...הקולות בראש מתגברים, בינתיים אני עושה הכל להשתיק אותם, החל משכנועים לוגיים הגיוניים ועד הצבת אולטימטום מלא בפני עצמי.
נשבעתי שאני לא קונה עוד אופנוע עד שיהיה לי מקום ראוי משלי להעמיד את כל הצי. אז למה אני עדיין בודק בלוחות ומחפש הזדמנות למה?

אני מתעדכן כל הזמן בתאונות אופנועים, כתב מישהו שעשיתי לו שחור לפני ראש השנה לאחר שקרא את תגובתי לתרבות הנהיגה פה בארץ,
אבל בכל יום יש כמה וכמה תאונות אופנועים, לא כולם מסתיימות בהרוגים אבל גם פצועים בדרגות שונות זה לא משהו שניתן לבלוע בקלות.

מצחיק אבל אני רוכב יחסית למה שחשבתי די הרבה משתדל להאריך את הדרך ולמצוא הזדמנויות בתוך בליל האירועים והמתלות שהחיים זורקים
עלינו, והגדלתי שלא מרצוני המלא גם את טווח הנסיעה ברכב אז אני רואה הכל. אני רואה את הרוכבים המתאבדים והרוכבים השפויים, אני מזהה
את חסרי הניסיון ומשוללי ההיגיון הבריא (כי מה ההיגיון לחצות צומת באדום מלא על גבי קטנוע איטי ומרעיש כשרואים בברור שיש כבר רכבים
נוסעים כחוק בתוך הצומת עם כפכפים וגופיה ולצפצף?). אני רואה טעויות רוכבים מלא על מלא. גם הרכבים לא בורחים מחלקם באשמה אבל האחריות
היא תמיד על רוכב האופנוע הוא ישלם את המחיר המלא לא משנה כמה צודק הוא.

בתחילת השבוע אכניס את האופנוע לביקורת, לתחושתי אחרי הטיפול האחרון יש תחושה של נמנום מהאופנוע לא משהו שבאמת מורגש אבל
הוא מרגיש לי פחות עצבני מהטיפול הקודם, למזלי המוסך שלי לא מתכחש והמליץ לי לבוא לכיוון לועות נוסף ובדיקה כללית ואני אעשה גם איזון גלגל
קדמי כי נפלה לי משקולת מהגלגל ומצאתי שארים של מדבקה קודמת של משקולת, אז אני רוצה לשלול גלגל קדמי לא מאוזן.

נעדכן לאחר הטיפול.