1540 ק"מ
אווירודינמיקה, משקל, ובדיקת מערכות זה כל הסיפור. והסיפור של טיול שבת הראשון מכיל את כולם.
א' הודיע שהוא יוצא לטיסה עם טייסת הקמיקזות החדשה שלו, הג'ינג'ית הביעה רצונה להצטרף לרכיבה עוד בערב אז הוחלט
על המפרדת כוחות. בבוקר הג'ינג'ית הצביעה בשתיקה עזה והצהרה שאין מצב שהיא עוזבת את המיטה לפנות בוקר אז...
יצאתי עם חבר נוסף שצירף שני רוכבים מתחילים (טעות)...החלטתי שאני מחכה להם בבית שמש בכיכר ונתתי דרור לעצמי
לבחון את המכונה החדשה, שינוי הצורה עשה לורסיס שני דברים, משך אותו יותר לכיוון הגולדווינג מבחינת מעטפה סביבת
הרוכב, ויותר רגישות לרוח, המשקף הקדמי פשוט לא באיכות של המשקף הקודם, אם ה-2017 היה כחץ שלוח קדימה, והמשקף
ידעת שהוא שם אבל אף פעם לא הקדשת לו תשומת לב, ב-2022 הוא מדמה מפרש ענק ויוצר בועה סביב הרוכב. במהירויות
גבוהות מאד מורגשת התנגדות המשקף לרוח...מוזר אבדוק את החיבורים והזוויות לראות אם מדובר בהתקנה לקויה או...
הארגזים מאחור בניגוד ל- 2017 שהיו אווירודינמיים ומעוצבים במנהרת רוח, יש להם סקס אפיל של מקרר אמקור וכנראה גם
התחייבות למדע להוכיח כמה יש חשיבות לצורה ובדיקה במנהרת רוח, במהירות הגבוהה מ-180 (על פי דווחים זרים) מתחיל נדנוד
מערבולת ותחושה לא נעימה.
משקל- תוספת המערכות ואולי הארגזים מאחור גורמים לענק להיות פחות זריז מהקודם, אני גם צריך לחטט בבקרת המשיכה כי
יש לי הרושם שהיא על המשיכה הזהירה ביותר על מנת שלא לעלות לווילי לא מתוכנן.
שום דבר מכל אלה לא גורע מההנאה מהרכיבה על הכלי פשוט מושלם במצב ספורט מחוץ לעיר ובמצב כביש בתוכה.
שינוי נוסך הוא במיקום ג'ק הצד שבדגם החדש הרבה יותר קשה להגיע אליו והזווית חדה יותר. בדיעבד גם מפתח קירבה
היה משפר עבורי את העניינים.
צמיגים: הבריג'טונים המקוריים נחותים משמעותית מהאנג'ל GT2 ואני מחכה בקוצר רוח להחליף אותם.
מסקנה מהרכיבה הראשונה נדרש פרק הסתגלות ולמידה מחדש.
רוצים להבין את עומק השריטה שלי?
שתי תמונות, הראשונה איך קאווסקי מוכרים את האופנועים שלהם בשנייה איך זה אצלי.
![]()