22089 ק"מ

הורסיס הוא האופנוע הכי פחות מעורך וגם זה שהכי הרבה נזק תדמיתי נגרם לו שלא בצדק, הסיבות רבות אבל לאחרונה מתעוררת מגמה חדשה
בקרב בוחני האופנועים המקצועיים והחובבים ברשת והסיבה לא תאמינו היא דווקא הסוזוקי החדש.

מאז יצא הדגם החדש של הורסיס אני עוקב באדיקות אחרי הנעשה בעולם והייתי די מתוסכל, היה לי קשה להבין איך אנשים לא רואים את מה שמונח
להם מתחת לאף ואז זה התחיל כנראה היה צריך לחכות להולדתם של כמה דגמים נוספים על מנת להבין את הברור מאליו.

זה התחיל כטפטוף ועכשיו ז כבר מדובר בגלוי, הסוזוקי טוב כמה שיהיה התגלה בעיניי הבוחנים כבעייתי לפחות בדור הראשון מערכת הטיה מפספסת,
בעיות אחיזה של הצמיגים ומפרט נמוך ובלתי ברור של אביזרים קריטיים. (אל תאמינו לי תבדקו).

בהשוואה של אחד מול אחד נקודות לקוואסקי, סוזוקי לקחה מנוע מוצלח וניסתה לביית אותו אבל יצא להם קצת ברדק, אף אחד לא טוען שזה לא אופנוע
מוצלח אבל בניגוד לורסיס זה אופנוע פחות מגובש (אנשים יעריצו אותו ויסגדו לו אבל...).

מול המתחרים האחרים הקוואסקי באירופה מתחיל בעמדת נחיתות, לא בגלל מה שהוא אלה בגלל המיסוי האופנועים המיובאים מופלים במיסים אל מול
האירופאים ונוצר מצב מצחיק שבמחיר הורסיס נלחם כמעט ראש בראש בבימר (1250) הקלפים שביד שלו גרועים.

עזבו עכשיו את הפטריוטיות המזויפת ורגשי הגאווה על התוצרת המקומית, הורסיס נחשב לאופנוע הכי היי טקיסטי ומזווד במפרט ולמי שמחפש נוחות
בקרוזר כביש ספורט גדול יש שתי אפשרויות ראליות BMW או ורסיס.

האפריקה חלש ממנו ועם נטייה לרדת גם לשטח שזה משחק די לטובתו ה-KTM הוא....KTM (שלא באשמתו) ויש את הימאהה MT שהוא אופנוע
מצוין עם יכולות פעלולים וספורט חזק שתאכלס מדבר בעיקר לחברה הצעירים יותר וכאלה שמוכנים לשלם מחיר בנוחות בשתיים ובבלאי גבוה.

מי שמחפש קרוס-קאנטרי כביש עם יכולת לא מבוטלת של הנאה וספורטיביות, וחושב שמנוע 4 בשורה עם 120 כ"ס משעמם הוא אחד מהשתיים, או
רברבן או לא מבין על מה הוא מדבר. האפשרות הסבירה יותר שהוא מעולם לא רכב על הורסיס בצורה ראויה.

אגב זה מחלחל כבר תקופה עכשיו זה כבר נאמר בפה גלוי. הוורסיס משגשג כבר במקומות שאין הפליית מיסים יש לו קהל אוהדים מרשים, והוא מככב
ברשימת האופנועים הכי מתאימים לטיולים ארוכים ומסעות.

עכשיו בגלל שרוב הבוחנים האירופאים נאלצים לשלם מחיר גבוה מדד ההשוואה שלהם שונה אל מול הבוחנים האמריקאים למשל, יש סטנדרט שונה.
בסופו של יום לדיעה האישית של הבוחן יש משקל רב בתוצאות הבחינה שלו ולגילו יש גם משמעות, אם תיקח בוחן צעיר שמחפש ריגושים אה לה GP
הוא יפספס בקלות את היעוד של הורסיס.
קחו בוחן שמטייל עם האופנוע ובת הזוג ותקבלו חוות דעת אחרת לחלוטין.

בקנה בקרוב טיול של שבועיים לרומניה שבמהלכו הג'ינג'ית ואני ניקח את ה-BMW 1300 החדש למסע משותף בהרים הכי גבוהים ברומניה, אז אקבל
אולי פרספקטיבה שונה.