תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: קצת מתלבט איזה אופנוע הכי מתאים לי

צפייה משולבת

Junior Member

Post קצת מתלבט איזה אופנוע הכי מתאים לי

הוצאתי רישיון השבוע אחרי הרבה זמן שהתעכבתי עם זה
    אחרי הרבה חפירות ביוטיוב הבנתי שאני רוצה את CBR500R אבל הסיבה שרציתי אותו בעיקר לעומת שאר האופציות היה בגלל הנראות שלו
    בעיקרון הנסיעות שלי הם לרוב בין עירוניות(חדרה-אריאל פעמיים בשבוע, חדרה רעננה פעם בשבוע, ונסיעות לעבודה בסופ'ש של עירוני-בין עירוני 2-3 פעמים בשבוע של 10 דקות אז זה שטויות)

בהתחלה התלבטתי בין CBR500R לנינגה 400
    אבל בסוף יותר נמשכתי להונדה
    ואז התחלתי קצת להתלבט בין שאר האופציות של הונדה הF והX לא כלכך הבנתי בדיוק מה יותר מתאים לי ואז התחלתי להכניס כל מיני פאקטורים שראיתי מסרטונים בכללי אני אשמח להסבר לגבי מה ההבדלים ומה הייעוד של כל אחד

R יש את העניין של הפלסטיקה, נפילה קטנה והלכה כל הפלסטיקה וזה יכול להיות מאוד מבאס, אבל היא אמורה להיות כאילו ''ההגנה'' שלי מהרוח
    הF נייקד שפחות הבנתי מה המטרה של אופנוע נייקד לעומת האחרים, אבל הבנתי שזה חתיכת מכת רוח
    הX הבנתי שהוא הכי נוח לנסיעות ארוכות אבל שטח בכלל לא מעניין אותי.

לא יודע אם זה קריטי אבל
    אני גובה 185 ושוקל בערך 70 קילו

בנוסף לזה אשמח להמלצות מבחינת ציוד
    קסדה,כפפות,מעיל,מגני ברכיים או מכנס רכיבה, ולגבי נעליים? נעליים גבוהות עם שמירה על הקרסול מספיק טובות? כמו נעלי עבודה של אבטחה
    נערך לאחרונה על ידי senpai; 30-07-2022 בשעה 20:26.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    הcb500x איננו אופנוע שטח, והוא תפור בול לדרישות שלך.
    גם יחסית סחיר.

לגבי ציוד,
    לא הגדרת תקציב, כך שקשה לייעץ.
    נעליים סגורות גבוהות יתנו פתרון כלשהו. כל עוד שאינן בלנסטון ודומיו. החסרון יהיה בחורף, ותצטרך להתארגן על ערדליים.
    קסדה הולכת לפי צורת ראש, אם רוב הנסיעות בינעירוניות, שווה להשקיע בקסדה יקרה ושקטה. חובה למדוד כמה חברות כדי להבין מה מתאים לראש שלך ומה לא. אני אישית רק עם קסדות תיור הכוללות משקף שמש.
    כפפות- להמנע מאלו שבהן כף היד עשויה מחומר שנראה כמו זמש עדין, להעדיף פול גריין לד'ר.
    מעיל- אני אישית מעדיף סט אפ של מעיל רשת מאוורר ככל הניתן, כך בקיץ אני לא מגיע למצב של לרכוב בלי מעיל "כי חם מדי", ובחורף אני לובש מעליו מעיל מחמם טכני כלשהו, או חלפס, או גם וגם.
    ברכיים- ממה שהיה לי עד כה, מגן ברך טוב, יושב במקום יותר טוב ממכנס. אלו שיושבים מתחת למכנס אפילו יותר טוב. אבל המציאות מראה שהם יותר מסורבלים ללבישה, ורוכבים נוטים לוותר על מה שמסורבל. הכי תמורה לשקל הם מגני ברכיים עם ציר, או אפילו טוב יותר, שני צירים, שיושבים מעל המכנס. לי יש של evs, והיתרון שלהם הוא רצועות הידוק טובות, ולא מגומי שמתבלה אחרי שנה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    הcb500x איננו אופנוע שטח, והוא תפור בול לדרישות שלך.
    גם יחסית סחיר.

לגבי ציוד,
    לא הגדרת תקציב, כך שקשה לייעץ.
    נעליים סגורות גבוהות יתנו פתרון כלשהו. כל עוד שאינן בלנסטון ודומיו. החסרון יהיה בחורף, ותצטרך להתארגן על ערדליים.
    קסדה הולכת לפי צורת ראש, אם רוב הנסיעות בינעירוניות, שווה להשקיע בקסדה יקרה ושקטה. חובה למדוד כמה חברות כדי להבין מה מתאים לראש שלך ומה לא. אני אישית רק עם קסדות תיור הכוללות משקף שמש.
    כפפות- להמנע מאלו שבהן כף היד עשויה מחומר שנראה כמו זמש עדין, להעדיף פול גריין לד'ר.
    מעיל- אני אישית מעדיף סט אפ של מעיל רשת מאוורר ככל הניתן, כך בקיץ אני לא מגיע למצב של לרכוב בלי מעיל "כי חם מדי", ובחורף אני לובש מעליו מעיל מחמם טכני כלשהו, או חלפס, או גם וגם.
    ברכיים- ממה שהיה לי עד כה, מגן ברך טוב, יושב במקום יותר טוב ממכנס. אלו שיושבים מתחת למכנס אפילו יותר טוב. אבל המציאות מראה שהם יותר מסורבלים ללבישה, ורוכבים נוטים לוותר על מה שמסורבל. הכי תמורה לשקל הם מגני ברכיים עם ציר, או אפילו טוב יותר, שני צירים, שיושבים מעל המכנס. לי יש של evs, והיתרון שלהם הוא רצועות הידוק טובות, ולא מגומי שמתבלה אחרי שנה.
    תודה אחי
    מבחינת התקציב תכננתי להוציא 30-27 על הכול כולל ביטוח
    7 ביטוח+~17 על האופנוע
    והשאר ציוד+מיגון(שרשרת,מגן דיסק,כיסוי)
    לגבי הקסדה תקציב של עד 2000 שקל בערך
    איך NOLAN N87/N80.8 , שארק skwal, שארק SPARTAN
    אם יש לך הצעות אחרות אשמח לשמוע

לגבי החורף אני כנראה ואשתדל לא להגיע למצב של נהיגה בחורף.. ופשוט אסתמך על רכב בתקופה של מזג אוויר גרוע

Member הסמל האישי של oradul
    ראשית ברוך הבא לפורום. אם הנך רוכב מתחיל, תוכל ללמוד כאן הרבה על עולם הדו גלגלי.

לגבי האופנוע. לדעתי הנסיעות שרשמת תואמות יותר את הcb500x. תנוחה נוחה, ראות רחבה, גמישות אופנוע וביצועים לגבול הרישיון. אני 188 ו105 קילו, ואני על 500X כבר 7 שנים. ולא סתם אני איתו כל כך הרבה זמן. אופנוע מדהים.

לדעתי שווה לך יותר הX.

הR יכול להיות לך קשה ברכיבות ארוכות בגלל זוית הרגליות והרוח.