2725 ק"מ
קשה לרכוב בקיץ במיוחד לי בגלל החום, אני לא מוותר על ציוד מגן מלא שזה כולל מעיל קיץ עם מיגון מלא, כפפות קיץ עור מכנס רכיבה יעודי
עם מגיניי ברכיים או מגנים מעל ג'ינס וקסדה סגורה. סיוט, הפתרון שלי (ושלנו) הוא לרכוב מספיק מוקדם בבוקר, ולחזור לפני החום. לפעמים זה
עובד, אני עדיין מזיע!
לוקי רוצה 0530 מה שמחייב את א' (להל"ן הנסיכה) לקום באמצע הלילה כי לוקח לו שעה להתאפר ולהתארגן והוא גם גר במדבר, לטענתו לוקח
לו רק 20 דקות להגיע לי-ם אבל בפועל...אז הוא הטיל ווטו.
לוקי בתגובה מסר שהוא לא יוצא... כי יש לו "עניינים" שם קוד ל-סקס... סידורים קניות סיעוד.
קבענו ב- 0615 בכיכר הסטף א' הגיע דקה קודם (מה רבו מעשיך ה') לוקי הפתיע דקותיים קודם אין סקס.
ריקוד שמחה על העמידה בזמנים, כמה בדיחות על ה-"משאית הירוקה שלי" ויצאים לדרך. (בסוף הפוסט תראו תמונה
שנלקחה כשהמשאית הירוקה המתינה לצמד תאומי השטן האדום).
הכבישים המפותלים של ההרים סובבי ירושלים הם ברירת המחדל כמעט לכל טיול, המטרה בעצם היא יותר לאוורר את הנפש
ולחדד את הרכיבה ופשוט לצאת ולנשום אופנוע ואופנוענים. הביטחון שלי בכלי גדל ואני לא מפסיק להיות מופתע כמה הוא שונה
מהורסיס הקודם, בהתחלה התייחסתי לזה מאד בחשדנות ורציתי את התחושות כמו בקודם, אבל בעקבות שיחה עם א' הבנתי
שאני צריך לזרום עם השינוי, אז חידדתי את הרגלי הרכיבה למדתי לחיות אם ההבדלים ואפילו לאמץ אוותם בחום וברגע שנפל
האסימון הכל הפך לזורם יותר הרכיבה הפכה נכונה יותר השימוש בבלמים פחת משמעותית וחזרתי לרכוב טכני כשעדיין בגלל חוסר
האמון בצמיגים אני נמנע בתת מודע להכות חזק בגז ביציאה מהסיבוב, מעבר לכך על פי האפליקציה זוויות ההטיה שלי שוות
בין ימין ושמאל ועומדות על 35 מעלות. הצורך בבחירת הקו בנכון התחדדה בגלל איכות הצמיגים הנחותה ויכולת הבלימה הפחות
טובה של הרפידות המקוריות והמשקל הנוסף של הענק, אבל גיליתי שאם אני מקפיד על הקו ולוקח קצת יותר פנימה הסיום של
הסיבוב יהיה איפה שבחרתי פשוט צריך ללמוד את המכונה, ואמת גם לבדוק לחץ אוויר בצמיג שלא עשיתי מזמן.
כשכבר ישבנו בקפה והצמד האקל וג'אקל מנסים להסתלבט על הענק הירוק ולקרוא לו בשמות מעליבים עמוק בלב ידעתי שעשיתי
את הבחירה הכי טובה בשבילי.
עכשיו כשהג'ינג'ית קיבלה אישור לצאת לפרישה מוקדמת אפשר כבר להעלות הילוך בתכנון טיול השחרור שלנו לחו"ל.
משאית משאית אבל לפניכם: (חדי העין שיסתכלו לכיוון השמש רחוק רחוק בכביש, אולי יזהו את הראשון מהשניים, אני לא יודע מי המראות שלי לא טובות עד כדי כך)
![]()

ציטוט ההודעה בתגובה