לא משעמם לך?
שאלה שאני נשאל המון מאז שיצאתי לפנסיה.
אז מה אתה עושה כל היום?
מה? אתה לא עובד???

אני הורג אותם כשאני משיב לאנשים ששואלים אותי מה אתה עושה ואני עונה: אני עושה חיים, כמה שאני רוצה מתי שאני רוצה ולכמה זמן שאני רוצה!"

אנשים שנמצאים בנקודה אחרת ממני בחיים פשוט לא מצליחים לעכל את זה, זה לא נראה להם טבעי, זה לא נראה להם אפשרי.

כשעוד עבדתי היה לי שלט גדול תלוי מעל העמדה שלי "לפעמים האנשים לא יבינו את הדרך שבחרת, הם לא צריכים להבין, זאת לא הדרך שלהם!"

מי שירצה מוזמן להצרף אלי למסע ומי שלא...לא.

החיים זורקים לך אתגרים ואתה מחליט מה צריך לעשות איתם, אז נכון לעכשיו צצו כמה בעיות הגדולה ביותר היא שצ'אק הכלב האהוב שלנו
אובחן כחולה סרטן סופני, וכמי שמספקים תמיכה מלאה לכלבים שלהם גם כלכלית גם נפשית אנחנו לא נעזוב אותו עד לרגע האחרון האפשרי
כל עוד יש לו איכות חיים טובה ונעשה בשבילו הכל. ולכן המסע הגדול מתנהל כרגע בשני מישורים כאילו אין את המחלה הארורה וכאילו הכל
מוקפא. וזה יוצר בעיה כי בתכון היה לצאת ב-20 באפריל שבוע לאחר פסח ליוון עם האופנוע.

במקביל יש כמה אלטרנטיבות בקנה וההחלטות יתקבלו כמו תמיד ברגע האחרון.

זה לא מונע ממני להכין את שיעורי הבית לדבר הגדול הבא ואני מוצא מקלט באתרי אופנועים שונים ללמוד עוד דבר או שתיים על מנת לחדד את הבחירות
הבאות שלי.

אמרתי לא פעם שאופנוע על מנת שירגיש נכון לבעלים שלו צריך להתאים לצרכים כמו כפפה ליד וצריך שיהיה לו ערך מוסף, כזה שתרצה לעצור ולצלם אותו
כמה שיותר, כזה שתתרגש לעלות עליו בכל רכיבה וכזה שהוא ייתן את כל כולו במערכת היחסים המסובכת הזאת. עד עכשיו דייקתי בבחירות שלי, למרות
שתמיד אמרתי שהיה חסר לי עוד קצת...משהו...אז קוואסאקי יצאו בהברקה מעניינת תפורה בול למה שצבעתי אצלי בראש...

https://www.youtube.com/watch?v=BF3utfp8Yok