לפני כ-6 שנים, היה לי גאס גאס עם מנוע זונגשן 250.
סה"כ - מבחינת אמינות, המנוע היה בסדר. עבר התעללות קשה והמשיך לעבוד עם תיקונים אחרי נפילות קשות במיוחד.
אם זאת, המנוע הזה היה חלש יחסית, החלוקה של הגיר הייתה לא משהו, היה חסר ליטוש בהעברת ההילוכים (גיר קשה ולא מדוייק), והעמידות בנפילות היייתה רחוקה מהסטנדרט של הכלים המקצועיים (מכסי צד בולטים ועדינים, ציר העברת הילוכים שנשבר בנקודת הריתוך לתוף השילוב אחרי נפילה בסלעים, גג"ש פלסטיק שהניע את משאבת השמן וקרס).

היופ הוא שמנוע קומפלט כזה עלה בעליאקספרסס 800 דולר (חדש), והחלקים שלו עלו גרושים (משהו כמו ציר שילוב עם תוף? 20$. סט בוכנה ורינגים? 20$. צילינדר? 80$).
אני, באופן אישי, מעדיף לקנות תוצרת אירופאית או יפאנית "טהורה" - לא רק ממניעים פרקטיים (אמינות, סחירות) אלא בעיקר כהתנגדות אישית שלי לאותם "כוחות השוק" שמכתיבים שהכל צריך להיות מיוצר במזרח הרחוק חוץ מהייטק, בידור ומניות. אותה סיבה שבגללה אני מוכן לשלם יותר (עד לגבול מסויים כמובן) על פירות וירקות שגודלו בישראל, ולא הגיעו מעזה או מטורקיה.

עם זאת, מבחינה אובייקטיבית - אם פאנטיק היו מייצרים את המנוע הזה בעצמם באיטליה, האיכות שלו לא הייתה משתפרת, אבל המחיר שלו על חלקיו היה קופץ פי 2-3.
אז מבחינת אמינות לא הייתי דואג יותר מדי. היא כנראה סבירה.
מבחינת סחירות - אופנוע נישה לא פופולארי זה כלי שמאבד שליש עד חצי מערכו בשנה הראשונה, וזה משהו שתצטרך לקחת בחשבון.