אז חזרנו מהטיפול הלא שגרתי במוסך, סוג של חוויה אחרת לגלות תקלות שלא קיימות או כאלה שעלולות להתרחש.

אז דבר ראשון בוצעה החלפת שמן ופילטר שמן (אם מחליפים להחליף את שניהם) השמן היה בן כ-6000 ק"מ והוחלף
לליקווי מולי שהוא שמן תוצרת גרמניה באותו מפרט שממליץ היצרן. במסע נעבור בהערכה גסה כ-16000 ק"מ שזאת
תהיה חריגה של כ-4000 ק"מ מהוראות הטיפול ולכן אחליט במועד אם לבצע החלפת שמנים נוספת בדרך. הבחירה בשמן
זה דווקא היא כיוון שהומלץ לי עליו בעבר במועדון בעלי ורסיס הבינלאומי ורכבתי איתו באופנוע הקודם התחושה טובה יותר
מאשר במוטול ורעש המנוע קצת שונה.

התחברנו גם למחשב לגלות חריגות מהוראות היצרן כל המדדים היו בתחום ההמלצות ללא חריגות, ובוצעו התאמות מינוריות.

השרשרת נבדקה נוקתה נמתחה ושומנה והיא מוכנה ליעד.

הברגים של כל התוספות שעל האופנוע סבלים מגני מנוע פנסי ערפל נבדק אחד מהברגים של הכנף הקדמית היה צריך חיזוק
לרמת המומנט הנדרשת.

ברגיי מצבר סוככו והודקו למניעת קורוזיה.

מספר חלקים שהורכבו לא טוב בטיפול האחרון חזרו למקומם הטבעי (תקלה של מכונאי אחר) וזהו האופנוע מוכן.

נישאר לי רק לסדר את עניין לוחית הרישוי אני צרך להסוות את דגל ישראל תרופה כנגד אנטישמים בחו"ל.

הומלץ לי גם ביציאה מנמל בלאווריו יוון על תחנת דלק מיד על הדרך בה ניתן לשטוף את האופנוע מהלחות על הים
וכנראה שזה מה שאני אעשה.

זהו מחכים למועד ההגעה לנמל, אז גם ארכיב את הציוד הנלווה ואעמיס אותו בכל טוב.