עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 62

אשכול: ארבינקא יותר מחודשיים במוסכי עופר אבניר. כן- חודשיים וחצי כמעט!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    יש לי חבר שרכש dr650 חדש לפני כ5 שנים כמתנת שחרור מצה"ל ( פרישה מקבע).
    הבחור משתמש בו להכל החל משליחויות קניות שטח סעד מין וכלכלה.
    לא נראה לי שהוא אפילו חושב להחליף.

אייקון מוטרי אמיתי

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני אומר את זה בצער, כי הdr היה ביי פאר האופנוע הכי ורסטילי (וטוב) שהיה לי. אבל מי שרכב על 690 לא יכול לחזור לdr. אולי בגיל של שושני כשכבר זקנים.
    אגב,
    אני שקלתי 60 קילו והמתלים בשטח היו מעט רכים מדי בשבילי. מצד שני רכבתי עם חבורה של אופנועי אנדורו, אז אולי ביקשתי ממנו לעשות דברים מחוץ למעטפת.
    הקפיצה נראית מרשימה:
    קפיצה נחשונים.jpg
    הנחיתה קצת פחות (וכן, הגחון מגרד את הרצפה):
    נחיתה נחשונים.jpg
    נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 19-08-2022 בשעה 14:48.

Banned
    אני קורא את זה ובא לי לחבק את פלג שהתקין לי קפיץ של משאית.
    קשה לי לדמיין אותו (XT) מפריד גלגלים מהקרקע אבל זה אולי בגלל שאני רוכב ח&^$א
    אני רוכב עליו כמו על טרקטור - על המומנט.

בעוד שבע שנים הוא יהפוך לאספנות ואז קידוזו יתחנן שאמכור לו - כי יחזור לו החשק
    (זאת בהנחה שהאו"ם לא יצליח לממש את אג'נדה 2030)

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    בגיל של שושני היה ה-XT500 ואני דווקא מפנטז על זה:

פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אי שם בשנות התשעים היה לי xr600.
    היה כלי נהדר עם מיכל מוגדל של ארצ'ביס שכל פעם רבתי עם הטסטר על החוקיות שלו.
    היה לו תחביב לשבור לי את הרגלים עם הקיקסטרטר.
    נסע בעיר בכפר בהר ובנהר עד שיום אחד הוא בלע את הפרפר של המשנק (אם אני זוכר נכון) ואז הקרבורטור נפל אל הרדיאטור והמנוע מת.
    נמכר לחלפים.

אולי זה הגיל אבל הוא ידע לרכב כמו הגדולים.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

xr600 (וגם klx של אז, וtt), היו חיות שדומות הרבה יותר ל690 מאשר לdr. הבעיה איתם שאף פעם לא הצלחתי להגיע לרצפה.

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אני אומר את זה בצער, כי הdr היה ביי פאר האופנוע הכי ורסטילי (וטוב) שהיה לי. אבל מי שרכב על 690 לא יכול לחזור לdr. אולי בגיל של שושני כשכבר זקנים.
    אגב,
    אני שקלתי 60 קילו והמתלים בשטח היו מעט רכים מדי בשבילי. מצד שני רכבתי עם חבורה של אופנועי אנדורו, אז אולי ביקשתי ממנו לעשות דברים מחוץ למעטפת.
    הקפיצה נראית מרשימה:
    קפיצה נחשונים.jpg
    הנחיתה קצת פחות (וכן, הגחון מגרד את הרצפה):
    נחיתה נחשונים.jpg
    עשית לי פלאשבק עם התמונות: אני חוויתי שם בנחשונים, באותה קפיצה בדיוק, את אחת ההתרסקויות הכי מביכות שלי.
    זה היה לפני 11 שנים והגענו אליה כחלק מטיול גיבוש של החברה בה עבדתי, כשצוות העובדים הצופה הצופה כלל גם את מנכ"ל החברה ואת אחד מחברי הדירקטוריון.
    וכמובן שיש לי וידאו מצולם מהקסדה של הפאדיחה. רואים למאית שנייה את הקבוצה בצד שמאל.

בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Senior Member הסמל האישי של Jonathan
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    עשית לי פלאשבק עם התמונות: אני חוויתי שם בנחשונים, באותה קפיצה בדיוק, את אחת ההתרסקויות הכי מביכות שלי.
    זה היה לפני 11 שנים והגענו אליה כחלק מטיול גיבוש של החברה בה עבדתי, כשצוות העובדים הצופה הצופה כלל גם את מנכ"ל החברה ואת אחד מחברי הדירקטוריון.
    וכמובן שיש לי וידאו מצולם מהקסדה של הפאדיחה. רואים למאית שנייה את הקבוצה בצד שמאל.

[vid4Rwparo[/video]
    קלאסי דו"פ, המנוע נכנס לרצועת הכח בדיוק ב FACE JUMP והאופנוע נכנס לווילי , אפשר אבל קשה להציל אם אתה לא מתכונן לזה.
    If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
    It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
    When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn

ROGUE RC51

Senior Member
    היה לי מקרה דומה במטרו לפני די הרבה שנים. תקלה של גמגום מידי פעם בלי חוקיות בתוך תקופת האחריות. נכנסתי מספר פעמים למטרו, בדקו ואמרו שלא איתרו תקלה. התחושה שלי היתה שמדובר במשאבת דלק אבל מטרו לא היו מוכנים להחליף בלי שאיתרו את התקלה. ראיתי שהסיפור לא הולך להיגמר, קניתי משאבת דלק מחו"ל (מטרו רצו מחיר הזוי) והבעיה נפתרה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    מעולם לא שמעתי על מקרה דומה
    אולי לא אצל אבניר אבל בזמנו ה KTM 990 R שלי ישב אצל עופר ב offroad/ד.ל.ב מעל ל 4 חודשים בגלל שעופר/אחד העובדים שלו הרס את ההברגה של אחד מחיבוריי המצתים בראש מנוע של ה KTM.
    מייד אחרי הטיפול שבו הם דפקו את הראש מנוע הייתי יוצא ונכנס אליהם עם בעיות ניתוק של המנוע. כמעט כל שבוע אני אצלם. כמעט כל חיישן מנוע החליף לי (בתשלום כמובן, כי האחריות בדיוק הסתיימה). אחרי זה טען שווסת טעינה דפוק וגורם לקצר, ואז ניסה להכניס לי שה ECU דפוק ועוד שלל תירוצים.
    אחרי זה, האופנוע שכב אצלם 4 חודשים שבהם לא היה לי אופנוע. בהתחלה ממתינים ל ECU, ואז זה לא עזר אז לחיישן אחרי, וזה לא עזר, ואז המנהל הטכני של דלב לקח את האופנוע וגם הוא נתן לי תירוצים. ואחרי שהם טענו שהם סידרו את האופנוע (אחרי 4 חודשים שהאופנוע אצלם), הלך להם לאיבוד המפתחות של האופנוע (ואף אחד מהם לא זכר מתי ואיפה ואיך הוא הלך לאיבוד).
    בין לבין ניסו לשכנע אותי שיעשו לי trade in מחירון מול מחירון, לעשות לי טובה. כאילו שאחרי ה"טיפול" הזה אתקרב אליהם.
    וכשהם איבדו את המפתחות, דרשתי מהם סט מפתחות חדש. לא יכול להיות שהמפתח של האופנוע מסתובב איפשהו. אמרו "בטח, בוודאי" (כמובן שזה לא קרה).

ואחרי כל זה שטענו שהאופנוע יצא תקין, הוא לא היה. האופנוע החליף 2 ידיים לאחר מכן (כי אני אמרתי שלום להאופנוע 5 דקות אחרי שקיבלתי אותו בחזרה). ואז כשבאו לעופר שיבדוק (שוב, למישהו אחר) מה קרה, הוא אמר להם בלי למצמץ שצריך להחליף ראש מנוע.

