ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
חזון אחרית השנים

המילות של השושנה כאילו פרצו מגרונו של המונסטר

רק שלא יקנה בסף NC750X

כי אם להדות באמת לא צריך ותר ממנו בכבישי הארץ.

להשוות את הורסיס 1000 ל-NC750X זה כמו להשוות סירת משוטים מהירקון ליאכטה במרינה - לא אותה קטגוריה.

להשוות את הורסיס לבימר שמציע מר זקן זה עניין אחר לגמרי לגמרי ומוכיח שני דברים:

1. האופנוע חייב להתאים לצרכי בעליו ויכולותיו אחרת הוא לא מחזיק יותר מכמה חודשים אצל הבעלים.
2. מר זקן לא קרא את כל הפוסט הזה לאורכו.

כתבתי שבעולם מושלם היה לי בימר לא כי הוא ייתן לי יותר אלה כי אני רוצה. (כרגע לא בטוח עם 1250 או 1300 מקווה שתהיה לי תשובה בקרוב).

חייהם של בעלי ה-RT אינם זהים וטבלת המכירות לא משקרת נמכרים הרבה יותר אדוונצ'רים ו-GS למיניהם מאשר RT למה?

כי לכל אחד הצרכים והיכולות שלו שלא בהכרך זהים. אני לא נכנס לחישובים כלכלים של כל אחד אבל יכול להניח בניחוש מלומד שרק הביטוח המקיף על
כלי כזה הוא בסביבות ה-12000 ש"ח בשנה. כ-1000 ש"ח בחודש ביטוח בלבד.

אישית שוב מבלי להיכנס ארנקם של אחרים אני מעדיף לשלם פחות ובהפרש לעשות טיול רכוב בחו"ל של כ-10 ימים או יותר- (וזה מה שאני עושה)

דבר נוסף כמי שרכב המון בחו"ל בחישוב גס למעלה מ-25000 ק"מ אני מוצא את עצמי רוכב פחות ופחות בארץ והאופנוע קשור ברחוב יותר ויותר.
יש לנו מדינה קטנה בעיות רבות ונקודות עניין מעטות חרשתי את המדינה לאורך ולרוחב הרבה מאד פעמים וסימני הגומי של הצמיגים שלי מפוזרים
כמעט בכל מקום. די מיציתי. העניין היום הוא באנשים שאיתך והרכיבה הטכנית מאשר במקומות. לי אישית ה-RT לא ייתן ערך מוסף האדוונצ'ר כן
כי אני משייט את האופנוע שלי לחו"ל. דבר נוסף לא בדקתי אבל נפילה מנהלית תגרום נזק יקר ל-RT יותר מאותה נפילה לאדוונצ'ר שזה לחם חוקו.

אני שמח מאד שא. זקן מצא את הכפפה ליד שלו, מההיכרות אישית אני יודע שהוא בדק וחיפש ועשה בחירה מושכלת ואמתית בשבילו זה לא אומר
שהאופנוע טוב יותר או פחות, זה רק אומר שהאופנוע הנ"ל מתאים לו יותר!