ציטוט נכתב במקור על ידי שלומי צפיה בהודעה
רשיון, כרגע A1 , בשבועיים הקרובים יש טסט ל A. (בתקופה הקרובה יהיה A) אבל חייב לציין שאין לי (כרגע לפחות) את הרצון באופנוע חזק.
סגנון - קלאסי, זקוף, רגוע
אופי - זה אופנוע לפאן, לא לתחבורה יומיומית. מדי פעם אסע איתו לעבודה, מדי פעם לים, מדי פעם לטיול בשבת בבוקר.
אני גר באמא של המרכז לצערי. רוב התחבורה פה היא עירונית.
קילומטראז' שנתי צפוי - לא יודע לענות על זה.
ניסיון רכיבה וכלים קודמים שרכבת עליהם. אין לי נסיון בכלל. עשיתי נסיעות מבחן על כמה אופנועים (דוקאטי סקרמבלר, אנפילד, פאנטיק, מוטוגוצי...)

התקציב שרציתי להוציא על זה היה במקור כ 30K. לחדש או משומש.
בחנתי בשבילך את האנפילד אינטרספטור. אני חושב דווקא שהוא יתאים מאוד לדרישות שלך.
https://fullgaz.co.il/%D7%92%D7%95%D...4%D7%98%D7%95/

הרבל שהומלץ פה מעלי - בעיני חיקוי זול של אופנוע קלאסי. מבחינה פרקטית, הוא כנראה יהיה אמין וחסכוני מכל כלי אחר - אבל איפה הכיף?
אם אתה מוכן להתפשר על האוטנטיות, ורוצה אופנוע מודרני עם קריצות עיצוביות מתונות לעבר - תשקול את הסוזוקי SV650. אופנוע הרבה יותר טוב מהרבל (בעיניי), לא יקר לקניה, אמין ורב-שימושי.
ההסקווארנה סווארטפילן יכול גם הוא להתאים לך, והמחיר שלו נוח מאוד. עם זאת, האמינות שלו לטווח ארוך בינונית, הוא מודרני לגמרי בהתנהגותו ולא פרקטי במיוחד (למשל - מיכל הדלק קטן מאוד). גם תנוחת הרכיבה עליו מוזרה משהו עקב הצורה של המיכל.

הפאנטיק יכול להיות מעניין, בעיקר אם תקנה כלי משומש בעשרות אחוזים מתחת למחירון. אין לי מושג מה רמת האמינות שלו.

המוטו גוצי קצת מוגזם כאופנוע ראשון ללא כל ניסיון קודם. הוא מרגיש כבד במשקל ובתגובות שלו, ולדעתי הוא עלול להקשות עליך.

אז אני הייתי מדרג את זה כך:
אם אתה מחפש רטרו אוטנטי, קח את האנפילד אינטרספטור.
אם אתה מחפש אופנוע מודרני עם מראה רטרו - קח את הסווארטפילן.
אם אתה מחפש אופנוע מודרני, רק שלא יראה כמו חרק - קח SV650 משומש.