3100 ק"מ
ההבדלים מתחדדים ככל שמכירים יותר את הכלי, קל לטעות איתו והוא פחות סלחן מהדגם הקודם בהרבה, הוא קצת כבד יותר מה שמחייב
זהירות במהירות אפס ותנועה עם הרגלים, הפרדוקס שדווקא הוא מאיץ הרבה יותר מהר למרות המשקל.
תוספת הארגזים מסרבלת את התנועה איתו אבל כרגע אני בפרק של הסתגלות לממדים ולכן ממשיך לנוע איתם על מנת לתרגל ולהתרגל
אליהם. קשה באימונים קל בחו"ל.
מעולם לא שמתי לב למצערת האלקטרונית, התייחסתי אליה כמובן מאליו ואולי כגימיק נחמד, אבל...הרכיבה איתה מדויקת מאד. במצב
"כביש" ההבדלים כמעט ולא מורגשים אבל כשעוברים למצב ספורט, זה הופך למשהו שמשנה סגנון רכיבה, אני לא יודע להסביר את זה
אבל הניחוש שלי שהמחשב מחשב את זווית הגלגול של המצערת ומתרגם אותה לכוח, ולכן במצב ספורט גם במצב זניח שלא היה מורגש
באופנוע הקודם בגלל גמישות הכבל או הפעולה שהוא עושה, כאן המחשב מספק יותר דלק למזרקים והופך את התגובה לבשרנית יותר,
במהירות רבה יותר, ועם הרבה כוח, הינו שביציאה מהסיבוב ניתן לשלוט יותר טוב ומדויק בכמות הכוח שמועבר לגלגל וברגע שמתרגלים,
זה הופך אותך למהיר יותר. והקטע שגם המתלים האלקטרוניים מדברים עם המחשב והוא יודע לאזן בין שינויי הגאומטריה של הגלגל הקדמי
והאחורי ולתת את כיוון האידאלי לקטע האמור, בפועל זה מתורגם לתחושת ביטחון בכלי ויכולת לדחוף אותו יותר קדימה.
מתלים אלקטרונים - אז כמו שכתבתי מקודם בהתחלה חשבתי שמדובר בנוחות בלבד לרוכב ולמורכב, אבל בעצם מדובר במערכת שנותנת
ערך מוסף לרכיבה הן בנוחות והן בביטחון הרוכב בתנאים קצת פחות ממושלמים. בפועל זה מתורגם למהירות ויתר יכולת. הכיוון מתבצע
בפעם הראשונה על פי בחירת הרוכב לפי המשקל שעל האופנוע דרך הכפתורים ופעם השנייה על פי תנאי הכביש האצות או הבלימות של
הרוכב בהתאם תכונית הרכיבה שבחר. בכבישים מהירים וסלולים טוב התחושה היא של ריחוף מעל הכביש עם יכולת פנטסטית להאיץ או
לפנות בהתאם לצורך מבלי לאבד את הקשר עם הכביש או הצמיגים.
קוסמטיקה- קניתי את ציפוי מגן הצבע המומלץ והמקביל לציפוי ננו, מדובר במוצר חדש יחסית שהיישום שלו פשוט רסס ונגב, לציין שלאחר
ביצוע קל התוצאה מצוינת הכלי מבריק וחלק מאד אבל פחות דוחה אבק כפי שהובטח. (מספיקה מטלית נקייה יבשה להעביר על המיכל בכדאי
שיהיה נקי ונוצץ שוב). כעקרון אני מרוצה מהתכשיר.
אין לי ספק שהורסיס הנוכחי הציב רף גבוה מאד לאופנוע הבא, הטיול המתקרב ולימוד נושא השילוח של אופנוע לחו"ל וחזרה יגיד לי אם
הסיפור יהיה שווה ונחזור לטיול ארוך נוסף (...נורווגיה...) ואז נישאר איתו או שנעבור למכונת טיולים נוספת.
פרסמתי את הארגזים המקוריים של הורסיס למכירה ויש התעניינות, אני לא אוריד את המחיר וככה במידה ולא ימכרו אשאיר אותם עד אחרי
הטיול ואז ארכיב אותם ע"פ צורך ואחליף את הארגז העליון לכזה שהוא אווירודינמי יותר. את ארזי המסעות אשאיר למסעות ההרכבה פשוטה.
ככה ירד קצת המשקל ביום יום.