5100 ק"מ
יום שמש שקרית קר בחץ נעים במעיל החורף, כשאתה ממוגן טוב גיליתי שלמזג האוויר בחוץ כמעט אין השפעה על הרוכב ואולי אפילו
קצת חם לי מדי (לי תמיד חם) אבל לאופנוע זה עושה פלאים...ההסבר הטכני הוא פשוט כשהאוויר קר הוא נדחס יש יותר מולקולות
חמצן במ"ק אוויר וכשזה פוגש את הדלק בפיצוץ במנוע זה נותן יותר...או משהו כזה, עד היום אין לי מושג איך באמת עובד המקרר שלי
אבל החלב בסדר, אז זה עובד...אותו הדבר עם האופנוע. הוא רץ.
מכנס הג'ינס הממוגן שקניתי בחו"ל נהדר חשבתי לעשות לו "מבחן דרכים" עבורכם, אבל בגדול הוא איכותי מאד, הראשון מבין רבים שבאמת
שומר ברכיבה על המגנים במקום שהם צריכים להיות, בגלל יכולת הכיווץ של ה-"אקורדיון" מין בד מכווץ שמושך את המגן בכוח אלסטי לברך
שומר על המותניים עם מיגון הגנה ובכל הכיסים והתפרים הפנימיים יש בד נגד שיפשוף בימים הקרים מאד (ובירושלים יש הרבה כאלה) לפעמים
הקור עובר קצת לרגל שמבחנתי זה טוב ואולי יהיה גם יותר נעים בקיץ. כשיורדים מהאופנוע המגן יורד לגובה השוק ולא מפריע להליכה, שזה
נהדר והתחושה איתו כמו ג'ינס רגיל מפתיע לטובה. לדעתי מי שיכול להרשות לעצמו קנייה כזו בחו"ל (לחסוך משלוח ולקנות במחיר הוגן) חייב אחד
כזה לעצמו. בשבילי זה אידאלי כי הייתי מתעצל לשים מגניי ברכיים בנסיעות קצרות, למרות שדווקא זאת פגיעה נפוצה ביותר בכל תאונה קלה או
קשה וזו הפגיעה שמשביתה הכי הרבה את יכולת התנועה...
לאחרונה אני מרגיש שדיבורית המידלנד שלי מתחילה קצת לגמגם, יכול מאד להיות שזה באשמתי כי לא עשיתי לה עדכון תוכנה או טיפול בשנים
הרבות שהיא איתי, מרכז השירות בת"א ולשם אני לא נכנס כמעט בלי ליווי אווירי. אז אולי אחפש אחת אחרת או אמצא פתרון חלופי.
האופנוע נוסע ומרגיש כחדש (הוא באמת כזה) אני נהנה להכיר את כל הפיצ'רים וכמות הטכנולוגיה שנמצאת עליו כל פעם במשהו אחר שזה נהדר
וזה האופנוע שאני מנצל באמת הרבה יותר טכנולוגיה לטובתי וכטכנופוב מורשה זה מעצים לי את החוויה מאד.
הטיול הגדול לחו"ל כבר בשלבים סופיים מסלול הרכיבה הגמיש מוכן, התראה לגבי מקום במעבורת ליוון ניתן לקבל רק בראש חודש הנסיעה (אפריל)
מה שאומר שיהיו לי שבועיים מרגע האישור לסגור את כל הקצוות הבירוקרטיים ולקנות כרטיסי טיסה לאתונה. החזרה של האופנוע גם היא נלמדת בימים
אני בקשר עם כמה וכמה אנשי קשר בארץ ובחו"ל על מנת לנסות ולהבין איך אני משלח את האופנוע בתום המסע מספרד/פורטוגל חזרה לארץ במכולה.
הציוד שילווה אותנו במסע נרכש וביצעתי מספר מדידות לציוד ולתיקים על יבש (טרם חיברתי הכל לאופנוע אבל בדקתי תכולה וכמות הדברים שניתן
להעמיס).

ציטוט ההודעה בתגובה