ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
מסכים עם כל מה שכתבו אבל אחדד נקודות.
מיגון גב מרפקים במעיל חשוב מאוד ויותר חשוב שיעמוד בתקינה. יש מיגונים שלא ימגנו. הכי ממוגן הוא תקן EC2.
שכח ממעיל 4 עונות. זה טריק שיווקי. בקיץ בארץ ובמיוחד ברכיבה עירונית איטית צריך מעיל מאוורר.
קסדות-, חוץ מנוחות לבדוק את התוצאות של הדגם במבחן sharp. יש קסדות זולות שקיבלו ציון מקסימלי וקסדות של מותגים שקיבלו ציון בינוני. הייתי מברר נוחות אטימות בידוד מרעשים של קסדה בינונית בפורומים. פינלוק מאוד חשוב למניעת אדים.
אם חושקים בדברים טובים שרוצים גם למדוד, אפשר לקפוץ לאירופה שלנו ולחזור עם הכל בחצי מחיר בערך. רק ההפרש במחיר בין 2 מעילים טובים לקיץ ולחורף יכסה את הכרטיס.
אפשרות נוספת היא למדוד בארץ ולהזמין באינטרנט.
טלפון- עמידות למים ומתקן RAM.
GORETEX - מצויין לגשם בינוני וקל לשעה, שעתיים. מצויין לארץ. אממה, ביליתי יום רכיבה בגשם בינוני. נשארתי יבש אבל המעיל עצמו ספוג מים למרות שהממברנה מולחמת.
נעליים- יש יפות ונוחות ויש ממוגנות. חפש פוסט מצויין בבלוג של מיצו.
אם את אתה קונה מעיל ומכנס לחורף - כדאי לבדוק סטים של מותגים כי לחלק יש אפשרות לחבר ביניהם. מעיל ומכנס חורף טובים מאפשרים לרכוב עם חולצת טריקו מלמטה וזה פשוט כיף.
לא הבנתי מה הבעיה עם הגורטקס, נשארת יבש וזאת כל המטרה שלו, הוא לא אמור גם להגן על הקורדורה מלספוח מים, אגב בשביל זה יש ספריי שמרססים והוא הופך את הקורדורה לפחות סופחת מים.

לגבי שארפ כבר הנושא נטחן אבל למען הרוכבים החדשים אני רק הגיד שזאת לא תורה מיסיני ואני למשל ממש לא מסתכל שם לפני קניית קסדה, מי שרוצה יותר הגנה יקנה את התקן החדש 22.06 שיש למשל לשואי NXR2