה. התחבר אלי כמו כפפה ליד)
    השאלה לא אם יש הפליה או אין הפליה.
    אני יכול לטעון שאני מופלה לרעה בכדורסל כי אני 1.72 וכולם ב NBA מעל 1.9 או כולם מהירים יותר או כולם ספורטאים יותר.

אני יכול לטעון ודי בהצלחה שאנשים שנראים טוב יותר או גבוהים יותר מופלים לטובה בקבלה לעבודה או בקבלה שלתפקידי ניהול.

השאלה היא אם יש הפליה סיסטמית כזאת שנמצאת בחוקים.
    לדוגמא אם אתה שמאלני כתוב בחוק שהקול שלך בבחירות נחשב פעמיים.
    או אתה מצבע עור כהה כתוב בחוק שאתה מתקבל שיש משרות שמורות לך.

זאת נקראת הפליה.סיסטמית.
    את הראשונה פותרים בחינוך.
    את השניה פותרים בחקיקה.

ותתפסיק לבכיין זה לא עוזר.
    לפחות לך כאינדיוונדואל.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jonathan צפיה בהודעה
    זה נכון,
    אנחנו הישראלים אוהבים להתלונן על מערכת החינוך על שכר הלימוד באונברסיטאות, ואיך אם היו נותנים לנו הזדמנות...
    אבל בדיוק אותה מערכת חינוך מוכנה לגמישות שלא קיימת בארהב עלות הלימודים הגבוהים היא יחסית אפסית, הקלות והנגישות לקבלה לאוניברסיטאות היא גבוהה (מה שלא נכון בארהב אם אתה לכאורה לבן פריווילג ויהודים מוגדרים לבנים פריוולגים) אין שום שקיפות של התהליך, ואיכות הלימודים שלך מהגן ועד התיכון כולל נקבעת על ידי כמה כסף יש להורים שלך.
    אני מאוד אוהב את היהירות הזאת.
    לא, לא כל אחד יכול להתקבל באוניברסיטה בארץ, ולא כל אוניברסיטה זולה, ולא לכל אחד אין את הפריווילגיה והתמיכה, וזה לא נכון שבארץ איכות הלימודים שלך לא נקבעת ע"י כסף ההורים. יש לך גם בארץ בתי ספר טובים בעשרות מונים מכל בית ספר אחר שיש בהם תמיכה וסיוע שאין במקום אחר, והם עולים הרבה מאוד כסף.

ואני אוהב שאתה מתנהג כאילו אין הפליה.
    כמה ערבים למשל (21% מהאוכלוסיה כן?) יש בהייטק הישראלי?
    כמה יהודים למשל יש בתחום הרוקחות? הסיוע?
    הסתכלת בכלל בין כמויות הנשירה של תלמידים אצל ערבים מול יהודים? מזרחים מול אשכנזים? ערים חלשות מול חזקות?
    כל מי שאומר לי שזה פשוט וקל וכל מה שצריך זה לרצות, מראה לי שכל מה שהוא רואה בחיים זה המטר מהאף שלו. אדם שלא רואה את המציאות כלל.

אני אסיים פה. זה כבר בשום צורה לא קשור לאופנועים. נראה לי מגעיל להתעסק על זה פה מול אנשים שלא יודעים מה קורה במציאות סביבם.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אוקיי, אז אנשים חושבים אחרת ממך,
    על מה ולמה העצבים?

אם לכל נושא היתה רק תשובה אחת חד משמעית, כולם היו רוכבים על אותו אופנוע בדיוק.
    אבל המציאות קצת יותר מורכבת, והאמת נמצאת איפשהו בין הדטרמיניזם הקיצוני, לבין הטענה שבן של מליונר ובן של מישהו משכונת מצוקה הם שווים לחלוטין.

