20085 ק"מ

יצאתי לפגוש את בני הגרעין שלי נח"ל 1984, אנחנו נפגשים מדי פעם זה תמיד נחמד ומהנה, השנים שעברו מוכיחות שאף אחד לא מחוסן
מפגעי הזמן, המא"גסיט גידל כרס, החובש סובל מבעיות ברכיים, קשר מ"פ כבר סבא לשלושה, אבל הבפנים נישאר אותו הדבר. דיברנו
על לבנון השנייה, הזכרנו את המפקדים, העלנו נשכחות שדמו באופן מפתיע למלחמה הנוכחית. נפגשנו במסעדה בבית שמש, מקום טוב באמצע
לכולם. הזדמנות נהדרת לרכיבה חופשים עם המישליניים החדשים, האופנוע הזה טס, מה שמגביל אותו זה בדרך כלל הרוכב, וככל שהחלטתי
לבטוח בצמיגים ההתנהגות השתפרה גם במקרים שהרגשתי שהגזמתי בהטיה או במהירות הכניסה לסיבוב התחושות מכוונם היו טובות ולא נרשמו
דרמות, בקטע של ההאצות נרשמה אפילו עליית מדרגה, אני רוכב מתון בדרך כלל ללא מכות גז ודוגל בהגברת מהירות לינארית של סיבוב עדין
של המצערת אבל החלטתי לנסות רכיבה קצת יותר אגרסיבית כשאני שומר את הגיר בהילוכי הביניים לטובות האזור שמעל 7000 סל"ד לשתף
את כל הסוסים באורווה בחגיגה, זו רכיבה מאתגרת, במיוחד בכביש ציבורי שצריך להתחשב במשתנים נוספים. אבל האחיזה ויכולת היציאה מסיבוב
באחיזה ובעוצמה מלאה מרשימות. אחרי רכיבה של כרבע שעה הפסקתי לחשוב על הצמיגים והתמכרתי לתחושות שהאופנוע משדר למוזיקה באזניות
וליכולות המופלאות של האופנוע.

דומה שהצמיגים האלה חידדו את יכולות הביצוע המרשימות של האופנוע הזה, במצב ספורט (זה המצב הקבוע שאני רוכב איתו) ומתלים נוקשים,
הוא מסוגל לבצע הרבה, שורשי מנוע הספורט מורגשים, המתלים האלקטרונים עושים עבודה מרשימה, הגיר מחולק נהדר לרכיבה בכביש טכני,
ככה שגם בהילוך שלישי ניתן להגיע למהירות מרשימה להאיץ חזק מאד והצמיגים הצטרפו לחגיגה באחיזה נהדרת. אידאלי לכבישים שלי.

בקיצור תענוג של יום ותענוג של רכיבה.