...את תומר ברעם (כרובי) אני מכיר כבר שנים, שנינו שרדנו שנים בסצנה הדו"ג בארץ כל אחד בדרכו דומים שונים.

שנים אנחנו מתנצחים בצחוק מעורב באמת על עניינים מהותיים (בעינינו) הקשורים לרכיבה, עוקצים, מצ'פחים, מתלוצצים.

לתומר יש בלוג (משהו של זקנים) בו הוא מפרסם הגיגיו ופילוסופיית רכיבה שלו ושל אחרים. הרבה חומר ותוכן מעניין (אותי)
ותחמושת לקרבות הדדים בינינו.

לאחרונה עלה הדיון על פער הגילים והתובנות בקרב הרוכבים ו-"הצלחת" האופנועים הסיניים בקרב דור הרוכבים החדש:
https://kruvi.net/2025/10/12/%d7%94%...NtqBdasFmeMSAg

דיון מעניין שמתפתח לכיוונים שונים, יש שימצאו בו הסבר ברור ואחרים ימצאו בו הרבה סימני שאלה.
(קראו את התגובות)

שאלות כמו נאמנות למותג, יפני מול אירופאי סיני אחר, אופן השימוש וחווית הרכיבה ואיפה זה תופס כל אחד.

באופן אישי ומתוך תפיסת עולמי המעוררת והבלתי שפויה בעליל, אני מעריך מותגים מסוימים על פני אחרים
יש לי דעה מוצקה לגביהם וסטיגמות מקובעות מניסיון ארוך ודעות קדומות. (כן אני מודע לחולשות שלי וחי איתם
בשלום).

לאחרונה מתוך הבנה שיש היום אופנועים מצוינים שייעלמו מנוף החלטתי לשמר לעצמי דוגמאות רכיבה (אופנועים)
של פעם במצבי צבירה שונים. ביום ששלל האופנועים בארץ יהיה מורכב מאופנועים שונים ומשונים. אני אמשיך
עם אופנועי ברזל ותוצרת "של פעם".