אבל, חד משמעית, ואת זה אני אומר לך כאחד שהגיח לעולם של "המבוגרים" בלי אגורה אחת שחוקה תמיכה מההורים (כולל לא לגור אצלם), ועם קצת (ממש קצת) כסף שחסך בצבא. אין אף דלת שסגורה בפניך.
    נכון , לא הייתי צריך לעבוד כדי לשלם את החובות של ההורים, וגם עברתי מהפריפריה למרכז, אבל בוא,
    כמה אחוז מהאוכלוסיה היום תומך בהורים שלו בגילאים האלו? קיים, אבל לא מייצג את הרוב.

מילה לגבי המגזר הערבי. אני מוכן להסכים שיש מקומות בהם הם ייתקלו בגזענות, או לאומנות, או תקרת זכוכית, או קיר זכוכית או איך שתרצה לקרוא לזה.
    לגבי רוקחות, זה עניין קצת יותר מעניין מהפשט בו תיארת את זה. ושווה לך לשבת כמה שעות עם צעיר ערבי משכיל, (דווקא אחד שהכרתי), ולחדור לעומק שמעבר למשפטים הראשונים שנזרקים לחלל האוויר.
    נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 17-06-2022 בשעה 14:11.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי Pumi צפיה בהודעה
    אני מאוד אוהב את היהירות הזאת.
    לא, לא כל אחד יכול להתקבל באוניברסיטה בארץ, ולא כל אוניברסיטה זולה, ולא לכל אחד אין את הפריווילגיה והתמיכה, וזה לא נכון שבארץ איכות הלימודים שלך לא נקבעת ע"י כסף ההורים. יש לך גם בארץ בתי ספר טובים בעשרות מונים מכל בית ספר אחר שיש בהם תמיכה וסיוע שאין במקום אחר, והם עולים הרבה מאוד כסף.

ואני אוהב שאתה מתנהג כאילו אין הפליה.
    כמה ערבים למשל (21% מהאוכלוסיה כן?) יש בהייטק הישראלי?
    כמה יהודים למשל יש בתחום הרוקחות? הסיוע?
    הסתכלת בכלל בין כמויות הנשירה של תלמידים אצל ערבים מול יהודים? מזרחים מול אשכנזים? ערים חלשות מול חזקות?
    כל מי שאומר לי שזה פשוט וקל וכל מה שצריך זה לרצות, מראה לי שכל מה שהוא רואה בחיים זה המטר מהאף שלו. אדם שלא רואה את המציאות כלל.

אני אסיים פה. זה כבר בשום צורה לא קשור לאופנועים. נראה לי מגעיל להתעסק על זה פה מול אנשים שלא יודעים מה קורה במציאות סביבם.
    אין אפליה בכל הקשור ללימודים ועבודה, כלומר אפשר למצוא את המקרה הבודד אבל מערכתית אין אפליה.
    יצא לי לעבוד עם פלסטינים, ערבים מוסלמים, ערבים נוצרים ועוד.
    זה שיש העדפה במגזר מסויים לסוג מסויים של עבודה לא אומר שזה מאפליה.
    זה בדיוק כמו שאומרים לנו שנשים מרויחות פחות שזה תרמית המאה, הנתון הוא שכר ממוצא שנתי שבזמן שגברים הלכו למקצועות שמשלמים טוב נשים הלכו למקצועות שמשלמים הרבה פחות, זה מבחירה! אין אפליה

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    מזכיר לי שאי שם בעבר הרחוק חיפשתי משרה בתור נהג משאית.

קיבלתי תשובות שאני לא נראה נהג משאית.

נאלצתי ללכת להוציא תואר.

לך תבין

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    גם לי אין מנוי לשופר הממשל אבל לפי הכותרת היא טועה, שלמדתי הנדסאי אלקטרוניקה היו איתי כמות גדולה של אנשים מהשכבות הנמוכות והסיבה היא שהמדינה כמעט שילמה על כל הלימודים, לא מילגות אלה תשלום לכל דורש שעשה צבא.
    היום בהייטק אני גם רואה אנשים שהגיעו מהשכבות הנמוכות והם בתפקידי מפתח בחברות גדולות עושים כפול 3 ממה שההורים שלהם הרויחו.