לק"י.
שלום וברכה,
כ-8-9 שנים אני על ג'וי מקס 250. הוצאתי כבר 3 כאלה מהחנות במהלך השנים הללו, לרוב הייתי מרוצה עד האחרון שבהם והחלטתי להשתדרג בעזרת ה'.
כבר מרגיש שהמהירות לא מספקת, לאור נסיעות רבות ומתישות. לוקח עלי גם ציוד של עבודה שמצריך למלא את הארגז (די גדול), לקשור על הכיסא האחורי ולעיתים למלא מתחת לכיסא לכל האורך.
התחלתי לחפור ולחפש ולבדוק השוואות.
התחלתי עם 350 והמשכתי ל400.
ראיתי את הסקירה שעשו בפול גז על האקסייטינג 400S של קימקו. הפריע לי בעיקר התא מתחת למושב שהוא קטנטן. שקלתי מקסים 400 אבל לא מצאתי יותר מידי מידע עליו. מה גם, שביחס למחירי ה350, אם ה400 נותן עוד קצת כוח, נראה לי סביר רק להעדיף אותו.
אשמח להמלצות, בעיקר לכאלו עם ניסיון. חשוב לי קטנוע אמין, נוח למרחקים ארוכים, (נסעתי עם שלי מהדרום עד לצפון, כולל קריית 8 ומטולה, כולל לפעמים עם ציוד ואני מהשפלה.) שיש לו שוק במידה ורוצים למכור, ואם יש פתרון אחר לאחסון אז יכול להיות שזאת גם יכולה להיות אופציה. (לצורך העניין, אני לוקח 2 תיקים בארגז, חצובה קטנה וציוד מתחת לכיסא לכל האורך. ותיק גדול של מצלמת וידאו ועוד תיק של חצובה גדולה במושב מאחורי קשור.)
לסיכום: קצת יותר מידי מידע בחיפוש, פחות מידי המלצות מאנשים שחוו.
נתנו לי המלצות ליד 2, אבל מעדיף להוציא גם בשביל האחריות וגם פחות אופציות לתקלות.
מקווה שהייתי ברור כמה שאפשר
תודה רבה![]()