אז אם אתה חושב שאבניר הם מיוחדים ביחס הזה, הם לא.
    כל יבואן או מוסך יהיה מוכן למכור את אשתו בבצע כסף. הלקוח לא באמת מעניין אף אחד.

אתה פשוט צריך לדעת מספיק בשביל להבין מתי מסבנים אותך ומתי מנסים להכניס לך את הצינור.

זה בדרך כלל הצינור

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Pumi צפיה בהודעה
    ...אתה פשוט צריך לדעת מספיק בשביל להבין מתי מסבנים אותך ומתי מנסים להכניס לך את הצינור.
    שמעתי על עוד כלים עם בעיות שנמשכו חודשים.
    קשה לדעת כשהמוסך בעצמו לא יודע מה התקלה. כשמוסך מסתיר ממך מידע מרגישים.
    לא בטוח שיש בעלי מוסכים שמתעשרים מהעסק ובכנות זה נראה לי סיוט מבחינת כאב הראש והאחריות.
    מה שאני באמת לא מבין, איך יש עדיין יבואנים שלא דואגים לשירות טוב. בימינו שכל פיפס מצולם ומשותף ברשתות זה מהלך מתבקש.
    אולי יפסידו כמה לירות אבל לקוח שבורח ממותגי היבואן בגלל מוסך שמזייף אי אפשר להחזיר וגם החברים שלו לא ייקנו.
    מצד שני, שירות מצויין יביא עוד מכירות. אני חושב על הונדה בזכות השירות שקיבלתי למרות שאפריקה טווין מעולם לא עשה לי את זה.
    בעיני זה פשוט כי שירות רע לרוב עולה יותר גם למוסך \ לקבלן \ לאינסטלטור וכמעט לכל ספק שירות. תעבוד עוד שעה וחצי על האופנוע במקום לתקן את התיקון.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    רק שתדעו - אני ממש מרוצה מרמת השירות במחסן החלפים של ליגל.
    גישה מקצועית ושירותית, מלאי די טוב (בהתחשב בכמות הכלים המועטה שהם מוכרים), מחירים הוגנים יחסית (לרוב - מחיר חו"ל כפול 2 + מע"מ). ממה שזכור לי, הם גם מתחייבים להביא חלק שחסר בייבוא מהיר (עד 10 ימי עסקים).
    לא יודע מה טיב המוסך המרכזי שלהם, אני מטפל בבית. בטוח שהוא לא זול בכלל.
    אבל גם שם רמת השירות דומה למחסן החלפים... קידוזו, אולי תקנה לך דזרט X?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

האמת,
    נכון ללפני כמעט עשור, גם אני הייתי מבסוט מהשירות במחסן של עופר אבניר. המחיר היה מזעזע ומוגזם כמקובל ע"פ חוקי המקצוע, אבל השירות היה אחלה.
    ואז גיליתי את האינטרנט.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    רק שתדעו - אני ממש מרוצה מרמת השירות במחסן החלפים של ליגל.
    גישה מקצועית ושירותית, מלאי די טוב (בהתחשב בכמות הכלים המועטה שהם מוכרים), מחירים הוגנים יחסית (לרוב - מחיר חו"ל כפול 2 + מע"מ). ממה שזכור לי, הם גם מתחייבים להביא חלק שחסר בייבוא מהיר (עד 10 ימי עסקים).
    לא יודע מה טיב המוסך המרכזי שלהם, אני מטפל בבית. בטוח שהוא לא זול בכלל.
    אבל גם שם רמת השירות דומה למחסן החלפים... קידוזו, אולי תקנה לך דזרט X?
    לפני ארפכשד כמעט קניתי מולטיסטרדה יפהפה מזווד על מלא. דיברתי איתך ועם מישהו שמכיר מבפנוכו.
    החלטתי לרדת מדוקאטי גם בגלל עלויות האחזקה אבל הסיבה העיקרית שאין לי שום כוונה להוציא 120K על אדוונצ'ר.
    אין לי נאמנות לאף מותג ואני מסתכל על החוויה והשימוש. אצלי האופנוע בעיקר לטיולים ובאזור 50-70K יש אחלה כלים.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021