מי שמשווה את הורסיס לטריסר פשוט לא מבין כלום ושום דבר באופנועים, באותה מידה יכול להשוות בין מלון לעגבנייה.
נתחיל בזה שהטרייסר מיועד רובו ככולו לספורט והוא כמו מתבגר בן 16 היינו התפרצויות זעם, יכולות של נער שחושב סיירת,
ומשקל גוף נמוך קטן עם בסיס גלגלים צר והוא נותן עבודה אוי ואבוי לו אם לא, המנוע שלו נשמע עסוק רוב הזמן ומחפש את
הצילינדר שחסר לו, פעם אחת נכנסתי בשלישי לכיכר שהורסיס היה אוכל בלי מלח הטרייסר השתעל ושאל אותי "מה לעזאזל אתה
עושה?" וכן היה צפוף לי והרגיש לי חסר נוחות.
הורסיס הרגיש לי כמו לימוזין נהוגה על ידי וין דיזל, מרווח חזק ונוח (כן א' אפשר לסחוט את השישי עד לסוף ולצפות לנס אבל אפשר
גם לעשות אותו דבר בשלישי או ברביעי ואז גשם יהיה בצד השני של האוקינוס ורעידת אדמה במנימר בשל אפקט כנפי הפרפר).
הורסיס הוא ספורט תיור רגוע לא מרעיש לא מווברץ נוח בשתיים עם מטען וכשיושב עליו רוכב שמבין מה הוא עושה הוא לא קוטל קנים,
תוספת הכוח שהכי מורגשת בהילוכים הנמוכים נותנת לו בדיות את התוספת הנדרשת שהתלוננתי עליה בדגם ה-1000, עוד קצת
וווווום לכיוון הספורט.
תאכלס הרבה מרוכבי הורסיס הכלל לא יגיעו למקומות האלה הם מחפשים משהו שונה אבל בדיוק בשביל ה-20% שמחפשים יותר, ההגדלה
והשינוי הזה סוגר פינה מושלמת.
אגב אני משוחד ומי שיאמין רק לי עלול להתאכזב במיוחד אם הוא לא מחפש את אותם דברים כמוני או שלחילופין הוא לא רוכב שמגיע לגבולות
אני ממליץ לשמוע מה אומרים עליו בוחני אופנועים מכל העולם.